Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągłe porażki w sferze uczuciowej

Polecane posty

Gość gość
Mam tak samo rzadko z kim nadaje na tych samych falach. A jak juz tak sie stanie to uczucie nie zawsze jest odwzajemnione.

Gość gość
maja na peczki ale tylko na chwile. taka lale to facet podupczy i zostawi wie lepiej byc porzedna dziewczyna i poczekac na porzadnego faceta , a facet co leci na latwizne raczej nie jest porzadny

Gość gość
Bo każdy potrzebuje trochę adrenalinki i pisku pustej lali, nawet 'do rzeczy' facet :P hueheh :P

Gość gość
zmniejszcie wymagania a nie oczekujecie modeli!!!!!!!

Gość gość
a normalna kobieta ( nie lala ) nie portafi piszczec w lozku ? pierwszeslysze. chyba ze tylko pod toba nie piszczy bo nie ma powodu

Gość gość
Ile jeszcze razy to napiszesz? Chłopie, ja wiem, że przeżywasz duży stres, ja też się martwię, że zbrzydnę, urośnie mi tyłek i jak mam powodzenie, tak zacznę być olewana na rzecz młodszych i piękniejszych, ale życie jest brutalne :) ale zaraz sobie przypominam, że miłość to coś więcej niż seks.. to budowanie więzi, która przetrwa wszystko.. i już mi lepiej

Gość gość
koles wez sie z tymi modelami. jestes zly ze dziewczyna chce ladnego faceta. no chce bo z brzydalem wstyd sie pokazac czaisz ?

Gość gość
No oni myślą prosto. Rozkrzyczana laska równa się dobra w łóżk******spokojniejsza, normalna /nawet nie nieśmiała/ - nie. Gdyby tylko wiedzieli... :D

Gość gość
A najgorsze jest to ze takie puste lale maja facetow na peczki xxx Dokładnie. Puste lale maja facetow na peczki, a głupie drechy i zboczeńcy mają dziewczyn na pęczki. Moim zdaniem inteligencja jest problemem. Ja na przykład za dużo myśle. Jak mi sie spodoba jakaś dziewczyna to zaraz sie zaczyna gonitwa myśli, że pewno ma jakiegoś Jamesa Bonda w domu, że jak do niej zagadam to poczuje sie zaatakowana, że się zirytuje i powie mi coś niemiłego, że na pewno jestem dla niej brzydki, itp. itd. A taki prymityw to pomyśli tylko: "o, ładna dupa!" i tutaj jego proces myślowy się kończy, podchodzi do niej i zaczepia nahalnie. Zrobi tak 10 razy dziennie i jakaś lala na niego poleci. Może wy też za dużo myślicie dziewczyny?

Gość gość
A autorka gdzieś napisała cokolwiek o wyglądzie w opisie? no nawet nie. poza tym brzydki facet ma wieksze szanse na zwiazek niz brzydka kobieta

Gość gość
Faktycznie.brzydki facet ma często udany związek i ładna kobietę. Brzydka kobieta ma pozamiatane.

Gość gość
spokojne laski sa lepsze w lozku bo nie piepsza sie na prawo i lewo dlatego maja wieksze potrzeby

Gość gość
gość dziś kompletna bzdura jestem zwyczajny i tak nigdy w związku nie byłem z powodu chorych wymagań dzisiejszych kobiet. Zacząłem mieć obsesje na punkcie swojego wyglądu i chce wycisnąć 110% ze swojego wyglądu co się da żeby się za prezentować jak najlepiej.

Gość gość
Nigdy nie byłeś w związku, bo zamiast rozwijać pewność siebie i poznawać kobiety, siedziałeś w domu. Ew. masz zj****y charakter

Gość gość
gość dziś bzdura właśnie działałem jak nigdy dotąd ale jak każda chciała bardzo przystojnego to co mam powiedzieć na takie oczekiwania? teraz przyznam nie działam bo oczekują modeli to jak mam startować do takich kobiet?

Gość gość
Co, mówiły ci to w twarz? Wiesz, jak się startuje do blachar i niuń, które chcą mieć faceta dla poklasku, to tak jest :D

Gość gość
moze z wygladu jestes ok ale przy blizszym poznaniu tracisz u kobiety, rozmawiajac z toba kobieta potrafi cie oceniec czy jej sie podobasz czy nie, bo nie o sam wyglad chodzi. wyglad to tylko zacheta do poznania sie. tak samo jak z dziewczyna, jest ladna itd a jak sie odezwie to stwierdzasz ,, ale tepa "

Gość gość
Wlasnie ja widze ze brzydkie kobiety maja facetow i sa szczesliwe. Problemem u mnie jest niesmialosc. mam wrazenie ze mezczyzni boja sie mnie, jakbym miala im cos zrobic jak zaczna ze mna rozmawiac. Koledze sie podobalam i caly czas do mnie podbijal ale bal sie ze mna zaprzyjaznic, nie wiem na co liczyl skoro ze mna nie rozmawial nawet. Mial tyle okazji a on wolal sie przyjaznic z innymi ktore mu sie w tym sensie nie podibaly. Tak ciezko sie przelamac i zagadac raz dwa do dziewczyny niesmialej i oswoic ja ze soba .. tak ciezko..

Gość gość
gość dziś tak mówiły nawet mi panny gadały żeby być w związku to trzeba być bardzo bardzo przystojny. Dlatego tak zakładam tematy bo to prawda z tymi wymaganiami dzisiejszych kobiet.

Gość gość
Ehh zaczęłyście odpowiadać temu psychopacie i już zniszczyłyście ciekawy temat :O Szkoda.

Gość gość
Nie musi być nawet tępa ta ładna dziewczyna, mylicie pojęcia. Może mieć inny światopogląd, temperament, masę rzeczy, a mężczyzna szuka czegoś innego u swojej wybranki. I tyle :) tak jak ja nie chcę być z każdym facetem, którego nawet uważam za przystojnego, tak faceci mają do tego prawo.

Gość gość
poznawałem i każda to dosłownie każda chciała jakiegoś ideału i cholernie przystojnego.

Gość gość
To chyba wytwór twojej wyobraźni. Zapewne wymyśliłeś sobie, że każda, która cię odrzuciła, tak myśli, ale TO JEST WYTWÓR twojej wyobraźni, a nie rzeczywistość.

Gość gość
gość dziś Nie, nie to nie wyobraźnia a realia na co trzeba być przygotowany.

Gość gość
CIEZKO. ja mialem ostatnio taka sytuacje. dziewczyna sie do mnie uskiechala kilka razy jak sie mijalismy, ( znamy sie z widzenia ) ktoregos dnia zagadalem a ona tylko mi czesc odp, jak poprosilem zeby zaczekala to uciekla, po tygodniu sytuacja sie powtorzyla. CO TY NA TO ?

Gość gość
Dobra, od tej olewamy pana od modeli. Koniec.

Gość gość
Koledze sie podobalam i caly czas do mnie podbijal ale bal sie ze mna zaprzyjaznic, nie wiem na co liczyl skoro ze mna nie rozmawial nawet. Mial tyle okazji a on wolal sie przyjaznic z innymi ktore mu sie w tym sensie nie podibaly. Tak ciezko sie przelamac i zagadac raz dwa do dziewczyny niesmialej i oswoic ja ze soba .. tak ciezko.. xxx Haha jakbym o sobie czytał :D Ja rozmawiam głównie z tymi co mi się nie podobają, bo nie potrafie się przełamać i rozmawiać z tymi ładniejszymi. Sam jestem bardzo nieśmiały, więc jak dziewczyna jest nieśmaiła i jeszcze do tego ładna to prywatnie raczej nigdy nie pogadamy...

Gość gość
To nie szukaj modelki ... tylko normalnej dziewczyny i przestan wchodzic na kobiece forum wex sie w garsc czlowieku ... ubierz sie jakos idz do fryzjera i nie zakladaj wiecej tematow na temat modeli !!!! Basta

Gość gość
Może jest nieśmiała po prostu... niebiosa.. przede mną też mój były spieprzał później, choć sie uśmiechał, a potem się okazało, że bardzo mu się podobam.

Gość gość
Nie gadajcie z tropem A tak btw to nie to ładne co ładne ale co się komu podoba