Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rok bez kontaktu jak go odnowić?

Polecane posty

Gość gość

- Iść do jej pracy - Zadzwonić - Napisać Smsa - Inne.. Słucham

Gość gość
sms,ale w moim przypadku nie zadziała bo mam inną pracę inny nr telefonu także tak

Gość gość
Dlaczego sadzisz że sms najlepszy?

Gość gość
to zalezy dlaczego nie macie kontaktu

Gość gość
Długa historia ale nie źle się rozstalismy tak trochę chamsko.

Gość gość
aha. noja milem podobnie. po pol rokuwyslalem dlugie przeprosiny itd ale ona nic mi nic nie odp na te przeprosiny wiec odpuscilem . napisac mozesz nic nie stracisz

Gość gość
tylko nie dzwon bo moze ja zdenerwujesz i odlozy sluchawke, a esem-a przeczyta i na spokojnie przemysli

Gość gość
Smsem???czlowieku...takie sprawy zalatwia sie twarza w twarz...no chyba ze jestes gowniarzem...a jak nie jestes to badz dorosly i postepuj dojrzale...ja tez mam rok bez kontaktu ale nie zamierzam za nia latac.Stawiam na przypadkowe spotkanie i zwykle hej co slychac???mysle ze to najlepszy i najmniej stresujacy sposob bez narzucania sie...a jak nie chcesz czekac az ja przypadkowo spotkasz to sprowokuj takie spotkanie.Wszystko jest do zrobienia ale z glowa ;) a poza tym zapytam czy naprawde wciaz ci na niej zalezy???w koncu to juz rok takze ona juz moze ciebie nie pamieta...

Gość gość
i moze wgl nie bedzie chciala z toba gadac. troche glupio jak cie oleje na ulicy. ja bym wybadal teren i zaproponowal spotkanie

Gość gość
Jakos nie wydaje mi sie zeby glupie usmiechniecie sie i zapytanie jak leci spowoduje ze cie oleje.Byc moze tak bedzie wtedy bedziesz wiedzial na czym stoisz a byc moze zamieni z toba pare slow a to juz pierwszy krok do odnowienia kontaktu ;) jak zadzwonisz lub napiszesz smsa to jestem w 100% pewny ze cie oleje...ze nie odpowie...

Gość gość
no ale skoro autor twierdzi ze rozstali sie chamsko to raczej nie pogadaj ze soba na ulicy jak dawni znajomi. jesli jej przeszla zlosc to z toba i pogada i na esa odp a jesli zlosc w niej siedzi to w poczatkowej fazie cie oleje nie zalezni od tego co zrobisz tel. sms. czy rozmowa, ewentualnie z grzecznosci czesc odpowie i powie ze sie spieszy

Gość gość
jakby sie z kolesiem poklucial i on przez rok by mnie olewal i potem jakby nigdy nic podchodzi i czesc czesc to tez bym go olala bo co on sobie mysli ( bez urazy do autora) :-)

Gość gość
Ee tam...nie odpowie mu tak.Mysle ze jednak przypadkowe spotkanie bedzie lepsze.U mnie sie kontakt urwal nie w sposob chamski bardziej powiedzialbym normalny choc bardzo bolesny dla mnie.Swoje odchorowalem.Teraz juz stawiam tylko na to ze co ma byc to bedzie i tak i tak...jak ja spotkam to normalnie do nuej zagadam nawet sie usmiechne.Niech wie ze u mnie wszystko super.Laski nie lubia desperatow a wola robic tak by zmusic faceta do dzialania by sie staral o nie...wiem,wiem...pokrecone to wszystko ale tak to niestety dziala.Jak poczuja ze u ciebie ok to zaczna patrzec na ciebie w inny sposob a jak bedziesz sie prosil i plaszczyl to juz po tobie...

Gość gość
Nie olalabys go.Tak ci sie tylko wydaje :p

Gość gość
no fakt kolego masz racje tylko nie wiemy co autor zrobil tej dziewczynie ze tak chamsko sie rozstali bo to moze ta dziewczyna jet zraninony a na ogol to zraniona kobieta lubi sie zemscic, ale z reszta sie z toba zgadzam

Gość gość
No wlasnie...nie wiemy co zrobil...gdyby podal jakies szczegoly to mozna by cos trafniej doradzic ;)

Gość gość
olalabym. to tobie sie tak wydaje boty bys nie olal ale jak w kobecie cos siedzi to nawet jakby chciala mu wybaczyc i dac druga szanse to najpierw go ukarze

Gość gość
jak pisales ty cierpiales wiec skoro laska widi ze nic do niej nie masz to i sie usmiechasz to nawet sama zagada ale jak zobaczy ze jestes zly ciogle to z daleka ucieknie przed toba zeby nieoberwac

Gość gość
Ahahaha no wlasnie :D olalabys raz drugi a potem juz zagadala hahaha..ot i cala kobieca logika :p jednak gdyby ci wyslal smsa czy zadzwonil to bys potraktowala go jak natreta :p hahaha...02.16...no i o to chidzi...jak widzi ze sie usmiechasz to juz zupelnie to wszystko wyglada...dlatego wazne by zalatwiac takie sprawy twarza w twarz ;)

Gość wuj Fred
jak rok nie było kontaktu to raczej nie jest potrzebny i da się bez niego żyć, po co chcesz go odnawiać? głupota? samotność? desperacja?

Gość gość
Nie było kontaktu bo nie mogło być. To jest akurat do wytlumaczenia więc nikt nikomu nie będzie miał za złe. Chce odnowić bo mam przeczucie że to ma sens, a ona wcale nie zapomniała tak jak tu sugerujecie.. Za bardzo się lubiliśmy, szacunek pozostał no ale nie zakończyło się tak jak powinno, raczej los przeszkodził.

Gość gość
Jak w dobie taniej komunikacji, srajbuków i snapczatów mogło nie móc być komunikacji??? była na misji na innej planecie? Dla chcącego nie ma wymówek. Widocznie sensu nie było.

Gość gość
Zamów bukiet np: róży i prześlij przez kuriera

Gość gość
a co po roke nagle zachcialo sie seksu czy cos? bo inna nie dala d**y czy ta inna dupa nie byla tak dobra dla ktorej zostawiles te d**e? aha haha faceci to zawsze tak samo sie zachowuja i teraz pewnie klamstwa da tej d***e by miec ta d**e a potem sie znudzi na kolejna d**e po pol roku 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Najlepiej zadzwon

Gość gość
a ja bym sobie nadziei nie robil i odpuscil. moze ona ma kogos na oku a ty o tym nie wiesz i co wtedy ? zawiedziesz sie

Gość gość
jak bedziesz sie tak czail i zastanaial co zrobic to ci ja ktos z przed nosa zwinie i na zatanawianiu sie skonczy. Zrob to co uwazasz za stosowne , nic nie stracisz a mozesz zyskac. Tu czas dziala na twoja niekorzysc

Gość gość
Haha rozbawił mnie post o 'komunikacji' zaskocze Cię ale żadne z nas nie ma tego typu portali dla cwiercinteligentów.