Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćesik

Dlaczego??

Polecane posty

Gość gośćesik

Gdzie sie nie pojawie tam wszedzie ludzie. ..podejrzanie mi sie przyglądają i biorą mnie za złodziejkę.Mam juz tego dosc .Nigdynikomu niczego nie ukradłam.To chyba zasluga mojego meza. ..po tym jak sie zemscilna mnie za to ze wygarnelam tesciowej ze ukradla mi cztery pary nowej bieluzny do szpitala..ktora mi mama kypila.Po czasie moje majtki i nocna koszule znalazlam u tesciowej na sznyrze..zuzyte i zszarzałe.Zrobiłam zadyme. W odwecie maz zadzwonił w miejsce gdzie byłam na stazu ze ja niby ukrafłam 20 zł.jego ciotce.co jest wierutną bzdurą boona dobrze wie ze mi pozyczyła te pieniadze.On to zrobił po to jedynie zeby zepsuć mi opinię teraz wsyscy myslą ze ja kradnę.To jest chore.Nigdy niczego nie ukradłam!!

Gość gość
Problem w tym ze chodze po domach i ktos komus cos powie a potem tak to jest .Co robić??Sumienie mam czyste i bardzo mnie to boli.

Gość gość
jak masz czyste sumienie to olej to też nie znosze fałszywych oskarżeń ale nie ma innej rady jak sie do tego zdystansować i najlepiej uciąć kontakty z ludźmi którzy są toksyczni

Gość gość esik
Nie da sie uciac kontaktow bo to moja praca u podopiecznych.

Gość gość
no to dystans...można sie martwić jak sie faktycznie zrobiło coś złego ale skoro wiesz że nic nie zrobiłaś, nie ukradłaś a ktoś tak myśli..to czym masz sie przejmować, niewinnością? to dobrze, że jesteś niewinna ;)