Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimam

Ale pogoda co?

Polecane posty

Gość minimam

Barowa.

tu eda pogoda zayebissta a ja musze projekt robic do roboty.........zenada

Gość minimam
Nuda, nic się nie dzieje,wszyscy śpią. Wstałam poodwoziłam dzieci, poszłam na badania, zrobiłam zakupy, zapłaciłam aukcje na allegro i nic się nie dzieje-nikt do mnie nie pisze Sekretarka idzie w zaparte chociaż jakby ostatnio zamilkła-czyli jednak w końcu po moim 7iudmym upomnieniu jej, zapytała kogoś i teraz wie że się myliła. Matko jak to idzie wszystko jak krew z nosa. Co robicie teraz?

Gość gość
12:54 O to chociaż masz jakiś cel! Co robisz? Mi brakuje takich zadań. Jedyne co na mnie teraz czeka to sprzątanie pranie gotowanie-masakra! Sprzątać nienawidzę Do gotowania muszę mieć wenę A pranie już się wiruje więc zaraz powieszę i z głowy. Jak się w przyszłym roku wyprowadzę i będę musiała gotować obiadki bo w nowej placówce szkolnej nie mają stołówki to chyba zejdę na nadwagę-ponieważ ja jadam 200gram pokarmu na dzień i gotowanie mnie męczy tak samo jak jedzenie tuczy i zabija.

Gość prawictwo pospolie 152
ja miałem isc na działke , ale zrezygnowałem .. Pójde jutro ..

Gość gość
13:00 właśnie, nie rosną a ja ich na ten czas nie zarabiam mimo iż w ostatnim czasie wydałam ich kilka razy więcej niż zarobiłam(czyli wszystkie oszczędności) A miałam zbierać na nowy biznes-i co? Jak zwykle wymiękłam.

Gość gość
13:01 Na działkę? Nie znam się na pracach działkowych -Chyba że poleżeć na hamaku -to potrafię:)

tu edi no wow.....ale nowosc........jak sie chce hai$$$ to trzeba zaiwaniac jak wół tasmański!!! ale pogoda taka....eh

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona