Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W uk wszystko leczą paracetamolem ja piertole ale syf

Polecane posty

Gość gość
Miejsce prawdziwego osrusa jest w UK. Tam ma mieszkac na kapo-landlordów, którzy wspomagają go mieszkaniem z grzybem lub pokoikiem BUEHEHEHEHHHHHEEEEEE:D I żadne powroty przegrywów do mojej PL. Kiedyś nie było paszportów, były wizy i to były dobre czasy. Wszyscy Polacy mieszkali w PL i mieli prace i przydział na mieszkanie po latach zasluzonej pracy. To były czasy i one niedługo wrócą, brexit zacznie działac. Tak nam dopomóż Bóg.

Gość gość
Nie wrócą tylko pojadą do innego kraju. Nie łudź się ze ktoś chce wracać do Polski ;)

Gość gość
22.48. Znowu ci zabraklo inwencji? Ten tekst juz wkleiles na kilka tematow. Wymysl cos innego jesli jestes w stanie

Gość gość
Wklejaj im az dotrze to ich tepych ukowskich łbów. Dopiero wtedy mozna cos nowego wymyslec. Ukowskie debile.

Gość gość
A w plu w ogole nie lecza bo sa takie kolejki ze predzej zdechniesz niz sie doczekasz wiec musisz prywatnie placic, dodatkowo za leki 3/4 emerytury i zeby w sciane. Jak to dobrze ze juz w tym syfie nie mieszkam :D tym bardziej sie ciesze jak czytam te brednie tych skur/wialych przyglupich cweli powyzej :D jeeeeeeeeeeeee jeeeeee jeeee kocham Cie UK nad zycie!!!! :)

Gość gość
A te kolejki pokazuja jakie to zycie w plu cudowne i zdrowe. I kupa rozrywek z kupa znajomych BUEEEHHHEEEEHHHEEEHHHEE rzygam i sram na taki kraik

Gość gość
Nie chce mi sie wierzyc wlasnym oczom. Skad w Was tyle jadu i nienawisci??? :-( Dlaczego inne nacje potrafia sie zjednoczyc i zmieniac rzeczywistosc na korzystniejsza dla nich, a Polacy nie? Przeciez to byloby z korzyscia dla wszystkich. I tych na zmywaku i tych co maja wlasne firmy. Moze sprobujcie przekuc frustracje na konstruktywne dzialanie? Skupic sie na swojej sytuacji i co mozna w danej chwili osiagnac, a nie porownywac sie do innych? Zawsze ktos bedzie mial lepiej a ktos gorzej ode mnie... Jakby sie Polacy nie zarli miedzy soba to ich sytuacja bylaby o niebo lepsza dzisiaj. WSZYSTKICH.

Gość gość
To ta menda z notingam z dziewczyną pasztetem najbardziej płacze tutaj :D:D Wy emigranckie polaczki to zawsze narzekaliście i zawsze wam było pod wiatr w naszej PL. Zniszczyliście każdy system od krola Artura, kolonie zamorskie, przez dyktaturę Churchilla do dzisiejszego kapitalizmu. Nie ma kraju z którego bylibyście zadowoleni. Dziś niszczycie UK chociaż żyjecie dzięki ich benefitom. Ale co wam jeszcze zostało jak już wszystko sp/ier/do/li/liliście? Niewolnictwo pańszczyźniane dla angielskich kapo-pracodawcow. Co za ku/rwa wredne me/n/dy londynskie!

Gość gość
Nie rozumiem po co pisac takie posty jak ten powyzej. Czy ktos sie moze poczuc lepiej wyrzucajac z siebie stek przeklenstw??? To chyba tylko na bardzo krotka chwile. Taki post swiadczy zle tylko i wylacznie o piszacym. Mam nadzieje ze nikt inny sie tym nie przejmuje. Proponowalabym ignorowac i rozmawiac dalej na temat, bo temat jest ciekawy :-) Ja tu mieszkam od niedawna (i na szczescie przyjechalam tylko na 2-letni kontrakt bo poki co jestem bardzo rozczarowana) a o paracetamolu slyszalam juz kilkakrotnie. Kolezanka poszla do GP z bolacym kregoslupem u dziecka. Lekarz nawet nie zbadal tylko kazal brac paracetamol!!!! A na pytanie dlaczego nawet nie sprawdzi czy kregoslup nie wymaga korekcji nie umiala odpowiedziec. Na szczescie mamy prywatne ubezpieczenie, ale i tak nie bylo latwo... Na pewno jest jakis sposob, zeby ich odpowiednim pytaniem zmusic do leczenia przyczyn, a nie objawow!

Gość gość
twoja stara i stary bingolu to pasztety paskudne dlatego ty tez masz taka wstretna morde BUEEEHHHEEEEHHHEEEHHHEE a ja sie juz tylko nabijam z przyglupa bo normalna dyskusja nie ma sensu z takim polglowkiem. Placzesz to ty cwelu, chcesz zeby wszyscy wrocili zza granicy tylko nie wiem po co. W kazdym poscie ten sam syf i zero argumentow

Gość gość
To ten cwel bingol zaczal flamewary

Gość gość
Ja tu mieszkam od niedawna (i na szczescie przyjechalam tylko na 2-letni kontrakt bo poki co jestem bardzo rozczarowana) a o paracetamolu slyszalam juz kilkakrotnie. Kolezanka poszla do GP z bolacym kregoslupem u dziecka. Lekarz nawet nie zbadal tylko kazal brac paracetamol!!!! A na pytanie dlaczego nawet nie sprawdzi czy kregoslup nie wymaga korekcji nie umiala odpowiedziec. x Taki jest wlasnie poziom leczenia w uk. Dno smierdzace i metr mułu. Tępe abdule i mohamedy jako GP i rónie tepe angielskie managery pierdzące w stołek. A potem zdziwienie ze w uk nie ma emerytow na ulicach - bo malo kto zywiac sie smieciowym jedzenie z tesco i z tępakami lekarzami dozywa tam 60lat. Tylko na inne kraje potrafią napadac i rabowac gn/oje jedne. Gdyby nie dywizjon 303 sr/ali by dzis w galoty jako kolonia 3 rzeszy. Gdyby nie pomoc USA to srednia pensja w uk byla by dzis taka sama jak w PL. Hooy im w doope

Gość gość
gość dziś pieknie napisane

Gość gość
Od razu widac ze DZIAD ma pretensje do wspolczesnych o wojny kretyn :D wole zdechnac w wieku 60 niz sie meczyc. Starosc nie radosc tylko choroby, bol i wydawanie calej emerytury na leki

Gość gość
Przynajmniej UK zobaczysz lekarza. w PL lekarz to mit. Czekasz 2 ,3 lata na wizyte a potem lekarz i tak sie nie zjawia. Chyba jest powod dla ktorego w mediach wiecznie trabia o kryzysach w nfzcie. Niezly se temat bingol wybrales do narzekania. Najwiekszy polski syf- sluzba zdrowia- ani jeden polak nie jest z niej zadowolony a ten wiesniak bedzie ludiom wmawial ze gdzie indziej jest jeszcze gorzej. Przyglup. :D

Gość gość
Będąc Brytyjczykiem miałem wątpliwą przyjemność skorzystania z polskiej służby zdrowia. To co ich najbardziej interesowało to to czy mam ubezpieczenie żeby mogli ściągnąć kasę. Naczekałem się w brudnej poczekalni godzinami na doktora. W końcu pomogli.

Gość gość
Taa bo w uk lecza za darmo kazdego, tepaku pseudobrytyjczyku:D myslales cwelu ze na morde cie przyjma bez ubezpieczenia i sie pomyliles ahahahah. Idz do abdula po paracetamol:D

Gość gość
Mieszkałam w londynie bród smród i ubóstwo dwa kurki w zlewie landlord nie umiał usunac grzyba z łazienki hahaha, jeszcze do tego jedna pralka na cały dom :D jak dobrze ze uciekłam z tego syfu, oto dowód https://www.youtube.com/watch?v=pB_tR8X_gzY :) sx

Gość gość
A co biedactwo nie bylo cie stac zeby wynajac cos w lepszej dzielnicy?

Ja tu mieszkam od niedawna (i na szczescie przyjechalam tylko na 2-letni kontrakt bo poki co jestem bardzo rozczarowana) a o paracetamolu slyszalam juz kilkakrotnie. Kolezanka poszla do GP z bolacym kregoslupem u dziecka. Lekarz nawet nie zbadal tylko kazal brac paracetamol!!!!" Proponuję mu połamać gnaty i niech przepiszą paracetamol:D.