Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągłe porażki w sferze uczuciowej

Polecane posty

Gość gość
gość dziś przeciez pisze cały czas że nie lece do modelek! dbam bardzo o siebie ale nic z tego nie mam bo dalej jestem sam i oczekiwań kobiet nie zmienie.

Gość gość
To, że jesteś sam, może po prostu wynikać z pecha, podobnie jak w przypadku autorki. Poza tym partner sam z nieba nie spadnie. Mój brat znalazł 1 dziewczynę jak miał 26 lat, na portalu randkowym.

Gość gość
Moze facet mysli ze jestem glupia bo malo mowie ... ale nie chce sie przekonac jaka jestem kiedy kogos lepiej poznam... boje sie ludzi.. potrzebuje wiedziec ze moge sie przed kims otworzyc... a faceci nie chca sie meczyc wola taka ktora jest latwa i otwarta...

Gość gość
cos w tym jest ze czlowiek pewny siebie przy pieknej kobiecie traci ta pewnosc ale to z wiekiem mija

Gość gość
A BYŁ PRZYSTOJNY, babki wodziły wzrokiem, ale nieśmiały, nie podrywał i nie mial okazji poznawać zbyt wielu kobiet. Dziewczynę znalazł sobie naprawdę sensowną, uczciwą, ambitną.

Gość gość
Ale tamte tez nie sa brzydkie i facet jest cholernie pewny siebie... jak moze bac sie zagadac do dziewvzyny... To jest chore... czeka az dziewczyba sama do niego przyjdzie... Najgorsze ze nie boi sie na nia gapic i podrywac fozycznie ale boi sie z nia rozmawiac...

Gość gość
moze nie tyle ze wola latwa i otwarta ale jak jest niedostepna tak ze nawet rozmawiac nie chce to trudno oczekiwac ze kulturalny chlopk/facet bedzie sie komus narzucal gdy dziewczyna tego nie chce i pokazuje to tym ze nie chce z nim rozmawiac. nawet jesli jest niesmiala to facet tego nie wie. dla niego jest jasne, skoro mnie olala to nie jest wgl zainteresowana

Gość gość
A co myślicie, jak chłopak pyta, gdzie teraz idę, a potem mówi, że on się wybiera sam na kawę? Nie umie zaprosić gdzieś wprost, tylko lawiruje wokół tematu? Pociągnęłam temat dalej i poszliśmy, było bardzo miło, nie chciał się rozstać.. Ale potem dalej nieśmiały i niepewny, choć już mniej.

Gość gość
Ale tamte tez nie sa brzydkie i facet jest cholernie pewny siebie... jak moze bac sie zagadac do dziewvzyny... To jest chore... czeka az dziewczyba sama do niego przyjdzie... xxx Ja wiem, że to jest chore, ale jak z tym walczyć? To siedzi głęboko w mojej psychice i nic nie moge zrobić. Ogólnie nie boję się niczego. Ani dzikich zwierząt, ani gangsterów, na wojne bym się nie bał iść. Ale boję się kobiet, które mi się podobają. Chore? Oczywiście, że tak ale skąd wziąść lekarstwo?

Gość gość
spodobalas mu sie ale bal zapytac wprostzeby nie zostac odrzuconym a jkbys z nim nie porozmawiala bo bys byla niesmiala to nie byloby kawy ani nic, on by sie wycofal

Gość gość
16:48 ale czy człowiek nie powinien umieć walczyć o to, czego chce..? wiesz, ja też bywam lękliwa, nieśmiała, ale jak czegoś chcę - umiem po to sięgnąć. Zdarzało mi się chodzić z inicjatywą do facetów On też mi się spodobał, dlatego pociągnęłam to dalej :). Gdyby tak nie było, nie robiłabym mu nadziei.

Gość gość
Nie to, ze nie chce rozmawiac, tylko potrzebuje czasu - kilku rozmow zeby sie rozkrecic. Albo pokierowania rozmowa bo jest jej ciezko... to ze nie rozmaeia nie znaczy ze nie chce!

Gość gość
Ja tak samo jestem niesmiala ale jak wiem mam o co to walcze. Musze tylko wiedziec ze ten ktos tego chce... ze mnie nie wysmieje, ze moge byc przy nim soba

Gość gość
Nie to, ze nie chce rozmawiac, tylko potrzebuje czasu - kilku rozmow zeby sie rozkrecic. Albo pokierowania rozmowa bo jest jej ciezko... to ze nie rozmaeia nie znaczy ze nie chce! przywrocilas mi tym nadzieje ze jeszcze nie wszystko stracone. nie wiem tylko czy uda mi sie teraz przelamc zeby zagadac do niej. glupio bedzie jak znowu odpowie tylko czesc i nie pogada, pomysli ale on jest nachalny

Gość gość
No właśnie tym bardziej nie rozumiem mężczyzn, którzy tak szybko się poddają, przecież to oni niby "rządzą" światem, testosteron ich napędza i są łowcami :) niska samoocena?

Gość gość
Ale kobiety są przyzwyczajone, że to facet zagaduje. Nie czekaj na jej krok. Ten mój też mówił mi cześć i koniec, potem zaczął wymyślać preteksty, by o coś zapytać, ale ja też się stresowałam, czasami rozmowa się urywała, ale starałam się go zachęcać i sama po czasie się przełamałam i zagadywałam.

Gość gość
16:48 ale czy człowiek nie powinien umieć walczyć o to, czego chce..? wiesz, ja też bywam lękliwa, nieśmiała, ale jak czegoś chcę - umiem po to sięgnąć. Zdarzało mi się chodzić z inicjatywą do facetów On też mi się spodobał, dlatego pociągnęłam to dalej usmiech.gif . Gdyby tak nie było, nie robiłabym mu nadziei. WIDZISZ NIE KAZDY POTRAWI PRZELAMAC NIESMIALOSC, FJNIE ZE TOBIE SIE UDALO

Gość gość
gość dziś wymagacie modeli to nie podrywamy

Gość gość
Ja mam zaburzenia lękowe, nie wypowiem się za cholerę w grupie, boję się patrzeć w oczy etc. A mimo to zrobiłam to :) też próbujcie... Trzymam za Was kciuki, bo wiem, że jesteście tego warci.

Gość gość
Rozmowa jest kluczem... bez tegobmozemy tylko gapic sie na siebie... Mozr wygladam na niezainteresowana ale poprostu oniesmielaja mnie mezczyzni... Moze wychodze na glupia i nieinteligentna bo malo mowie ale boje sie ludzi i juz. Po woli odzyskuje pewnosc siebie. Ale to nie jest latwe. Zazdroszcze dziewczynom tym brzydkim ale pewnym siebie. Co mi z mojej urody skoro wszysvy sie mnie boja

Gość gość
ona nie stara sie mnie zachecic :-(

Gość gość
Nie każda kobieta jest dobra w sygnałach niewerbalnych. JA np. nie jestem typem kokietki, jestem w tym bardziej męska, wiec wiem, że muszę być za to bardziej konkretna w kontakcie :)

Gość gość
ktoras z pan wspomniala o tym ze facet ma walczyc , a jak to z wami jest , gdy facet zagaduje a wy olewcie to oczekujecie ze on bedzie walczyl czy w myslach blagacie zeby sie odwali i nigdy wiecej nie zagadywal

Gość gość
17:01 dajesz nadzieje. Ja chcialabym kogos poznac ale nie mam gdzie.

Gość gość
Ale nie dowiesz się, dopóki tego nie zrobisz, co ona może o tobie myśleć, a pamiętaj, że czasem mężczyźni po prostu starają się o kobiety. Kolega biegał za swoją dziewczyną pół roku i są razem do dziś.

Gość gość
17:04 jest kilka możliwych wyjaśnień i nie można tego uogólnić -jest zajęta -nie jest zainteresowana -boi się facetów/bliskości -nie lubi cię -musisz ją bardziej do siebie zachęcić

Gość gość
no widzisz a ja nie jestem taki jak twoj kolega , nie obrazam go ale to trzeba byc troche nachalny zeby tak biegac a ja rozumiem slowo ,, NIE " no chyba ze ona ne mowila nie tylko go tak dlugo zwodzila

Gość gość
wygląd jest kluczowy nie wyglądasz jak model to nie masz szans na dziewczyne.

Gość gość
Nie mówiła nie, po prostu się bardziej kolegowali, a ona jakby nie była gotowa na związek. Ale rozumiem, że ktoś się wycofuje po słowie 'nie'. Stalking też nie jest dobry :) BTW, mój były też za mną biegał pół roku, ale w moim przypadku ten związek nie wyszedł na dobre, bo go tak naprawdę nie kochałam. Szybko z nim zerwałam

Gość gość
17:04 jest kilka możliwych wyjaśnień i nie można tego uogólnić -jest zajęta -nie jest zainteresowana -boi się facetów/bliskości -nie lubi cię -musisz ją bardziej do siebie zachęcić . Szczegolnie drugi punkt jest istotny jesli wiesz ze dziewczyna nie ma nikogo