Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągłe porażki w sferze uczuciowej

Polecane posty

Gość gość

Ten chce tylko seksu, ten jest zajęty (podrywał mnie, a potem się dowiedziałam, że ma dziewczynę.. natychmiast zerwałam kontakt), inni nie odpowiadają w ogóle charakterem (który jest dla mnie bardzo istotny). Innemu ja nie odpowiadam.. (ja w ogóle pasuję do niewielkiej ilości ludzi, takie mam wrażenie.. z mało kim nadaję na wspólnych falach) To nie kwestia wyglądu (podobam się mężczyznom i wiem o tym dobrze) ale pecha. Nie poznaję zbyt wielu facetów. Przeanalizowałam wszystko i doszłam do wniosku, że muszę 1) zwiększyć ilość poznawanych facetów 2) więcej się uśmiechać i wysyłać niewerbalnych gestów (to u mnie kuleje, sprawiam wrażenie zimnej) 3) wyglądu myślę, że nie muszę "podbijać", dbam o siebie bardzo, maluję się i podoba mi się to, jak w tym momencie wyglądam. Nie za sztucznie, i z klasą 4) oczywiście cały czas rozwijać inteligencję emocjonalną Myślicie, że wystarczy? :)

Gość gość
No i oczywiście przyglądanie się wszystkim "kandydatom" i nie odrzucanie za błahostki. Ale ja nigdy nie byłam osobą, która takie coś robi. Nie liczy się też dla mnie 'popularność' i 'towarzyskość' faceta. Wręcz przeciwnie, naprawdę lubię spokojnych mężczyzn, czasem niedostrzeganych

Gość gość
Czekaj zaraz ci tu napiszą ze jesteś księżniczka i nikt ci nie pasuje.potem napiszą ze pewnie uważasz się za atrakcyjną a jesteś tak naprawdę brzydka. Zobaczysz.

Gość gość
Ładnym kobietom nie jest wcale łatwo w tej sferze, masa durniów chcących je tylko ze względu na wygląd

Gość gość
A kto powiedział, że od razu mu sie udac? Mam bardzo ladna kolezanke, chodzi na randki i tez jest olewana, tez jej nie wychodzi nieraz etc.

Gość gość
powodzenia

Gość gość
byłaś w jakimś związku?

Gość gość
Tak, w jednym. Ja go zakończyłam. Mam 22 lata :).

Gość gość
Zakończyłam, bo nie chciałam być nieuczciwa - nie kochałam go.

Gość gość
ja cie w******m

Gość gość
nie zazdroszcze

Gość gość
na portal randkowy

Gość gość
starczy.

Gość gość
up

Gość gość
wymagasz modela a potem narzekasz na forach

Gość gość
A ty zakładasz durne tematy o tym ze kobiety wymagają modeli do związku. Idź sie leczyć.

Gość gość
No tak, wymagam modela z Armaniego, koniecznie 185 i brunet. A ja głupia jeszcze się dziwię, czemu nikogo nie mam, zapomniałam polecieć do USA. Oj, ludzie!

Gość gość
Ładnym kobietom nie jest wcale łatwo w tej sferze, masa durniów chcących je tylko ze względu na wygląd xxx Prawda. Ja bym sie nigdy nie odważył zaczepić ładnej dziewczyny, za to pełno podrywaczy i dresów ustawia się do nich w kolejkach. Oczywiście ci faceci są do niczego, no ale oni się nie boją odrzucenia, mają wszystko w d***e.

Gość gość
no wiesz jak sie umawiasz z facetem ktory ma twarz typowego *****cza to potem sie dziwisz dlaczego nie możesz trafić na normalnego.

Gość gość
po prostu nie trafilas jeszcze na tego jedynego nie ma co dramatyzowaz. lepiej poczekac na kogos wartosciwego niz wiazac sie z kims bo co sie podoba albo zeby nie byc sama i potemsie meczycw zwiazku. mysle ze na sile nie znajdziesz tego czego szukasz. a takie analizowanie typu ,, ten fajny ale cos tam, ten ok ale zeby nie to " itd. a jak juz trafisz na tego odowiedniego to nie bediesz wybrzydzac, bedzie wiadomo ze to ten

Gość gość
wybrzydza bo wymaga typowego modela z wyglądu stąd ta samotność.

Gość gość
No właśnie, ja się czuję zażenowana, jak taki ktoś mnie zaczepia. I prawda, że oni mają więcej odwagi, więc automatycznie mają więcej dziewczyn (tylko jakich dziewczyn..), ale szczerze? To nie szkodzi - przecież ktoś, kto chce zbudować prawdziwy związek, nie potrzebuje mieć sztuki podrywu we krwi. Najważniejsze, żeby odważył się w stosunku do kobiety, która mu się spodobała i w której się zakochał. Wystarczy :)

Gość gość
Mam nadzieję, że tego debila od modeli w końcu zamkną w psychiatryku. Ciągle się pęta na kafeterii ta pierdoła :O

Gość gość
Chłopie, idź do lekarza. Na serio.

Gość gość
no ona nie chce miec paszteta w lozku. chce miec w loku ciacho, tak samo jak facet w lozku chce miec fajna laske a nie przyslowiowego kaszalota. nie ma w tym nic dziwnego ze chce atrakcyjnego faceta, o ile ona chce bo sama tego nie napisal to odp dla ciebie na ,,modela"

Gość gość
Autorko mam tak samo. A najgorsze jest to ze takie puste lale maja facetow na peczki

Gość gość
Chcę mieć takiego, który mi się spodoba, bo nie ukrywajmy, że wygląd gra jakąś rolę - ale podobają mi się przeróżni mężczyźni. Z drugiej strony przecież znam przystojnych facetów (2 nawet bardzo przystojnych) i nie każdy będzie dla mnie pociągający, bo to wszystko nie zależy tylko od wyglądu :)

Gość gość
gość dziś bo oczekujesz bardzo przystojnego wręcz niewiarygodnie niedostępnego faceta.

Gość gość
Puste lale mają często do rzeczy facetów. Wcale nie jakiś dresów.

Gość gość
16:06 tylko jakich facetów? :)