Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___Violetta

Kolejny raz zawiodłam się na facecie z kafe.

Polecane posty

Gość gość
zatkało kakao?

Gość Adr_i_a_n
___Violetta - niestety z kobietami jest podobnie. Sam pisałem z kilkoma i kontakt urywał się czasami po kilku miesiacach z dnia na dzień. Co do zdjęć, jeżeli one były powodem to może znajomość nie była tego warta. Sam dostałem kilkanaście zdjęć od moich koleżanek - czasami bardzo odważnych ale nigdy nie uzależniałem znajomości od takich zdjęć.

Gość gość
Musia, myślę, że na podstawie tej zagadki, to wszyscy jesteśmy geniuszami, nie przywiązywałabym się za bardzo do tej diagnozy 😭 Zaraz sprawdzę związek :classic_cool:

Gość gość
O k***a 😭 Dobrze, że nie mam związku :classic_cool: 🖐️

Gość gość
CzwarteImperium wczoraj Zdecydowanie muszka sobie coś uroiła, albo ktoś tu kogoś zrobił w chu=ja i to nie jestem ja. smiech.gif

Och Mid, niszczysz świeżo powstałe wyobraźnie odnośnie mojej osoby 😭 A stanowiłoby solidną podstawę do sukcesu na miarę śiwatową 😭 Niestety rozwiązałam quiz pt jaki pierścionek zaręczynowy pasuje do ciebie i sprowadziło mnie to na ziemię wcześniej niż Twoje słowa :O

Gość gość
Dawaj ten quiz :classic_cool:

Gość gość
Małe cyrkonie, wykrakałaś! 😭 :D Dobrze, że przylazł, uchroni mnie to przed dalszymi porazkowymi wieściami 😘 🖐️

Gość gość
o ja p**********może nie zasrawajcie ciotki innych tematow :o ile można wasze gufniane posty czytać