Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

topik, który i tak kiedyś się zatnie

Polecane posty

Twoja też nie. Kiedy link masz szaro - czarny, czyli to czarne jest nieaktywne, wtedy musisz całość skopiować i wkleić w pustą zakładkę wyszukiwarki.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ten "moj" to skladak. Pomaranczowy

Gość Zuzanna Amelia ææ
Tez sie nie wyswietla. Opisz go.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fajny. Ten , ktory ja wklejalam byl podobny tyle , ze skladak.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Znowu sie zacielo.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fredi - Myslalam zeby kupic. Ale ja chce wlasnie taki skladany na malych kolkach.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kolorowych.

Dzięki. Jeszcze trochę mi zejdzie. A gruszki upiecz z olejem kokosowym, do tego sos z mleka kokosowego i mielonego siemienia lnianego i miodu lub innego słodzika, albo zrób jakiś koktajl owocowy, z mlekiem niemlecznym.

Jutro piekę babkę drożdżową, ale w mieszkaniu tak zimno, że muszę na wyrośnięcie polecieć z nią na balkon chyba, na słońce.

Gość gość
rondel mitomanie wymysliłes ta operacje dziadka ,by ktos z toba pogadał na kafe smieciu,jakby tak było naprawde to bys jechał do rodziny a nie skomlał na kafe debilu,kogo ty chcesz nabrac

Gość gość
Fredensborg dziś Nie lubię się opalać, bo zaraz mam uczulenie na skórze i mam światłowstręt. Nawet w mieszkaniu mam mocno przysłonięte żaluzje, gdy słońce przemieszcza się na drugą stronę bloku, bo wówczas na bloku naprzeciw mocno te promienie się odbijają. A na noc muszę mieć szczelnie zasunięte żaluzje i mam ciemną okleinę na drzwiach w pokojach, żeby było bardziej ciemno. x Ola, to ty jesteś wampirzyca.

Gość gość
Faktem jest, że dopóki nie zaczął płakać publicznie nad dziadkiem, kazdy miał go w doopie. Pachnie na kilometr braniem innych na współczucie. Nie mówiąc już, że większość facetów nie wylewała by publicznie swoich rodzinnych dramatów.

Gość gość
jak to nie? ty cały czas wylewasz swój dramat: niespełniona nienawiść do maćka b:D już którys topik non stop kolor

Gość gość
Maciek rózne rzeczy wymysla jak nikt niechce z nim gadac i go ignoruje Iftar ma racje myli sie w swoich zeznaniach