Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćut

posłuchaj ze mną... SKARBIE...

Polecane posty

Gość gośćut

https://www.youtube.com/watch?v=h5cVH3Hmp0Y i Nigdy nie wiem czy masz zamiar przyjść Kiedy czekam na ciebie, mogę spodziewać się najgorszego. Nigdy nie wiem czy to spóźnienie Czy to ja wymyślam historię Czy możesz zrozumieć drogę, która jest oczekiwaniem Czy możesz poddać się tak jak ja Kiedy nigdy nie ma cię gdy czekam Dopóki to jesteś Ty Od początku do końca Albo ktoś inny kto zawsze będzie czekał Dopóki to jesteś Ty Iść w kierunku drugiego Nie ma znaczenia, ile czasu to zajmie Dopóki to jesteś Ty Nigdy nie wiem czy się nie spieszysz Lub czy niepotrzebnie tracisz mój Myślisz że mam żałować Ten męczący bieg Czy możesz zrozumieć drogę, która jest oczekiwaniem Czy możesz poddać się tak jak ja Kiedy nigdy nie ma cię gdy czekam Refren I jeśli będziesz się bać że będę mieć wątpliwości Że się mylę co do miejsca i czasu Że są wątpliwości, ale jest już za późno Refren Dopóki to jesteś Ty

Gość gość
to dla mnie? dziękuję, Skarbulku :)

Gość gośćut
https://www.youtube.com/watch?v=9AErnhb-rNo i Wbrew naturze Gasimy to światło, Które jeszcze wczoraj nas prowadziło Więc Chciałabym ci powiedzieć Że miłość tak wielka dać może Iskrę, która zniesie próbę czasu Zresztą Chciałabym ci powiedzieć Że każdy dzień bez ciebie Boli mnie bardziej Że wszystkie te rany Że każdy dzień bez ciebie Nie jest normalny To wbrew naturze Że każdy dzień bez ciebie Boli mnie bardziej Że wszystkie te rany Że każdy dzień bez ciebie Jest niczym bez ciebie To, to wbrew naturze Nawet jeśli walczyliśmy ze sobą Jeszcze wczoraj mówiliśmy o miłości Więc Chciałabym ci powiedzieć Że mimo deszczu, zimy i wiatrów Nie zapomnę naszych słońc wcześniejszych Zresztą Chciałabym ci powiedzieć

Gość gość
milosc i sraczka przychodzom znienacka

Gość gość
23:26 znam jedną starą babę która tak mawia przy każdej okazji