Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian__86

Jutro znowu do pracy i znowu będzie ta kobieta bez majtek.Dla mne to nienormalne

Polecane posty

Gość Damian__86

Może zacznę od tego, że mam równo 30 lat i jestem żonaty i mamy małe dziecko. Żona jest na macieżyńskim a ja pracuję jako masażysta w salonie masażu choć nie jest to mój zawód wyuczony ale cóż robić gdy nie ma roboty dookoła. Na szczęście pracuję w normalnym salonie masażu i nie jest to jakiś erotyczny czy inne bzdury. Niestety pech chciał, żę upodobała mnie sobie pewna kobieta która jak zauważyłem przychodzi do mnie. Zasady są takie, że kobieta może się położyć bez stanika a nawet bez majtek ale ma pośladki przykryte ręcznikiem naturalnie. Niestety ta kobieta gdy masuję w dół pleców to sama zdejmuje ręcznik. Raz się mnie spytała czy może i nawet nie zaczekała na odpowiedź a teraz zero pytania bierze z siebie ręcznik i gołe doopsko na wierzchu :O Starałem się unikać patrzenia z pożądaniem bo wiadomo, że kocham żonę i zdrada nie wchodzi w rachubę ale mimo to podczas masowania wbrew sobie mam erekcję. Nikomu nie powiedziałem, że ta kobieta rozbiera się całkiem ale podpytałem kolegę co by zrobił gdybyy hipotetycznie taka sytuacja mu sę przydarzyła a on się uśmiechnął i mówi, że chciałby a też jest żonaty. Dla mnie to dziwne bo ja po wszystkim jestem zły na siebie za ten wzwód bo czuję się jakbym zdradzałw myślach żonę. Na koniec jeszcze coś. Żona też czasem prosi mnie o masaż i gdy leżała tak naga to przypomniała mi się tamta kobieta i też dostałem erekcji i zaczęliśmy kochać się z żoną i ja wyobrażałem sobie, że robię to z tamtą. W*******o mnie to strasznie. Nigdy wcześniej tak nie miałem. Mam teraz kaca moralnego i piszę tu bo nie wiem już co robić. Nie życzę sobie w mojej głowie takich myśli i nie chcę by tamta baba mnie prowokowała. Moje pytanie jest następujące. Jak sprawić by nie zdejmowała ręcznika i jak jej to powiedzieć by nie poczuła się urażona bo jeszcze złoży skargę a ja nie chcę mieć kłopotów z szefostwem. Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpwiedzi. Nie dawałem tego tematu na erotyczny bo tam same debile a mi zależy na rzeczowych szczerych odpowiedziach.

Gość powszechny
Damian, Damian , masz talent do pisania i dobre pióro , więc pisz nadal, namawiam , co było dalej ?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
frajer z ciebie, nawet nie umiesz się postawić laska cię ewidentnie podrywa, a ty jej pozwalasz, dając jej satysfakcję było trzeba samemu nałożyć ten ręcznik i tyle

Gość gość
wyłonanizuj się panocku przed masżem owej pani

Gość gość
po prostu powiedz o tym wszystkim żonie jak ją kochasz, w miłosci nie powinno byc tajemnicy, ale ja na jej miejscu zdzieliłabym Ci w ryja tyle, nalezy ci sie, a poza tym jakbys miał jaja , honor i był lojalny wobec żony i zauwazyłbys taka klientkę , tzn. za drugim albo dobra 3 razem powiedziałbyś jej szczerze na osobnosci, ze masz zone, dziecko i nie uznajesz takiego zachowania, ze sorry, ale albo sie zakrywa, albo jej nie masujesz, albo po prostu zrezygnowałabym na Twoim miejscu z takiehj pracy

Gość Damian__86
Jak w ryja? Przecież nie chcę zdradzać żony nawet w myślach. To chyba dobrze a nie w ryja :O

Gość gość
w ryja , ze ci stanał, a moze łaskawie bys otworzył buzie i powiedzial, sorry niunia, mam w domu porsze, to mnie syrenka nie interesuje..

Gość gość
0/10 ani mądre, ani śmieszne, ani prawdopodobne postaraj się dziecko bardziej, a na razie do gimnazjum; lekcje się zaczęły