Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągłe porażki w sferze uczuciowej

Polecane posty

Gość gość
wygląd jest kluczowy nie wyglądasz jak model to nie masz szans na dziewczyne PRAWDA I POGODZ SIE Z TYM . ja mam wyglad modela i bede sie o ta dziewczyne staral

Gość gość
To moze wygladac na olewanie ale moze byc brak odwagi... Gdy mi sie ktos nie podoba to nawet na niego nie spojrze w ten sposob. Ja czuje kiedy sie komus podobam.. ale kiedy on nie robi nic wiecej oprocz gapienia sie na mnie to mi tez jest brak odwagi aby do niego zagadac. Jest wygadany, soadzie kolo mnie ale slowem sie nie odezwie... Raz dwa by sie odezwal to wiedzialabym ze chce ze mna gadac a nie tylko sie na mnie gapic. Bo wielu sie na mnie gapi i co od razu mam dk nich leciec...

Gość gość
Ale bardzo chciałabym was uczulić na to, że nasze myślenie o zachowaniu pewnych osób może być błędne. Ludzie są bardzo różni i możemy zawsze coś źle zinterpretować. Uważajcie na to.

Gość gość
A może byście coś odpisali autorce?

Gość gość
ona mi tez nie powiedziala nie. ja czesc, ona czesc, ja-poczekaj chwile, ona nic, drugie podejsice ja czesc ona czesc z lekka zloscia ( moze miala zly dzien ) ja - milo cie widziec , ona nic, posz do domu. a co ciebie to zwiazek ci nie wyszlo ale zapoznanie sie juz tak

Gość gość
Moze zapros ja gdzies?

Gość gość
No właśnie, może się stresuje wśród ludzi.

Gość gość
juz nawet mialem plan na rozmowe jak do nie zagadywalemale skoro ona z niewiadomych mi powodow nie chce ze mna rozmawiac to nie ma szans zeby ja zaprosic

Gość gość
Bo może się stresować, być nieśmiała. A facebook, gg? Smsy?

Gość gość
Jesten tak niesmiala ze czasem nie wiem co powiedziec. Mam pustke w glowie mimo ze nie jeetem glupia wbrew pozorom. I nie wiem co powiedziec. Moze byc taka jak ja albo niezainteresowana Ale dopoki nie sprobujesz tk sie nie dowiesz. Ale ryzykuj nic nie tracisz przeciez nawet jak cie odzuci bedziesz mial doswoadczenie i nasyepnym razem pojdzie latwiej

Gość gość
znam jej imie ale nie znam nazwiska i nie moge znalesc na fb, a nr nie mam do niej. a jak to z wami jest jak dziewczyna olewa chlopaka to liczy ze on bedzie o nia walczyl czy ma nadzieje ze juz wiecej nie podejdzie do niej

Gość gość
17:24 już ci wymieniłam możliwe powody, których jest kilka. Wiadomo że z każdą dziewczyną może być inaczej.

Gość gość
- A co myślicie, jak chłopak pyta, gdzie teraz idę, a potem mówi, że on się wybiera sam na kawę? Nie umie zaprosić gdzieś wprost, tylko lawiruje wokół tematu? Pociągnęłam temat dalej i poszliśmy, było bardzo miło, nie chciał się rozstać.. Ale potem dalej nieśmiały i niepewny, choć już mniej. Jest zainteresowany, ale chce subtelnie wybadać, czy ty też.

Gość gość
zaryzykuje masz racje , ale powiem ci ze jesli to byl by moj pierwszy podryw w zyciu to po takiej reakcji jak padla z jej strony to dlugo bym sie nie odwazyl na kolejny podryw jakies innej dziewczyny

Gość gość
No niestety życie nie polega na tym, że ponosimy same sukcesy :). Porażki też musimy wliczyć w ryzyko. Ale życzę powodzenia :). P.S Edison mylił się ponad 1000 razy, gdyby się poddał, pomyśl, czego dzisiaj mogłoby nie być ;) podobnie milion innych wynalazków.

Gość gość
jak to z wami jest jak dziewczyna olewa chlopaka to liczy ze on bedzie o nia walczyl czy ma nadzieje ze juz wiecej nie podejdzie do niej

Gość gość
ZALEŻY OD DZIEWCZYNY