Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxx

Spodnie slim na chłopaku

Polecane posty

Gość gośćxx

Witajcie Pomyślałem że najlepiej zasięgnąc damskiej opini tutaj. Co myslicie o spodniach typu slim na bardzo szczuplym chłopaku 66kg ,182 wzrostu . Nie są one obcisłe tylko dopasowane (tak mi sie wydaje )Może i są one mało męskie ale w normalnych spodniach moje nogi wyglądają jak patyki . Chodzic nie chodzic , poradzcie cos

Gość gość
Lubisz muskularnych włochatych panów ?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Czujemy się w temacie mody profesjonalistami więc pozwolimy sobie napisać :) Otóż, spodnie slim nie są żadnym problemem. Problemem jest to, że większość facetów mówiąc SLIM widzi przylegające do ciała leginsy... Pewnie większość nawet nie wie, że takie spodnie w fasonie SLIM posiada we własnej szafie ;) Grunt to dobrze dobrać fason do swojej sylwetki. Jeżeli masz obszerne uda i łyski to nie polecamy spodni SLIM bo rzeczywiście mogą wyglądać jak na dziewczynie ;) Z kolei jeżeli jesteś szczupły to jakikolwiek szerszy fason będzie wyglądał jak po starszym bracie. Grunt to znaleźć złoty środek ;) Jeżeli szukasz optymalnego rozwiązania to wpadaj do nas --> http://j.mp/Ombre__PL A w razie pytań pisz, zawsze chetnie doradzimy ;)