Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

topik, który i tak kiedyś się zatnie

Polecane posty

Starsi ludzie tak mówią, ale cieszą się, gdy ktoś niespodziewanie ich odwiedzi. Zwłaszcza, kiedy jest niedziela i wokół odwiedziny innych chorych.

Gość gość
Rondel nie kupujesz kobiet to nie bedziesz kupowal gosc k:D Ale rznac ja mozesz:D

hej Fredi 🖐️ kupiłam już czerwoną soczewicę na te obiecane kotlety :) X Maćku, ja na twoim miejscu ruszyłabym dupę do dziadka, zabrała go wózkiem na spacer z tego smętnego oddziału, jest piękna pogoda. nie wiadomo, ile jeszcze tego czasu zostało, chociaż trzeba być dobrej myśli. jest wokół szpitala jakiś park?

Fajnie, mam nadzieję, że podasz przepis. Zjadłam właśnie karczek z tymi gotowymi przyprawami. Smakowało mi, dopóki nie natrafiłam na te ścięgna:/ W przedszkolu, kiedy coś mi nie smakowało, spychałam taką kulkę na jeden bok w buzi i wypluwałam to dopiero w domu. Nie wiem, czemu nie szłam do toalety w przedszkolu. Dzieci mają swoją mentalność.

uspokój się. operacja została przełożona, tak? z tego co wiem przed operacją nie można jeść, ale nie wiem, czy jest bezwzględny zakaz małych spacerów. no ale jak nie można to nie można, nie unoś się.

przecież napisałam, żebyś NA WÓZKU go wziął. mają takie w szpitalu. czy ty w ogóle czytasz co ja piszę?

no ale ok, odpuszczamy spacer. możesz mu przynieść za to świeże kwiaty, żeby wprowadzić trochę wiosny - to chyba nie jest zabronione. X wobec choroby i śmierci pułkownicy i biedacy mają dokładnie takie same prawa. powinieneś to wiedzieć.

Gość gość
ŻabAlka dziś hej Fredi lapka.gif kupiłam już czerwoną soczewicę na te obiecane kotlety usmiech.gif X Maćku, ja na twoim miejscu ruszyłabym d**ę do dziadka, zabrała go wózkiem na spacer z tego smętnego oddziału, jest piękna pogoda. nie wiadomo, ile jeszcze tego czasu zostało, chociaż trzeba być dobrej myśli. jest wokół szpitala jakiś park? Indywidualne Kafeteryjne Doradztwo Psychiatryczne Alicja Donnikova ŻabAlka dziś tylko dobrze go okryj jakimś ciepłym kocem, bo jest chłodno. Indywidualne Kafeteryjne Doradztwo Psychiatryczne Alicja Donnikova xx jestes debilka, czy tylko do tego sie nie przyznajesz?:)

ogólnie chciałam dobrze, ale skoro jeszcze masz za to do mnie pretensje to już trudno 🖐️

A ja Maćkowi wierzę. Przekaz telefoniczny relacjonuje fakty z opóźnieniem. A do obdzwonienia jest kilka osób.

Gość gość
Iftar jakaś nidoje'bana. Ifcia, rzuć tego faceta, nie daje rady.

Gość gość
a ogólnie if to co porabiasz obecnie?

A ja myślę, że Maciek faktycznie, niech odwiedzi dziadka w poniedziałek, bo jutro ilość osób odwiedzających za bardzo go zmęczy. I może, żeby Maciek zajął swoje myśli, niech ugotuje lekki bulion drobiowy i zawiezie do szpitala. Jeszcze zdąży dziś kupić produkty. A ja z okazji udanej operacji zmieniłam w kuchni ściereczki do naczyń, jutro rano zmienię poszewki na pościel i ręczniki kąpielowy i do włosów.

Nie lubię się opalać, bo zaraz mam uczulenie na skórze i mam światłowstręt. Nawet w mieszkaniu mam mocno przysłonięte żaluzje, gdy słońce przemieszcza się na drugą stronę bloku, bo wówczas na bloku naprzeciw mocno te promienie się odbijają. A na noc muszę mieć szczelnie zasunięte żaluzje i mam ciemną okleinę na drzwiach w pokojach, żeby było bardziej ciemno.

Gość gość
Ola ma kota i Ala ma kota. Ola i Ala maja kota:D

Gość gość
iftarowej kisiel wykipi z wrazenia

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam.

Jeśli macie w planach zakup roweru, to przymierzałam wczoraj rower, tzw. miejski, spacerowy, ma fajne kolory, pastelowe i siedzi się na nim w bardzo wyprostowanej pozycji.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fredi - Strona sie nie wyswietla.