Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

topik, który i tak kiedyś się zatnie

Polecane posty

Gość gość
ifcia, randkę życia to ty miałaś 25 lat temu, teraz katar może przeszkodzić ci najwyżej w obciąganiu, udaj porządną i rozłóż nogi.

Gosc, bez przesady, ale coś niedobrego się z nim dzieje, co zmierza do autodestrukcji. A co, to fachowiec może określić.

Gość gość
fred nadal walczy o reksa, a reksio zrobil zupe i sobie poszedl:D

" _iftar_ dziś Mam katar, boli mnie gardło, wróciłam od kosmetyczki, a po drodze zdrapały mi się świeżutko pomalowane paznokcie. W domu nie mam zadnego lakieru jezyk.gif Jutro zaczynam randkę życia. Jest bosko smiech.gif" X :D ja moje zawsze suszę suszarką. możecie się śmiać, ale to JEDYNY sposób, żebym ich sobie nie zmarnowała świeżo polakierowanych :)

Gość gość
gość dziś Ola czyli maciek jest psychicznie chory i ma zaburzenia ?jak zauwazyło wiele osób X zaczyna sie wywiad oli z olą:D

Gość gość
Mam taki lakier nawierzchniowy z wibo po ktorym naprawde szybko schna paznokcie, co prawda nie tak szybko jak jest na nim napisane (ponizej minuty) ale po dziesieciu sa juz super twarde

Gość gość
olu ale pisałas ze powinien uczęszczac na terapie to jak to w koncu z nim jest?

Gość gość
Iftar, nie stresuj się, i tak wyru'cha cię i zostawi, jak wszyscy faceci przed nim.

ja nie kumam tych wysuszaczy, każda nałożona kolejna warstwa rozmacza tę pod spodem. ja maluję 1 - suszarka, 2 - suszarka i koniec imprezy. już nie mam nerwów do tych fantazyjnych pierdół.

Gość gość
układ między kasztanem a prozakiem bartem to oficer- szeregowiec. Skoro halucynogen nie wkurfił sie za ten tekst, to o ustepowanie pola też nie wysunie pretensji:)

" Maciek B dziś Olka byłem u psychiatry i kazał żebym nasrał Ci do ryja. Jak się do tego odniesiesz? " X ja bym się odniosła tak, że kultury to ty nie masz, koleżanko-podszywaczko.

Gość gość
Bartek chciał uprawiac seks z Fredem

Gość gość
ŻabAlka dziś ja nie kumam :o

Gość gość
ignorowac debila tybu maciejka ,moze mamy mu rozłozyc czerwony dywan za ta zupcie ogórkowa :D cwel umie tylko rosół ,pomcie ,ogórkową i kanapki buahahahbuahahah

Gość gość
rondel a kapucyna tez samodzielnie umiesz sobie zwalic? czy robisz dziure w główce kapusty tam go wsuwasz a potem robisz kapusniak

zajefajnie wyszedł mi ten dzisiejszy makaron z tuńczykiem i oliwkami w sosie pomidorowym. posypałam na wierzchu serem bałkańskim. fajna rzecz i szybka.

Gość gość
Rondel to zwykly frajer

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam wieczorowo

Gość gość
iftar furkocza wargi i bulgocze kisiel

Iftar, to pewnie jest marynarz, że godzina zero, to 6;) Mi by się nie chciało tak wcześnie zrywać;) Kiedyś sprężałam się dla kogoś i niezbyt dobrze to wspominam. I jakoś od tamtej pory odechciało mi się spotkań. Lubię zapełniać czas po swojemu.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moze ktos ma pomysl na gruszki ?

Co to jest ser bałkański? Ja dziś kupiłam ser z niebieską pleśnią. Lubię posmarować nm bułkę z różnymi ziarnami. Do tego pomidor gałązkowy - są teraz w każdej sieci. Niektórzy kupują bez tej gałązki, żeby wyszło taniej, nie wiedząc, że cały smak jest w tej zielonej gałązce.

If, zaraz napiszę. Fredi - ja kupuję w lidlu albo kauflandzie, tam jest w zasadzie identyczny, ale można kupić też ser "Islos" czy któryś z tych sałatkowych, to jest po prostu taka podróba fety, fajnie krojąca się w kawałki. ten lidlowy wygląda tak http://www.alleceny.pl/static/images/Aleceny_Model_Promotion_Table/big/serbalkanski_9de7b761777ad1c9b58f2094e28b8537.jpg

Polecam makaron z czerwonym pesto, kurczakiem, oliwkami i fetą, jest boski:)

anadwos, witam na topiku :) ja też lubię takie klimaty, ale pesto wybrałabym to czerwone, bazyliowe gotowe ze słoika mi jakoś nie podchodzi. muszę kiedyś spróbować zrobić je w domu, pewnie smak będzie inny.

Cześć ;) ŻabAlka ja nawet lubię to ze słoika, ale też przymierzam się do zrobienia w domu. Uwielbiam makarony razowe, ziarniste, pełno możliwości do przyrządzania ;) A teraz to dopiero głodna się zrobiłam;)