Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

agresja nastolatki wobec dziecka

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić kiedy nastolatka (około 14, 15 lat) zwyzywa i kopnie twoje 9 letnie dziecko. Czy pójście na policję coś tu da skoro nastolatek jest niepełnoletni? Jeszcze kiedy się wszystkiego wypiera, a dziecko zaplakane twierdzi, że to prawda

Gość gość
A może podasz więcej szczegółów, powiesz, dlaczego taka sytuacja wynikła? Sama pieprznęłam jakiegoś 10 latka w głowę jak miałam 15 lat, ale to dlatego, że rzucał mi i moim koleżankom kamienie jak jechałyśmy na rolkach. Może twój syn też coś zrobił, coś co dzieciaki załatwiły po swojemu, a ty chcesz robić zaraz aferę na policji.

Gość gość
Każda akcja ma swoją reakcje. Co innego, jak ta dziewczyna rzuciła się bez powodu na twoje dziecko, a co innego, jak ją sprowokowano.

Gość gość
Czy coś policja poradzi, jak dziewczyna jest niepełnoletnia? :D A czego ty oczekujesz, że wsadzą ją do kamieniołomów, bo sie na podwórku z twoim dzieciakiem powyzywała :D

Gość gość
powinni ją zabić, bo matka bachorka tak chce :D

Gość gość
idź porozmawiać o tym do matki dziewczyny. nie, policja nic tu nie da, dziecięce bójki to nie jest przestępstwo.

Gość gość
Moje dziecko jest spokojne, to dziewczynka. Jest trochę niezdarna, wybrudzila się błotem. Bawiła się w ciuciubabke z koleżanką. Na placu zabaw była ich 8 letnia koleżanka, która nie lubi mojej córki i obgaduje ją np. że biega jak kaleka itp. Tym razem przyszła ze swoją nastoletnia kuzynka a ta ja wyzwala od brudasow itp. a na koniec ja kopnela. Nie wiem czy to jest robienie afery.

tak, policja zainterweniuje, bo 15 letni dzieciak kopnął 9 letniego i go zwyzywał. kiedy ostatnio miałaś skan głowy w poszukiwaniu mózgu?

Gość gość
wytarmoś tą krowe nienormalną, tak żeby na następny raz bała sie w ogóle patrzeć w strone twojego dziecka.

Gość gość
Czyli można sobie tak kogoś kopać i wyzywać tylko dlatego , że ktoś jest Inny?

Gość gość
najlepiej naślij na dziwke kogoś, niech jej spuści wp*****l i zwyzywa, bron swoje dziecko

Gość gość
takie życie na podwórku, zawsze starszy i silniejszy ma przewagę nad resztą

Gość gość
najlepiej takiego 25 lat :D

Gość gość
Brokenins 87 idź spać bo do przedszkola zaśpisz

Gość gość
jak znam zycie twoj bachor musial coś zrobić, w końcu im czlowiek mlodszy tym więcej okrucieństwa i egoizmu w nim. zresztą nie polecam slucać się doradcy wyżej, niegroźne bojki bachorów rzadko podchodzą po paragrafy, a wyzwiska i tarmoszenie już tak.

Jeszcze kiedy się wszystkiego wypiera, a dziecko zaplakane twierdzi, że to prawda x czyli wszystko jasne, dzieciak ma bujną wyobraźnię. ma siniaka? na pewno by miała!

Gość gość
jaki mąż przecież jesteś bezpłodna i aseksualna zapomniałaś?

nie jestem bezpłodna, przynajmniej nic o tym nie wiem ale rozumiem, że to jest jakaś obelga, więc..... a Ty jesteś dalekowidzem!!!!!!

Gość gość
To nie była zwykła sprzeczka, a napaść na nieporadne dziecko. Ta dziewczyna może później atakować każdego na ulicy. Ja rozumiem bójki między dziećmi, ale moje dziecko tylko tym jej zawinilo, że wybrudzilo się blotem, to jest prawie dorosła dziewczyna, bo mogła mieć nawet więcej lat. To były wyzwiska, których nawet tu nie przytocze. Dziecko czuje się z tym bardzo źle.

Gość gość
małolaty teraz są agresywne, pyskate i tępe ostro trzeba z taką, ty albo twój partner niech jej pogrozi, postraszy policją itd. i nie tknie już dzieciaka

Gość gość
Wniosek z forum: nastolatki mogą robić co chcą. ..