Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coxto

Olejek do mycia: Olejek Arganowy i Kwiat Pomarańczy oraz Krem do rąk: Masło Shea

Polecane posty

Gość coxto

Olejek do mycia: Olejek Arganowy i Kwiat Pomarańczy "Oleista i dość gęsta konsystencja bez problemu rozprowadza się na skórze. Efekt przy tym jest taki, że otula każdy kawałek naszego ciała delikatną powłoką (wrażenie jakby otulał nas jedwab). Lekko się przy tym pieni co pobudza nasze zmysły. Naprawdę super uczucie i milion razy lepsze od tradycyjnych żeli po prysznic. Mieszanka olejku arganowego i kwiatu pomarańczy tworzy bardzo charakterystyczny lekko energetyzujący zapach. Jest on potem jeszcze długo wyczuwalny na naszej skórze. Produkt łatwo się spłukuje, aczkolwiek zostawia na nas jakby delikatną warstwę (tak jakbyśmy użyli kremu nawilżającego). Efekt po użyciu jest więc również namacalny, gdyż skóra staje się bardziej jedwabista. Spokojnie możemy użyć małej ilości olejku. Sprawia to, że produkt staje się bardziej ekonomiczny. Ciężko jednak jest się powstrzymać od małej ilości, gdyż uczucie rozprowadzania go na ciele jest cudowne." Krem do rąk: Masło Shea, Aloes, Wosk Pszczeli " Gęsta, kremowa konsystencja bardzo dokładnie wsmarowuje się w skórę. Ogromny plus za to, że nie zostawia osadu tłustego na skórze, dzięki czemu bez czekania możemy robić to na co mamy ochotę. Dłonie same w sobie po użyciu kremu wydają się delikatniejsze i gładsze. Ja osobiście jednak nie czułam nawilżenia. Wrażenie suchych dłoni zostało mimo, że uczucie powłoki również było. Dziwna sprawa wam powiem bo efekt był jak by go nie było. Różnice w nawilżeniu zauważyłam dopiero po dłuższym stosowaniu. A tak całkiem szczerze to jak smarowałam dłonie prawie co godzinę to wieczorem ta suchość zaczęła zanikać. Zapach? Jak dla mnie super. Delikatny, łagodny i bardzo przyjemny. Złapałam się potem, że co chwilę wącham dłonie. Więc uwaga... zapach uzależnia... w pozytywnym sensie. Po paru dniach używania kremu regularnie, suchość dłoni całkowicie zeszła. Dodam jeszcze, że krem idealnie się sprawdza dla tych kobiet co ściągają hybrydę acetonem. Po wsmarowaniu kremu widać dużą różnicę. "

Gość coxto
Dodam że mówię o Le Petit Marseillais

Gość Ambasadorka AGW
zgadzam się z opiniami :-)

Gość akacja68
Olejkowi nie można odmówić przyjemnego delikatnego zapachu, miałam jednak nadzieję na dłuższe uczucie nawilżenia- bez dodatkowego kosmetyku nawilżającego moja skóra szybko staje się sucha. #ambasadorkalpm

Mam przyjemność testować ten produkt i jestem z niego bardzo zadowolona. Ma bardzo przyjemną oleistą konsystencję która doskonale się pieni. Dodatkowo ma piękny zapach który przypadł do gustu wszystkim mieszkańcom mojego domu. #ambasadorkaLPM

Gość Ivka86
Miałam okazję przetestować nowy krem do rąk od Le Petit Marseillais. Pierwsze co mnie zachwyciło to zapach tego kremu. Jest przecudny. A po użyciu go skóra jest delikatna i idealnie nawilżona. Bardzo dobry krem do rąk, do którego na pewno wrócę :-) Natomiast Olejek Ten olejek zapada w pamięć, zwłaszcza jego cudowny zapach! Świetnie rozprowadza się go na skórze, czyniąc ją miękką i delikatną. Sama konsystencja jest trafiona w dziesiątkę. Często mam problem z rozprowadzeniem żelu. Tutaj tego nie było.

Gość gość
miałam okazję zostać #Abasadorką LPM i przetestować olejek do mycia kwiat pomarańczy.jestem pod wrażeniem jego skuteczności i wydajności.super się pieni,łatwo spłukuje,skóra jest nawilżona i miękka w dotyku,wydajny i nie drogi.polecam świetny produkt