Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam pomocy w zamian napiszę wiersz piosenkę opowiadanie

Polecane posty

Gość gość
przestańcie pieprzyć o projektowaniu stron, nikt nie kupi strony zrobionej w edytorze taką stronę to sobie możńa zrobić na informatyke w gimnazjum. profesjonalną strone zrpobić ciężko ciągle się zmieniają przeglądarki w sensie aktualizacje aby strona działa pod każda i jeszcze mobilną to lata nauki. nie ogarnie tego sama od podstaw raczej. pisanie prac magisterskich czy zaliczeniowych dla kogoś są firmy napisz do nich że możesz dla nich pisac to proste może ktoś cie weźmie.

Gość gość
Moje Drogie! Bardzo dziekuje, ze tu piszecie! Piszcie prosze do mie maile, chetnie sie Wam wygadam, pozdrawiam Was i dziekuje , ze jestescie, milo jest wiedziec,ze mozn sie komus pozalić :*

Gość gość
gość dziś ...przestańcie pieprzyć o projektowaniu stron, nikt nie kupi strony zrobionej w edytorze taką stronę to sobie możńa zrobić na informatyke w gimnazjum... Ale trzeba na to czasu, a tego zawsze brakuje. x ...profesjonalną strone zrpobić ciężko ciągle się zmieniają przeglądarki w sensie aktualizacje aby strona działa pod każda i jeszcze mobilną to lata nauki. nie ogarnie tego sama od podstaw raczej... Czemu zakładasz, że jest głupia? Licencjat w tym kierunku trwa dwa lata, a wszystkie informacje, można znaleźć w necie. Znam całkiem duże firmy, których strony nie były zmieniane od dobrych paru lat (nawet adresy mailowe są na nich nieaktualne). Za 50...100zł chętnie uaktualnią się. Za te pieniądze nie wyżyje, ale będzie miała satysfakcję z pracy i drobne na wydatki :). x ...pisanie prac magisterskich czy zaliczeniowych dla kogoś są firmy napisz do nich że możesz dla nich pisac to proste może ktoś cie weźmie... Następnym razem czytaj ze zrozumieniem. Dziewczyna ma zaocznie skończone liceum wieczorowe i o pracy magisterskiej, nie ma niestety zielonego pojęcia.

Gość gość
licencjat trwa 3,5 roku i może z 5% ludzi po nim potrafi dobrą stronę zrobić. znam się na tym i jak napisałem że nie da rady to nie da. i co z tego że magistra swojego nie ma to nic trudnego ja też nie mam a nawet rozprawę doktorską komuś pisałem :D są ludzie którzy swojej nie napisali a mają na koncie po kilkaset za pieniądze dla innych. to nic trudnego. strony profesjonalniej nie zrobi poza tym firmy kupują od płatników podatku vat a nie od byle frajera bo nie ma tego jak rozliczyć, od byle frajera to można pracę magisterska kupić.

Gość gość
O jakim kupowaniu Ty mówisz? Piszą jej umowę o dzieło na 100zł brutto i po ptokach. A zmiany, których trzeba dokonać w ich stronach, są na prawdę niewielkie. Nie widzisz sposobu jej pisania, że wmawiasz zdolności do napisania pracy magisterskiej ?