Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinnka

trądzik po ciąży

Polecane posty

Gość kinnka

mamuśki, co polecacie na wysyp po ciąży? moja skóra jest w koszmarnym stanie.. nie wiem już jak sobie pomagać. znacie jakieś naturalne sposoby? cokolwiek, byleby działało bo już nie mogę na siebie patrzeć, a wiadomo że i ciało po ciąży nie jest w super stanie więc mam podwójny powód do dołowania.

Gość kris910
próbowałaś jakimiś naturalnymi sposobami? zakładam, że karmisz piersią więc nie możesz dodatkowo obciążać organizmu bo wszystko zje twój maluch :)

Gość gość
mnie też strasznie wysypało i żałuję że od razu nic z tym nie zrobiłam bo teraz mam koszmarne blizny..

Gość anananas
mnie też po ciąży strasznie wysyfiło i pomogły mi dopiero tabletki IQFace, które poleciła mi własnie też koleżanka która niedawno urodziła. brać je i karmić maluszka to bym nie ryzykowała dlatego brałam je dopiero jak skończyłam karmić :)

Gość jużmilf
Ojj chyba nie jedna z nas zna problem twarzy jak księżyca w pełni po ciąży. Ja też przez to przechodziłam i potwierdzam, że IQface daje rade. Mi tak mniej więcej po miesiącu wszystkie wypryski zniknęły.

Gość gość
odstawiłam dziecko od piersi, i zaczelam brac bromergon na hiperprolaktynemie po 3 miesiacach jak ręką odjął

Gość gość
już lepsze na pewno te tabletki iqface czy coś innego niż wizyta u dermatologa.... mój zrobił mi masakre na twarzy, chyba się z powołaniem minął gość

Gość gość
Ja brałam iqface 3 miesiące i jestem zadowolona z efektów, w końcu pozbyłam się trądziku

Gość marcinowa
do gość 2016.05.10 u mnie też dermatolog się nie spisał, naprzypisywał mi maści, które ekstremalnie wysuszyły moją skórę i tyle z tego było.. żadnej suplementacji czy tabletek nie zalecił..

Gość gość
a te iqface to jakiś kolejny dermatologiczny wymysł czy coś zupełnie innego?

Gość anananas
ja iqface znalazłam na forach maminych, dziewczyny polecały sobie na wysyp po trądziku :) dermatolog mi ich nie przypisał :)

Gość idz do dermatologa
jesli naprawde mocno cie wysypalo to nie licz na to ze jakies iqface czy inne witaminki pomoga. nie licz na to że krem na trądzik znanej marki pomoże. NIE POMOŻE.

Gość gość
Ciesze sie zecnie jestem z tym sama ;) mam to samiutenko. Wysyp na twarzy z dnia na dzien coraz wiecej. Jeden znika trzy sie pojawiaja. Nic nie pomaga.

Gość violennce
no wiesz ale może jednak komuś te iqface czy jakieś inne tabletki pomogły.. dermatolog to już ostateczność, a jak piszą dziewczyny czasem gorsza porażka niż leczenie samemu więc.. to indywidualna decyzja.

Gość gość
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł, koleżanka brała iqface i u niej spisał się znakomicie, pamiętaj tylko aby przestrzegać zaleceń producenta....

Gość gośćinnaPani
A ja dopiero szykuje się do roli mamy, ale chce najpierw przygotowac moj organizm, zdrowo sie odzywiam, suplementuje kwas foliowy i inne skladniki, ale niestety mam problem z tradzikiem, a boje sie, ze w trakcie, albo po ciazy nasili sie jeszcze bardziej. Myslicie, ze moglabym teraz przejsc ta kuracje iqface, zanim zajde w ciaze? Czy to bedzie mialo sens?

Gość gość
najlepiej to idź do lekarza zapytać, skoro starasz się o dzidziusia to wszystko musisz mieć na tip top :) a poza tym ja miałam problemy z trądzikiem i skończyły się właśnie jak zaszłam w drugą ciążę :P no a jakieś naturalne specyfiki nie powinny ci zaszkodzić ale zawsze warto dopytać.

Gość kaabaar
Po ciąży, jak już huba ze mnie wylazła to i trądzik mi zniknął, mówi się tyle o zbawiennym wpływie witaminy C i D na naszą skórę, więc może akurat w tym iq masz 2w1 i jeszcze cynk i te wszystkie B z dostawkami. A tu ktoś pisał, że to nie pomaga.. no jak źle się odzywiasz i nie ułatwiasz oczyszczania swojemu organizmowi to pewnie, że nawet wymiana skóry na nowej nie pomoże bo ta nowa też się zasyfi

Gość gość
no pewnie, żadne iqface ci nie pomoga jak żresz ciągle słodkie i pijesz alko bo to z natury powoduje pogorszenie stanu cery więc to logiczne :P

Gość gość
Przed ciaza odstawilam calkowicie mleko sery i pije tylko sojowe do kawy. Pomoglo.dalej mam kilka krostek a mialam takie ze plakalam (plecy ramiona posladki dekolt niedorozwiniete piersi szyja twarz). Zostalo kilka na tylku ramionach i plecach z 2 na szyi a byla istna tragedia. Lykam tez tran i witamine d.

Gość sylvivia
ja też brałam tabletki iqface na trądzik i pomogły mi go wyleczyć ale nie obyło się i bez innych rewolucji bo dopiero wtedy się zorientowałam że wysypy mam też od jedzenia słodkich i ostrych rzeczy.. od tamtego czasu nic z tego i buźka ideolo cały czas.

Gość gość
Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! :o

kinnka 2016.05.05 , głowa do góry! :) Na pewno szybko wrócisz do swojej figury. Natomiast na trądzik polecam krem Beta-Skin Acne Care Cream, który jest w 100% bezpieczny i możesz go spokojnie stosować, nawet karmiąc piersią. Zawarty w kremie cynk i krzem wspomogą skórę w walce ze zmianami, a srebro koloidalne zabezpieczy przed drobnoustrojami. Koniecznie napisz o efektach! https://sklep.betaskin.pl/Beta-Skin-Acne-Care-Cream-75-ml/110

Gość gość
ja tez dolaczam do klubu zadowolonych z iqface i przyznam ze naprawde dzialaja, w miesiac wyleczylam wszystkie krosty jakie mialam...

Gość gość
Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!

Gość gość
Ja ze swoim trądzikiem poradziłam sobie od zewnątrz.Przez trzy miesiące łykałam tabletki IQFACE.Zaczerwienienia zniknęły bardzo szybko ,krosty się wygoiły a nowe nie wyskakiwały.Jestem bardzo zadowolona bo walczyłam z tym od bardzo wielu lat.

Gość gość
Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!! Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!Przestań spamować tym iq GÓÓÓÓOWNEM!!!