Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o seksie ze starszym partnerem? Zapraszam do przeczytania przemyśle

Polecane posty

Gość gość

Seks ze starszym partnerem Starsi mężczyźni zawrócili w głowie niejednej kobiecie. Są eleganccy, opanowani i niezwykle charyzmatyczni. Często prócz krótkotrwałego romansu, kochankowie rozważają związek na dłużej. Zazwyczaj w takim przypadku w głowach kobiet rodzą się jednak wątpliwości. Wiek ma znaczenie. Zwłaszcza w kwestiach seksualności. Mężczyźni są jak wino? Gdy kobieta decyduje się na związek ze starszym partnerem, uwodzi ją doświadczenie mężczyzny. Starszy facet niejedno już w życiu przeżył. Poszczycić się może życiową mądrością, ma ustabilizowaną sytuację finansową. Charakteryzuje się pewnością i rozwagą. Wie, czego oczekuje od kobiety, ale także umie ją odpowiednio traktować. Rozumie potrzeby pań. Traktuje kobietę tak, jak na to zasługuje, uważa ją za najważniejszą. Wykazuje się przy tym ogromną czułością.

Gość gość
Od razu widać, że pisał stary który chce reklamować siebie i mu podobnych 🖐️

Gość gość
No cóż.Bywają tacy faceci,ale niema nas wielu.

Gość gość
ja byłam ze starszym byłam w łóżku z trzema naraz, takiego sexu jak z nimi nie miałam z żadnymi rówieśnikami!! wyroochali mnie w trzy dziurki jednocześnie, jeden był fanem pissingu więc na niego nasikałam i miałam sześć orgazmów pod rząd

Gość piękna35letnia
był tu kiedyś na forum dojrzały facet - przedłużacz orgazmów -znał się na rzeczy,ale był i zniknął :o

Gość gość
Chodzi tylko o sex, czy związek?

Gość gość
czy chodzi tylko o seks mhm nie wydaje mi sie nie jestem tego typu mężczyzną a o ile starszym no nie wiem moze 10-15 lat

Gość gość
Nic nie myślę Po prostu roocham małolaty aż piszczą Jeszcze żadna nie narzekała

Gość gość
przede mną rozbierają się 10 latki i jedzą moje goowno lubią scat :)

Gość gość
Dla mnie to chore z obu stron. Chore, że małolata ugania się za starym pierdzielem. Chyba brak ojca w dzieciństwie albo jakieś zaburzenia psychiczne i rekompensuje to szukaniem "ojca" w życiu. A taki stary pierdziel oglądający się za małolatami to kryptopedofil.

Gość tundrrra
Mój mąż jest ode mnie 18 lat starszy, jest już po 50tce, ma za sobą kilka mniej lub bardziej udanych związków, tak samo jak i ja :) Jesteśmy małżeństwem od 5 lat, znamy się od 7 i powiem wam, ze nie zamieniłabym go na nikogo innego.. czuję się przy nim bardzo konfortowo i bezpiecznie, mamy możliwe do realizacji oczekiwania wobec siebie.. nie mam dwojki dzieci (niedawno urodził sie nam syn) tylko prawdziwego, doświadczonego mężczyznę przy swoim boku. Przyjaciela i kompana zdolnego do kązdego szaleństwa :-) Chociaż co prawda zliża się już do tego wieku, w którym facetom nie zawsze ten seks wychodzi to potrafiliśmy o tym pogadać i nauczyć się obracać pewne defekciki w atut naszego małżeństwa, i nie tylko iqman pomógł nam poradzić sobie z koljenym problem. Nie bójcie się odpowiedzialnych i silnych mężczyzn, czy to tylko do seksu, czy do stałego związku.. możecie się od nich wiele nauczyć, a na pewno och na pewno zostaniecie przez nich doceniione :) Pozdrawiam Paula

Gość durum
tundrrra, odważna z Ciebie kobieta jeśli jesteś w związku z o tyle starszym od siebie mężczyzną :) podziwiam cie naprawdę. sama próbowałam i nie wyszło mi to na dobre, jednak to była zbyt wielka różnica.. i wcale nie intelektualna co seksualna... mój ówczesny partner nie dawał rady po prostu i to nas rujnowało, a o żadnych wspomagaczach nie chciał słyszeć.

Gość tundrrra
@durum wiesz, nie każdy jest na tyle odpowiedzialny :-) a nie ma co się oszukiwać, jeżeli w łóżku się nie układa to w życiu też może być cieżko się doagadać. Jednak ta bliskość jest bardzo ważna! Ale zawsze warto próbować! Ja też nie znalazłam swojego męża pstrykając palcami, musiałam dostać kilka kopniaków zeby zrozumieć, co się w życiu liczy. Trzymam za Ciebie kciuki!!

Gość gość
Wyśmiewacie seks ze starszym (pierdzielem ) bo nie jesteście wstanie tak jak oni dogodzić dziewczynie. Mnie wspaniale w*****ał starszy ponad trzydzieści lat. Żaden młody do tej pory mi tak nie dogodził.

Gość durum
tundrrra, masz rację. jak w łóżku nie wychodzi to nigdzie nie wyjdzie, niestety łóżkowe frustracje przechodzą na życie codzienne i nic na to nie poradzimy. a jeszcze jak facetowi w łóżku nie idzie z wiadomych względów to wiadomo. wolałabym żeby brał te iqmany czy coś innego żeby wszystko grało.. a tak to czuję tylko rozczarowanie i frustracje bo straciłam kogoś ważnego.

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pan/Pani w takim związku lub zna Pan/Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia na adres wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !

Gość gość
Nie byłam ani nie jestem z dużo starszym facetem bo dwa lata różnicy. Miałam pragnienie seksu z bardzo dużo starszy facetem. Nie wchodziła w grę zdrada wiec namówił am wtedy swego chłopaka by pozwolił i uczestniczył. Nie wiedziałam jaki obrót weźmnie sprawa i czy dam radę weźmie trzymać. Dałam radę i było przecudownie nawet chłopak się zaskoczył jurnościa faceta starszego prawie czterdzieści lat. Miałam dwa orgazmy i nawet brałam do ust odwdzięczył minetka. Schludny i czysty bardzo zadbany. Nie jeden chłopak nie jest tak czysty by można zrobić mu loda.

Gość gośćMiecio
Zdecydowanie polecam tabletki IQMAN u mnie w ciągu trzech miesięcy poradziły sobie z prolemem. Nawet szczerze mogę powiedzieć że moje libido znacznie wzrosło.