Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tutaj duzo mowic, zdalam sobie sprawe ze podoba mi sie jak facet mnie zeszmac

Polecane posty

Gość gość

Podobaja mi się mezczyzni, którzy mnie nie szanują. Mam 21 lat ale dokładnie to widze... Tacy którzy nie zawsze spelniaja moje zyczenia, potrafią postawić na swoim, maja powodzenie wśród innych kobiet i z reguly sporo ich na koncie. Wlasnie teraz umawiam się z takim jednym i mimo, ze wiem, ze to nie jest dobre nie umiem tego zakonczyc. Z drugiej strony mam dwóch takich kolegow, którzy sa spokojni, inteligentni, pracowici, na kazde moje zawolanie, dobrze wygladajacy ale tacy skromni a ja nie potrafie na nich zwrocic uwagi inaczej niż jak na kolegow...

Gość gość
patologia ma zawsze ciągoty do głupich, jeden poziom czyli swój do swego ciągnie

Gość gość
Nie znasz mnie to nie nazywaj mnie patologia. O dziwo jestem z kochającej się rodziny. Moi rodzice sa wyksztalceni (oboje z doktoratami), wiem, ze zrobiliby dla mnie wszystko.

Gość gość
Prowo jakiegoś debila, nie dawajcie się nabrać pelikanos 🖐️

Gość gość
no to widocznie za dobrze w domu rodzinny miałaś ze ci sie w doopie poprzewracało jak cie taki badboy raz mocno obije ryja aż do krwi to może coś do ciebie dotrze chociaż nie sądze

Gość gość
prowo siuśmajtka gimbazjalisty