Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robic

Polecane posty

Gość gość

Mam takie małe pytanie o pewną sytuację. Poznałem dziewczyną ,trochę z nią rozmawiałem przez FB i takie tam różne rzeczy. Wydawało mi się, że ją zainteresowałem swoją osobą, napisała do mnie że fajnie że mnie poznała - bo jestem mądry i może porozmawiać na wiele tematów. Po jakimś czasie ją zaprosiłem na spotkanie, nie odmówiła tylko ustaliliśmy, że w kolejnym tygodniu. Dla mnie ok rozumiem, to wszystko nie jestem desperatem. Nie jestem też stary mam 28 lat, dobrą pracę, mieszkanie kupione za własne pieniądze, jestem mądry, znam 3 języki obce, obracam się w międzynarodowym środowisku, nie uważam się że jestem też jakiś brzydki (miałem dziewczyny). Czasami jak do niej napiszę to nie odpisuje, tak po prostu. Teraz moje pytanie, nie pisać do niej tylko zadać ostateczne pytanie i potwierdzić termin spotkania. Nie chce się narzucać, ale nie ukrywam, że ona mi się podoba, a wiem że to kobiety wyczuwają.

Gość gość
No to może jesteś za mądry?

Gość gość
wątpie w to, jestem normalny. nie jestem zarozumiały. Normalny chłopak.

Gość gość
Może ona czeka aż konkretnie napiszesz kiedy to spotkanie i się dogadacie co do terminu.Moze po kobiecemu odbiera takie rzucone, że kiedyś jako brak chęci i zbycie dlatego nie odpisuje. Napisz z konkretem a powinno być ok ;)

Gość gość
Umówilismy się , że wstępnie w przyszłym tygodniu. Chce do niej napisać w niedziele i dać konkretny termin. Tylko zastanawiam, się dlaczego jak do niej napiszę cos np na FB to ona się nie odzywa, tylko co jakiś czas i piszemy tak z godzinkę, widzę ze jest dotępna, ale specjalnie mojej wiadomości nie czytała, wiem też ze zrosiła o mnie maly research :)

Gość gwoli wyjasnienia
Nie rozmyslaj tyle. Dogadaj z nia to spotkanie i zobaczysz co bedzie po. Prosciej sie nie da.

Gość gość
Wiem, tak muszę zrobić, po pierwszym spotkaniu czuję się co może się wydarzyć. Dzięki za rady. Tylko czasami się zastanawiam czy milczenie to co oznacza, bo każda niestety dziewczyna jest inna, inne wolą żeby do nich pisać, zagadywać a niektóre nie. Trudno trafić, ale podstawą to jest spotkanie po nim będzie wszystko wiadomo.

Gość gość
Z mojego punktu widzenia, ona Unika Ciebie ponieważ w jej oczach jestes za idealny i krępuje sie Ciebie

Gość gość
Ale ja nie daje oznak do krępacji, nie jestem jakiś tam macho. Jestem normalnym chłopakiem co myśli o przyszłości. Mam normalny status społeczny, dużo pracuje, ale chce znaleźć środek i jakoś ułożyć sobie życie prywatne.

Gość gość
Pewnie kolejna księżniczka która ma nawalone we łbie.

Gość gość
ciekaw jestem, dlaczego ona może się krępować, raczej w to nie uwierzę, nie ma powodów do tego. Chociaż czy oznaką tego mogą być słowa o tym, że jestem skromny i często wstawienie emotikona takiego co ma poliki :), ciekawe to wszystko jest