Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cristti

Dlaczego kobiety po 30tce nie mają już takiego powodzenia?

Polecane posty

Gość gość
a na co facetowi szczwana stara baba która będzie analizować każdy jego krok? młode dziewczyny mają same zalety: są młode powabne romantyczne i co równie ważne nie są tak cyniczne i wyrachowane jak stare baby dlatego faceci wybierają młode

Gość gość
Jak nie jesteś przystojny to młoda co najwyżej może kopnąć cie w doope.

Gość gość
może i nie mam dużych szans na młodą, ale ze starą babą po 30tce nie zwiąże się choćby mi pistolet przykładali do skroni, to już lepiej dożywotnio walić konia

Gość gość
a ja z obserwacji otoczenia widzę co innego przeważnie jak kobieta jest po 30 to się chajta z młodszym a dwudziestolatki ze starszymi 30 40-latkami :O ostatnio znajoma ładna nie bogata 45letnia wyszła za mąż za młodszego o 13lat inna 30letnia za 27latka a dziewczyna 21 za faceta 29lat :D

Gość gość
Ja mam 30stke i zauwazylam.wieksze powodzenie ale u starszych mezczyzn.

Gość gość
pożyczy mi ktoś żonę na noc ?

Gość gość
faceci są żalośni, bo myślą, że biorąc taką małolatę, ją "wychowają", że będzie im posłuszna i nie będzie mieć własnego zdania ani się im sprzeciwiać, bo ego ich wtedy zbyt zaboli... a prawda jest taka, że małolaty są dziś o wiele cwańsze niż im się wydaje i to one zaczynają kombinować i rządzić w takich związkach, a facecik potem zawiedziony, bo nie tego się spodziewał, buehe... :D

Gość gość
Ja mam 30 lat i nie narzekam na brak zainteresowania. Ale interesują się mną albo młodsi 16-21 lat którzy w szczególności liczą na to że ich rozprawicze lub będe tylko kochanką albo stare ramule z nalanymi twarzami i brzuchami piwnymi. Ci są najgorsi bo nie mają wstydu,nie spojrzą się do lustra a startują do ładnych kobiet i z góry zakładają że ja sie zgodze na związek z takim zapuszczonym dziadem. Po moim trupie.Wole być sama.

Gość gość
ja tam mam wywalone, mam 34lata mieszkanie we Wro, 200koła na koncie, dobrą prace :)))) Jest cudownie

Gość gość
ile mają lat te "stare ramole"?

Gość gość
30-50

Gość gość
gość dziś ja tam mam wywalone, mam 34lata mieszkanie we Wro, 200koła na koncie, dobrą prace usmiech.gif Jest cudownie x a którą odmianę paliłeś?

Gość gość
a na co facetowi szczwana stara baba która będzie analizować każdy jego krok? młode dziewczyny mają same zalety: są młode powabne romantyczne i co równie ważne nie są tak cyniczne i wyrachowane jak stare baby dlatego faceci wybierają młode x x a to dobre, ja juz w wieku 21lat mialam tę manię analizowania każdego kroku. nie zawsze mlody wiek swiadczy o bezmyslnosci :)

Gość gość
czyli 30letni facet jest starym ramolem a tym w tym samym wieku jesteś ciachem? hahaha z choinki się urwała :D kobiety starzeją się dużą wcześniej i gwałtowniej niż faceci, taki 30latek wchodzi w swój złoty wiek pod względem atrakcyjności kiedy jego rówieśnica właśnie z niego wypada :D http://cut.by/fcqG5

Gość gość
wypada.. do menopauzy ma jeszcze dobre 20 lat :D

Gość gość
złoty wiek a okres przed menopauzą to jednak co innego :D

Gość gość
Jak nie mają? Ja zbliżam się do 40-mam męża,kochanka..cóż więcej trzeba...

Gość gość
w takim razie jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę