Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to sie dzieje, że niektore osoby obiektywnie są np brzydkie a pewne siebie?

Polecane posty

Gość gość

Czasami widzę dziewczyny naprawdę obiektywnie nieładne np. grube z dużym nosem, wąskimi ustami itd, a zachowują się bardzo pewnie siebie... Albo ktoś jest czasem ewidentnie głupi, a uważa się za mądrego... Ja jakoś tak nie potrafię, nawet spotykam sie z opiniami, ze jestem ladna od facetów, ale sie taka czesto nie czuję, a nawet jak mam takie dni, ze sie czuje atrakcyjna to nie potrafie być pewna siebie i przebojowa, zawsze jestem taka spokojna... Choc mam faceta i znajomych kilku, ale nie potrafie byc np odważna i taka"hej do przodu" żeby komuś bez powodu np. odpyskować itd

Gość gość
Tzn. też potrafie z kimś pogadać obcym czy czasem jak się rozgadam to mówię dużo, ale niektórzy są tacy przebojowi ze stylu bycia, ze wszędzie ich pełno, a ja taka jakos nie jestem. Czasami na imprezie po 2, 3 piwach czy drinkach staje sie troche odwazniejsza, ale tez nie żebym była wtedy np jakas szalona

Po prostu mają taki charakter. Ja zawsze jestem pewna siebie, nigdy nie piję na imprezach a najlepiej się bawię. I uważam, że takim nastawieniem bardzo dużo zyskuję w życiu.

Gość gość
Maja wysoka samoocene.