Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hipotetycznie jesli mezczyzna zakochalby sie w podstarzalej dziewicy to

Polecane posty

Gość gość

czy przebolalby fakt ze bedzie slaba w lozku i pewnie nie bedzie wszystkiego robic? Hipotetycznie, bo raczej zaden by takiej nie chcial, ale cuda sie zdarzaja.

Gość gość
Ona jest cudem.

Gość gość
chciałbym taką

Gość gość
Tez bym taka chciał. We dwoje można wiele się nauczyć i to jest piękne.

Gość gość
szkoda że takie nie chcą dać chociażby dla sexu samego żeby sobie wreszcie ulżyły

Gość gość
no cóż, ja tam byłam starą dziewica, miałam 32 lata jak straciłam cnotę i przed moim mężem nie uprawiałam w ogóle seksu - ani oralnie, ani jakichś pieszczot. Mój mąż za to miał już niezły przebieg, a jednak byłam w stanie go wprawić w osłupienie tym co potrafię. Kwestia talentu i chęci, ale co ty możesz o tym wiedzieć

Gość gość
dziewice chca tylko stare prawiki z racji kompleksow wlasnych, inni faceci gardza starymi dziewicami, nie spotka sie na ulicy, w pracy, na studiach, w klubie faceta ktory dziewice 25-30paroletnia nazwie cudem

Gość gość
Stara dziewica tzn? Każdy ma swój przedział wiekowy a moim zdaniem to głupie. Seks seksem ale miłość w związku powinna być najważniejsza.

Gość gość
to zależy jak wygląda taka dziewica. sąsiadka z bloku miała 32 lata jak znalazła sobie męża. niewysoka blondynka, ładna. w małym mieście po prostu nie ma dużego wyboru i trafił jej się facet 50 letni który był tirowcem w Stanach, zarobił kasę i wrócił do PL, ona na niego czekała rok. teraz założył firmę (obróbka drewna) i im się urodziło dziecko.

Gość Aneczka7
Ja mam 25 lat i jestem podstarzałą dziewicą? :D

Gość gość
Aneczka7 dziś Statystycznie to tak :D.

Gość gość
Aneczka7 dziś szanujesz się i to jest piekne! dziewica jako jedyna się szanuje trzymając cnotę do ślubu

Gość gość
gość dziś ...dziewica jako jedyna się szanuje... bo WSZYSCY INNI, DRĄ Z NIEJ ŁACHA :P :P :P

Gość gość
własne łachy na sobie drą ci inni :P

Gość gość
up

Gość gość
Miejsce podstarzalych dziewic jest w zakonie

Gość gość
Kobiety pragną roochaczy a gardzą porządnymi mężczyznami i wmawiają, że mężczyźni są tacy sami i cenią sobie puszczalskie a brzydzą się porządnymi kobietami i dziewicami.

Gość Aneczka7
heh ja szukam porządnego, takiego niewinnego faceta, ale z jajami :) i co? i nic... i szanuje sie dalej :) Wiem, że dzisiaj jak masz 20 lat i nie masz doświadczeń to jesteś pośmiewiskiem, ale tak na prawdę jakie to ma znaczenie? Zaznaczam, że nie jestem pasztetem ;)

Gość gość
nawet pasztet lepszy od podstarzałej dziewicy i niedziewicy

Gość gość
W sumie skoro pasztet lepszy, to bede sama do konca zycia, nienaruszona, spoko (no tylko z pettingiem i kilka razy facet mi robil oral ale poza tym to nic). Spoko, ja juz wiem, zeby mezczyznom nie zawraca glowy. A podstarzala to 32 (a propos postu autorskiego).

Gość gość
a kogo to obchodzi co ci faceci z tobą wyczyniali? reklamujesz się temu hipotetycznemu? :O

Gość gość
A skąd założenie że taka kobieta będzie słaba w łóżku? Każda kobieta była kiedyś dziewicą, a seksu można się nauczyć. Pytanie czy owa dziewica w ogóle ma popęd, czy może w ogóle o seksie nie myśli?

Gość gość
A czemu dziewica ma być słaba w sexie? Pisząc takie rzeczy mam podejrzenia, że problem jest nie w tym, że jesteś dziewicą, nie masz doświadczenia, ale w tym, że masz problemy z głową. Sex to nie wyścigi, popisy zręczności, akrobatyki, tylko możliwość najbardziej intymnego obcowania z człowiekiem. Dla mnie w sexie liczy się namiętność, pragnienie drugiego człowieka, a nie walenie jak w worek treningowy. Pisząc autorko tematu takie rzeczy pokazujesz jak płytko odbierasz sex.

Dziewczyno nie łam sie! Nie kazdy facet szuka dziewczyny ktora miala nie wiadomo ile bolcow na boku:D. Dla mnie, wmawianie dziewicom, że jeśli nie stracą dziewictwa odpowiednio wcześnie to jest nie potrzebne dołowanie potencjalnie wartościowych dziewczyn. Tak naprawde to TY dużo nie musisz potrafic w łóżku, bo to i tak zawsze jest zadaniem twojego partnera aby przybrać odpowiednie pozycje w kochaniu. Wystarczy że bedziesz robić to co ci twój partner powie i bedzie OK. Bycie dziewica jest naprawde nobilitujące dla faceta, który wie, że taka dziewczyna jeszcze z nikim nie spała i że pierwszy przetrze szlak. Wiem, że dla kobiet seks jest bardzo intensywnym fizycznie i emocjonalnie doswiadczeniem dlatego iść z byle kim do łóżka, żeby ci tylko obrzydził te doznania, nie ma sensu. Tak naprawde to nie chodzi o jakieś techniki tylko o to żeby być razem i chcieć za wszelką cenę zadowolić tą drugą osobę. A faceta naprawde można łatwo zadowolić:D. Gorzej z kobietą, bo tutaj meżczyzna musi wiedzieć jak ogarnąć temat:D

Gość gość
nie reklamuje tylko pisze jak slaba jest moja sytuacja, rzeczywiscie ale mi reklama ;/

Gość gość
To ile lat 32?

Gość gość
floki0126, a seks oralny i analny? Poza tym jest takie myslenie, moze sluszne, moze nie, ze jak kobieta z nikimnie spala mimo sluszenego wieku, to jest oziebla albo nie potrzebuje za czesto. No i mezczyzni sie tego boja, bo ktory chcialby miec rzadki seks. Albo moze sie czegos bo i iwolala tego nie robic (ciazy - to tez swiadczy o tym ze niezla z niej wariatka, albo chorob - bo ktory facet sie dzis przyzna ilerpzed nia przelecial, a badan robic zaden nie chce).

Gość gość
Pisząc autorko tematu takie rzeczy pokazujesz jak płytko odbierasz sex. xx przeciez tego, nas kobiety, ucza mezczyzni :| Skad znam zwroty takie jak "lodziara", "brać do dzioba", "obciągara"? Od kolegow. Narzekanie , ze przy zgaszonym swietle jakas chce - od kolegow wiem. Narzekanie, ze tylko misjonarz - od kolegow. A potem sie babo nie martw :D

Oral i Anal tak samo jak normalny stosunek waginalny dla faceta polega na wlozeniu interesu w dziure. To wszystko. Zreszta nie każdy facet bedzie zmuszał swoja dziewczyne do stosunku oralnego bo, są faceci ktorzy rozumieją, że dla niektórych dziewuch może to być obrzydliwe. Jak moja partnerka tego nie chce robić to ja jej do tego nie zmuszam. Ja natomiast sam lubie pomajstrować jezykiem w cipce bo wiem, że kobiety, ktore osiagają orgazm oralny są zadowolone. Bardziej sie skupiam sie na potrzebach mojej partnerki. I nie wiażmy tak bardzo braku rozwiniecia emocjonalnego ze stosunkiem seksualnym, bo są dziewczyny emocjonalne, które z jakiegoś ważnego powodu nie uprawiały seksu ale są bardzo emocjonalne i chcą być wielbione przez kogoś i mogą sie taką samą miłością i przywiązaniem odwdzieczyć. Te mity o zimnych dziewicach wymyślili faceci, dla których miłość kończy sie na stosunku seksualnym.