Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest dziewica ? jak sama nazwa wskazuje szanująca się kobieta

Polecane posty

Gość gość

coś pieknego

tu edi ty sie chwalisz czy rzalisz w tym momencie mendo obesrana??? tak moglaby napisac tylko dziewica niespelniona, a kobieta z krwi i kosci taka jak ja potrzebuje ukojenia ze strony męrzula...........małe fiku miku nikomu nigdy nie zaszkodziło, takrze powiem ci tyle: srali muchy bedzie wiosna!!!!!!!

Gość gość
Wiesz że dziewica także może się nie szanować? Dziewictwo to nie jest tylko blona idioto, ale także moralność, uczynki i to jaki człowiek jest. Mam znajomą dziewice od siedmiu boleści, ale nie z wyboru, jest zgorzkniała, wredna, jest bardzo złym człowiekiem, wszystkim życzy źle. Nie widzi swoich wad i wszystkich poucza, to jest dobry człowiek? Nie sądzę. W liceum miałam koleżankę która szczycila się tym że jest dziewica, a na imprezach robiła lody chłopakom :) wiec nie każda jest taką dziewica jaką ci się może wydawać... częściej są takie z opisu mojego.

Gość gość
gość dziś mi tu nie chodzi o błonę a szacunek i nie uprawiania seksu aż do ślubu

Gość gość
Dziewica jaki i prawiczek to dno.

Ludziom, dla których wyznacznikiem wysokiej wartości jest rypanie się z byle kim gratuluję mentalnego dna.

Gość gość
ja tez gratuluje. Moja dziewczyna ma 19 lat i jest dziewica, jestesmy razem 10 miesiacy . Ja juz mam to dawno za soba ale nie namawiam ja na seks bo zalezy mi glownie na niej a nie na seksie i powiedzialem jej ze ja nie bede proponowal , pytal ani sugerowal seksu tylko po prostu jak ona bedzie naprawde gotowa to mi o tym powie. Info dla wyluzdanych- nie jestem nudiarzem ani jakims mieczakiem czy cichym chlopaczkiem skoro tak do tego podchodze. Uwielbiam seks i piekne kobiety aleto nie znaczy ze bede sie bzykal z jakas laska tylko dla tego ze ktos mnie pociaga. Trzeba miec troche moralnosci i przezwitosci

Gość gość
Dziewictwo nie ma nic wspólnego z szanowaniem się, fakt jest taki że większość "starych" dziewic i prawiczków, to osoby z jakimś skrzywieniem emocjonalnym, najczęściej są to osoby bardzo nieśmiałe, zakompleksione, niezbyt atrakcyjne, albo ze zbyt wielkim ego i czekające na księcia z bajki przy czym same nie spełniają odpowiednich warunków. Gdyby na drodze takich osób pojawiła się osoba z ich marzeń i nawet chwili by się nie zastanawiały i dziś nie byłyby już dziewicami/prawiczkami :) Identycznie sprawa wygląda z osobami biednymi, te też zawsze twierdzą że pieniądze to nie wszystko i nie to jest dla nich najważniejsze, bo co innego, mogą mówić? Jakby mówiły inaczej, to automatycznie przyznałyby się do niezaradności.