Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje zdjęcie, ocencie na ile kg wygladam zle czy dobrze

Polecane posty

Gość gość
Wstawiłam tu swoje zdjęcie bo czytałam ostatnio temat o wadze i z tego co pisalyscie jestem nieatrakcyjnym wielorybem który mógłby tu i owdzie schudnąć 8kg. A myślałam ze miec cycki(nie widac tu ale mam 75D/E i pupa wystajaca jest fajna.

Gość gość
Ważysz pewnie ok. 60 kg. Ja uważam, że całkiem w porządku. Mam podobne proporcje.

Gość gość
Żeby można było ocenić brzuch, plecy, biodra, ramiona, to musiałabyś inne zdjęcie wrzucić. I robione na wprost. Ale nogi masz fajne, ja bym takie chciała :)

Gość gość
63 max Ci daje,może 2 kg za dużo,mam.niedowage chętnie bym się wymienila :)

Gość gość
z 65kg ale przeciez nie kazda musi byc zgrabna jak modelka.W porownaniu do otylych brytoli zle nie jest :)

Gość gość
Ważysz około 60-62 kg. Figurę masz w porządku, ale można by popracować nad udami i pośladkami

Gość gość
Niedawno był temat, a w nim głosy, że 60 kg to klucha. Ech.... Chciałabym być taką kluchą. .

Gość gość
Czyli nie jest zle?? Waze 62kg. Z tym ze jestem umiesniona. Nie wiem czy widac po nogach-cwiczylam karate 14 lat. Dalej jestem w stanie np zrobić 40 pomopek albo 100 skłonów ale kondycja nie ta sama...a jak poczytalam ze jak przy moim wzroście więcej niż 56 to nadwaga to poprostu mi się zle zrobilo. Maz caly czas mi mówi ze seksownie wyglądam ale te 6 z przodu mnie na wadze dobija i nie wiem jak zrzucić. Bo nie ukrywam do tych 59 bym z chęcią zeszla:)

Gość gość
Moze to taki żart ale moja jedna pierś wazy 1kg:P przed ciąża miałam mniejsze piersi ale po jakos urosly-ciut opadly ale nie dużo tylko przez te cycki wyglądam potężnie i bluzki mnie opinaja zwykle tak nieładnie. Ehh ale przynajmniej nie jestem wielorybem.