Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te forum to wielki syf. Nie wstyd wam tu siedzieć?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem użytkowniczką wizaza, tutaj weszłam z nudów, aby podpatrzeć co słychać u konkurencji :) Ale stwierdzam że to jest śmietnik dla degeneratów i nastoletnich masturbantów :( Jest tutaj chociaż jedna normalna osoba? Czemu moderacja nic sobie nie robi z tym syfem? Nie szkoda wam marnować czasu na ten syf?

Gość gość
Kici kici :D

Gość gość
wyrzucili mnie z wizaza za odchylenia erotyczne-prawicowe, ale tu też nie będę!

Gość gość
Popieram brud sm..rod i ubustwo na cafe....niech sie dzieci bawia bo widze ze nie ma tu nikogo kto by powaznie odpowiadal na powazne tematy a jak ktos zapoda jakies glupawki to od razu tysiac wpisow

Gość gość
Wstyd to pisać "te forum". "To forum". I to ty jesteś degeneratką, bo kaleczysz język polski. Wypad z powrotem na wizaż, skoro tu ci się nie podoba.

Gość gość
jeszcze nie trzyma cnoty do ślubu jak te wizazyski

Gość pofszechny
wiem, na WIZAŻU są bardzo wysokie kary nie tylko finansowe za pisanie prowokacji i głupotek oraz innych wypocin a na Kafe prawie 'fszystko' jest dozwolone i zezwolone i róbta co chceta !

Gość gość
Jakoś inne fora nie tylko wizaz, potrafią trzymać poziom, a tutaj po przeglądnięciu kilku stron tego działu nie znalazłam ani jednego normalnego tematu, tylko ciągle te same śmiec***isane przez gimbaze której się nudzi. Poważne osoby tutaj nie wchodzą widocznie tutaj, ja sama nie mam zamiaru tu zostać dłużej. Pogratulować moderacji że akceptują taki syf

Gość gość
na wizazu cnoty nie trzymają do ślubu k***iąc się patologia!

Gość gość
Zgadzam się.

Gość gość
Też jestem Wizażanką, tutaj wchodzę, żeby się pośmiać i popatrzeć na kino głupich :classic_cool:

Gość gość
Wizaż to jeszcze gorsze forum niż kafeteria. Tam prawiczkowie są mieszani z błotem i pogardzani. Jeszcze gorzej niż tutaj.

Gość gość
Taaa,sraja muchy ,bedzie wiosna a wizaazankom p***a dawno zarosla.

Gość gość
jeszcze się k***ią nie trzymając cnoty do ślubu a potem płacz i zgrzyt

Gość pofszechny
na WIZAŻU nie chcę się logować , po drugie kobiety tam tylko cierpią , rozważają , tłumaczą sobie , jakie podpaski kupić , do którego Gina pójść , czy w majtkach albo bez , czy w pończochach i jak zdejmować pończochy przy Ginie , czy pójść z Bobrem , czy wygolona na Zero , a co powie Gin na widok wygolonego bobra i kolczykiem na vaginie a jak skomentuje Gin , że na vaginie jest wisiorek albo zegarek ? czyli tematy o Ginach , podpaskach, pomadkach , szminkach , szmatkach , sandałach , o szorowaniu pięty papierem ściernym albo pilnikiem nie ma słowa ale na jaki kolor wymalować szpony to jest 1000 stron , zero tematów dla faceta ale gdy na wizażu pojawi się jakiś 'dziwak' to co druga planuje z nim ślub po trzech zdaniach napisanych i w końcu kobieta na wizażu nie wyrabia zaczyna nawoływać faceta , chodź Dyziu, przyjdź do mnie Dyziu, potrzebuję Dyzia teraz i natychmiast na gwałt , tak, na wizażu to dopiero jest rozpusta , Kafeteria przy wizażu to jest PIĘKNA BAŚŃ przy tamtej SODOMIE !