Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ja mam takiego pecha do facetów?

Polecane posty

Gość gość
zawsze szczery- mam pasje, np. jazdę konną i czasem wykorzystuje na nią czas, ale moze masz racje powinnam się skupić bardziej na sobie

Gość zawsze szczery
Oczywiscie, ze powinnas sie skupic na rozwijaniu siebie, a pasje sa przy okazji najlepsza droga do poznania kogos kto taka pasje dzieli Zatem zamiast tutaj pisz na forum jezdzieckim, o ile ta jazda konna to nie jest w twoim przypadku ogladanie zawodow jezdzieckich na eurosport Na jakim jestes etapie? Dlugo jezdzisz? Teren tez czy jedynie ujezdzalnia?

Gość gość
Ale i tak dobrze, że teraz bardziej faceci musza o mnie trochę zabiegać na początku bo kiedys, jak byłam kilka lat młodsza to w ogóle specjalnie nie musi sie trudzić, choć nie bylam zdesperowana, ale nie rozumiałam, że to facetów odstrasza... I teraz widać pewną poprawę, ale nie zmienia to faktu, że i tak cos się w pewnym momencie chrzani, przeważnie na poczatku jest jak w bajce, ale to tylko poczatki

Gość gość
Podobno kto nie ma szczęścia w miłości ten ma szczęście w różnego rodzaju grach spróbuj ! :) Na pocieszenie może jakiś grosz wpadnie

Gość gość
zawsze szczery- pierwszy raz zaczęłam jeżdzić jak miałam z 18 lat tak amatorsko na ujeżdzalni, teraz rok temu do tego wrociłam no i sobie czasami jeżdzę, w terenie też, ale nie jeżdzę na żadne zawody, ot tak dla siebie po prostu :) w sumie to mam jeszcze kilka innych zainteresowań jak fotografia, ale nawet nie na wszystkie mam ostatnio czas...Może racja, że powinnam do nich wrócić to zajęłabym się czymś i może nie myslała tak np. o tym, że ostatnio mnie facet olał, może o nim zapomnę wtedy łatwiej... W sumie to wiem, ze nie warto za nim nawet tęsknić bo on mnie chciał tylko wykorzystać, to jest jasne...

Gość gość
Choć nie mogę powiedzieć, że całkiem żałuję tego "związku" bo ja też miałam jakąs przyjemność z tym spotkań ( w koncu mnie nie zgwałcil ani nie zmusił do niczego :P) ale zaangazowałam się może za szybko... Chyba to błąd za szybko wyobrażać sobie niewiadomo co bo się można tylko rozczarować

Gość gość
Dobra, to zamiast biadolić biorę się od dziesiaj za siebie :P W koncu niczego mi nie brakuje, tylko może ostatnio popadłam trochę w dołka, ale to było chwilowe :)

Gość gość
Jak ci nie odpowiadają biali faceci to zabierz się za kolorowych i nie marudź.