Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćut

daleko, coraz dalej... SKARBIE... (2)

Polecane posty

Gość ut
to porządkuj..ja nigdy się nie rozwiodę z nią... jest wspaniałą zoną taką o jakiej zawsze marzyłem...

Gość gośćskarbek
15.33 Wiem.Nie rozumiem tylko skąd ten temat?

Gość gość
Kim jest ut tego nie wiem ale na pewno wiem,ze bierze mnie czasem za swojego skarba 😘 Ona tu pisala? :O

Gość gość
to po cholere zakladasz durne tematy stary niedorobiony dziadu? pieniazki juz obrzydly-nie no zawsze mozna zarobic wiecej [ cool] zabaweczki nie bedzie wracaj do zony i zajmij sie dziecmi a nie dziecinada na kafeterii. 46 lat chyba zobowiazuje?

Gość ut
ja Ci w tym nie pomogę...nie jestem psychologiem, a Ty potrzebujesz pomocy moja biedna Piękna przyjaciółko...:( On Cię zniszczył...wykończył..odebrał radość życia... Proszę pozwól sobie pomóc......idź do profesjonalisty..psychologa. On Ci pomoże, bo ja nie umiem ....

Gość gość
15,38 Kiedyś ;)

Gość gość
Z niebieskiego?

Gość gość
ut to żałosny znudzony życiem typek który chciałby przelecieć pewną panienkę bo myśli że ta go kocha a ona z niego pewnie kpi w towarzystwie, jest tchórzem bo podobno kocha tą dziewoję ale jest mu zbyt wygodnie z żonką która pierze jego obsrane majty, oczadziałe skarpety i podkłada żarcie pod nos żeby z tego zrezygnować, typowy polaczek cebulaczek

Gość gość
podszyw?

Gość gośćskarbek
Chciałam spedzić z Tobą resztę życia..teraz to już nieistotne bo Ty wolisz walory wzrokowe Wtedy na tym filmiku jak ją złapałeś za uda dając note..5+myslałam że mi serce pęknie.Byłeś dlanie tlenem..byłabym najlepszą żoną dla Ciebie ale Ty nie wierzyłeś we mnie ..słuchałeś jedynie plotek podłych..zawistnych ludzi ch ących mnie oczernić i poroznić nas.Nie mam ochoty na romanse.Albo razem do starosci..albo zostaw mnie już..i nie wspominaj bo to boli.

Gość ut
ten temat nie był dla Ciebie skarbku...była dla innej kobiety.. Tej z którą byłem zanim się ożeniłem.....wiem, że ona tu pisze, bo zadzwoniła do mnie kiedyś...Nigdy z nia już nie będę, bo mam żone... Kojarzysz pewnie tą kobietę z którą byłem przed żoną...kocham ją nadal skrycie... Długo rozmawialiśmy o nas... A Ty pojawiłaś się tu przypadkiem.

Gość gość
Z niebieskich i z pomarańczy :P

Gość gość
Podaj mi je proszę.

Gość gośćskarbek
Ja nie potrzebuję specjalisty podszywie.Teraz to już doskonale wiem kim jesteś panie K!Znam te twoje metody wsadzania wszystkich ktorzy nie skaczą jak ty zagrasz do psychoatryka.Ze mną tak łatwo ci nie pojdzie za to z prawdziwym Utem sobie porozmawiam na poważnie.

Gość gość
to nie jest ut tylko podszyw, ut pisze z niebieskiego

Gość ut
Zajmij się w końcu sobą i swoim życiem, a nie mnie po internecie śledzisz....to już chore jest...Zaczynam się Ciebie bać skarbku.

Gość gość
15,45 Nie pamietam ich poza jednym :P ale jej tu już nie ma no chyba,że ma dobry kamuflarz ale po tonie w jakim pisała mozna sie domyslic,ze ma na to wywalone ;)

Gość gośćskarbek
15.43.ale sciema.Z nikim wtedy nie byłeś a kiedy zadzwoniłeś do" mojego" ze sie żenisz..myslałam ze peknie mi serce.Moj tez był zawiedziony bo myslał ze dzieki Tobie sie ode mnie uwolni.Od zawsze ma dupę na boku.Przykro mi ze wolaleś wierzyć innym a nie mnie..przykro mi że straciłam w Twoich oczach:-(.

Gość gość
15.48 zapomniałaś o lekach

Gość ut
nie mam potrzeby nikomu się tu tłumaczyć... Ta dla której jest temat wie o tym, bo rozmawiałem z nią przez telefon o tym... I nie, nie mam 46 lat...zabawne.. A żonę kocham i szanuję i nigdy nie zostawię... Czasemm tylko pomyślę czy warto było szaleć tak... i przypomnę sobie, że uwielbiam ją...

Gość gość
Napiszesz coś więcej o niej,proszę.

Gość gość
ut nie można kochać dwóch kobiet, jesteś żałosny :O

Gość gość
15.55 podszyw

Gość gość skarbek
Szaleć??Telefon..rozmowa telefoniczna czy esemesy??.Prawdziwy ut pisze wielokropkami.Kto mowi ze masz ją zostawić?,Nie oczekuję takiej ofiary od Ciebie.Jeszcze mam sumienie i nie bede pozbawiac corki ojca.

Gość gość
Pamiętam,że była bezwględna,poleciało troche danych, no i ut się jej boi,to widać nawet teraz ;)

Gość gość
Masz do niej jakis kontakt?

Gość gośćskarbek
Jestem bezwzględna wobec tych ktorzy swoim postępowaniem zmuszają mnie do tego.Prawdziwy utek nie musi sie mnie bać..bo nie ma powodu.

Gość gość
tego nie pisze ut, ta jego nie ma pojęcia o tym że on za nią szaleje a co dopiero żeby wiedziała o tym temacie :D :D :D :D

Gość ut
Chcę tylko spokoju od Ciebie skarbku...niepotrzebnie tu piszesz....czas zacząć żyć dla siebie a nie innych.....więc weź głęboki wdech i ....prowadź mnie niech cały świat mi raz zazdrości.... Uciekaj skoro świt...kochana Chcę być wolny...zostaw mnie w spokoju...

Gość gość
ale ktos tu namieszał