Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ostatnio bardzo nieszczęsliwa

Polecane posty

Gość gość

Jestem ostatnio bardzo nieszczęsliwa

Gość gość
dlaczego? co sie stalo?

Gość gość
Mam problemu ze zdrowiem juz od wielu lat , teraz probuje czegos nowego i juz mialam nadzieje ze w koncu bedzie dobrze kiedy przyplatal sie kolejny problem ze zdrowiem. Martwi mnoe to caly czaa chce mi sie plakac chociaz wiem ze to bez sensu bo przeciez ze wszytskiego mozna sie wyleczyc nie zawsze ale przewaznie.. no ale ten stan huz trwa tak dlugo mam wrazenie ze przeznaczone kest mi tak zyc i byc nieszczesliwa. Do tego nie mam wsparcoa w nikim zawiodlam sie na tak qielu ludziach ostatnio gdy poznaje kogos nowego okazuje sie ze ten ktos.tez.rownie szybko znika z mojego zycia jak.sie pojawia.. nie mam z kim pogadac nie mam nawet z kim isc na koncert wszedzie chodze sama. Do tego kestem przerazona bo mam.niepplokace obkawy jak pisalam i nie wiem co mi jest. Jak pisalam licze.na to ze da sie tp wyleczyc.ale boje sie ze to cos nieodwracalnego.. A co do ludzie to sama juz odcinam sie od wszystkich nie mialam i nie mam zadnej zaufanej osoby q okol siebiw. Brakuje mi tez potowornie bliskosci kogos kto by mnoe zrozumial pocieszyl ale takiej osoby nie ma.. faceci ktorych apotylam chca ode mnoe tylko jednego a laski sa zazdrosne albo same maja problemy ze soba i sa strasznymi egoistkami. I tak to jest.

Gość gość
wszystko sie ulozy, glowa do gory

Gość gość
Przytulam. Napisz co sie stalo :) napewno ta majowka , czujesz sie samotna :( tu zawsze mozesz napisac, znajdzie sie ktos kto cie zrozumie :) ladnie napisalas :) jestes sympatyczna