Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ISLAMIZACJA ZAKAZANA KONSTYTUCYJNIE na Węgrzech

Polecane posty

Węgrzy już od dawna zapomnieli z jakiej religii się wywodzą. Mogą sobie wprowadzać takie konstytucje jak im się podoba. Srał ich pies. Jak chorągiewki a pomyśleć że wywodzą się od Hunów... Ich kraj nie zalewali Niemcy i Sowieci na raz, to mogą sobie teraz kaprysić. Polska nie zmienia konstytucji, Polska nie jest wstanie utrzymać tylu uchodźców i po całej tej medialno politycznej nagonce, mam pewne obawy że kobieta w chuście jest tu bezpieczna. :O

Gość gość
"Ponieważ PO i jej zwolennicy ostro agitują za przyjęciem islamskich imigrantów do Polski, a wciąż nie wyznaczono miejsc ich zakwaterowania, podaję parę adresów, gdzie przyjmą ich z otwartymi ramionami: 20 ha posiadłość z rezydencją nad jez. Samin, apartament 420 m2 i mieszkanie 83 m2 w Wilanowie – wszystko należące do Aleksandra Kwaśniewskiego i jego żony; dwór Radosława Sikorskiego w Chobielinie; rezydencja Tomasza Lisa w Konstancinie (tu pokoje ze śniadaniami, które Lis może wrzucić w koszty swojego programu w TVP – 92 tys. za 1 odc.); apartament Adama Michnika w centrum Warszawy; trzy domy (200 m2, 155 m2 i 95 m2) oraz pięć mieszkań (81 m2, 86 m2, 96 m2, 80 m2 i 70 m2) Jana Vincenta Rostowskiego; domek Joanny Muchy (240 m2) plus jej 58-m mieszkanko; willa eurodeputowanej Róży von Thun (323 m2) oraz jej dwa mieszkania (143 m2 i 95 m2) itd. O tym, że wymienione osoby już szykują się do przyjęcia muzułmanów, przekonałam się po przeczytaniu apelu tzw. intelektualistów z wezwaniem do „praktycznego okazania solidarności wobec uchodźców przez obywateli naszego kraju”. Apel sygnowała większość wymienionych. Reszta z pewnością podpisałaby, gdyby tylko mogła." autor: Anita Gargas

Witam. Jestem nowy na forum i mam do Szanownego Państwa pytanie. Gdzie w stolicy tego pięknego kraju, jakim jest Polska, mógłbym nabyć nitroglicerynę, węglan magnezu, mączkę drzewną oraz azotan amonu? Bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Całuski. :classic_cool:

A tak na marginesie, Węgrzy są narodem ugrofińskim. Przybyli nad Balaton z terenów dzisiejszej Finlandii, gdzie istotnie spokrewnili się z potomkami Hunów. Ich język niezbicie tego dowodzi. :) Pozdro

Już nie ma PO, więc dalej nie chciało mi się czytać, bo popsuło by mi to tylko humor a unikam tego jak ognia. x Mahmoud El Assir, co Ty nie napiszesz? :) Jak w Polsce nekropolie będą zamieniać na supermarkety, to ja wysiadam. Strasznie mnie denerwuje taka nagonka, że jesteśmy jednym narodem. A prawda jest taka, że to nie prawda. :) Jesteśmy Polakami. Moim zdaniem każdy Litwin, powinien posiadać obywatelstwo własnego państwa i Polski. Żartuję ;) Chociaż to nie żarty ja wiem.

Gość Mahmoud El Assir
Wybaczcie. Jestem tu nowy i własnie przeżywam szok kulturowy. W związku z tym chciałbym zadać pytanie. Mam nadzieję, ze nie okaże się ono kłopotliwe. Dlaczego w tym waszym pięknym, zielonym i tak obfitującym w żyzne ziemie, które rodzą obfite plony, bogatym w bezkresne morza i strzeliste góry kraju, nikt nie wysadza się w powietrze na znak protestu w zatłoczonym autobusie, gdy wasz kalif otwarcie łamie konstytucję? Czy wasz Bóg nie miłuje demokracji, o której tyle rozprawiacie każdego dnia? Czyż męczennicy za demokrację nie są mile widziani w raju? :-o Do przemyślenia. Muszę się przespać. Jutro zakupy, a potem trzeba rozrobić i wymieszać nitroglicerynę, węglan magnezu, mączkę drzewną w idealnych proporcjach. Dobranoc. :)