Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Analiza statystyczna tego jaki procent kobiet 24 letnich bylby gotowy na zwiazek

Polecane posty

Gość gość

z 36 letnim mezczyzna. Zapraszam :)

Nikły. Nie związałabym się z facetem 12 lat starszym ode mnie.

Gość gość
Za stary. Nawet jesli zarabia 10 000

Gość gość
17.42 a zawsze mowilo sie, ze dziewczyny wola starszych facetow

Starszych, ale kilka lat, nie kilkanaście. Dla mnie granicą jest 10 lat.

Gość gość
10 czy 12 lat to mala roznica jesli chodzi o roznice wieku

Gość gość
znów ten 36 letni handlarz męczybuła zakłada temat o młodszych laskach, przestań człowieku na okrągło truć doopę ludziom na kafe, widać żadna cię nie chce w realu :P

Gość gość
tylko gdyby zarabial co najmniej 20 k i mial mieszkanie bez kredytu

Gość gość
a jak zarabia 6 tys netto i wynajmuje mieszkanie dwupokojowe?

Gość gość
gość dziś - tak, ale ok. 3-5 lat starszych, a nie tak strasznie dużo. A Ty byś chciał mieć 48-letnią kobietę jeśli to mała różnica? 48 lat to prawie 50... zresztą sam masz prawie 40, a mi bliżej do 20...

Gość gość
dzieki za odpowiedz, i wytlumaczenie, szanuje Twoje zdanie

Gość gość
gość dziś - Wiesz co, ja mam 25 lat, zarabiam 3500 netto i POSIADAM (fakt, ze od rodzicow) mieszkanie 2-pokojowe... W Twoim wieku bede miala wiecej, a na razie jest o.k. Wolalabym mlodszego faceta, pelnego entuzjazmu, sil witalnych, ktory bedzie dorabial sie ze mna, a nie odumrze mnie przedwczesnie.

Gość gość
gdy mialam 24 lata spotykalam sie z facetem 28 lat i raczej powyzej juz bylby dla mnie za stary. W Twoim wieku powinienes szukac partnerki ok 28 lat

Gość gość
Dzieki za wypowiedź :) zaczynam rozumieć ten Wasz punkt widzenia, poszukam 27-28 latek

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
A ja mam faceta 17 lat starszego :-) Jest cudowny :-)

Gość gość
mam 28 ale dla mnie jesteś za młody, chciałabym takiego po 40

Gość gość
Ja mam 22 lata, a mój facet 39 :-)

Gość gość
hahha widac ze 3 poprzednie wypowiedzi pisala ta sama osoba- troll :D szczerze to autor, nie majac w dojrzalym wieku nic- ani mieszkania, ani dobrej pensji, powinien celowac w kobiety 36-40, rozwodki itp mlodsza go nie zechce

Gość gość
Ale poglądy :-D To Waszym zdaniem facet musi mieć dom/mieszkanie, dwa samochody i jeszcze 100 tys na koncie aby jakaś dziewczyna Go chciała???? A GZIE MIŁOŚĆ? ????!??!!!!!!

Gość Turkuć
Za małą próbe bedziesz miał do analizy statystycznej. Lepiej zajrzyj do wyników GUSu lub Eurostatu.

Gość Evangeline
Za stary, jestem po 20 i nie wzięłabym gościa w tym wieku.

Gość gość
Ja mam 34 lata a mam dziewczyne 17 latke wiec sa kobiety potrafiace kochac

Gość gośćkiki
Za 5 lat jak przekroczycie 30stkę wasi góra 3-4lata starsi partnerzy przekierują się na młodsze od was. a wy będziecie już bardziej pokorne wobec życia i mniej wybredne. Będziecie doceniały jakiekolwiek zainteresowanie mężczyzn, gdyż obok w pracy czy na ulicy będą przykuwać uwagę dzisiejsze 17-19 latki. Taka kolej życia.

Gość gość
Najbardziej śmieszne w podobnych tematach jest kilka rzeczy, które zawsze się pojawia: - wyłania się obraz Polski w którym wszyscy 20sto letni faceci są tacy wspaniali i o dziwo dla każdej starczy z tej pólki 20sto latków - dziecinne wyobrażenie wsród 20sto letnich dziewczyn, że jak będą miały 30+ lat to będą miały już dom/mieszkanie i super samochód. Nie chcę wam burzyć tej bańki mydlanej, ale pozwole wam samej to zrobić :) Weź sobie otwórz pracuj.pl, wybierz najlepiej płatną ofertę w swoim zawodzie albo zawodzie w którym się kształcisz, pomnóż to przez 12 miesięcy i potem przez ilość lat ile brakuje wam do tej 30 i zobacz jaka suma Ci wyjdzie. A potem popatrz ile kosztuje mieszkanie/dom i dobry samochód i porównaj obie kwoty :) Ba, nawet pomnóż pierwszą kwotę x2 wliczają waszego partnera i zobacz czy wtedy pierwsza kwota > od drugiej kwoty :) - zawsze rozwalają mnie te rozkminiania, że jak ja będę miała 40,50,60 lat to on będzie miał x lat w dobie, gdzie co drugie małżeństwo kończy się rozwodem, wsród tych które nie skończyły się rozwodem rzadko, które trwa więcej niż 10 lat i nawet wśród tych niedobitków, które są naprawdę szczęśliwe - związane z poprzednim punktem jest dużo prawdopodobieństwo, że same założycie podobny temat do autora za te kilka lat i ta fala agresji do 30sto latków uderzy was prosto w stopę :). Takie moje obserwacje z którym chciałem się podzielić.