Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazyliscie, ze Polacy zadaja sie i wiaza tylko z Polkami i kobietami ze

Polecane posty

Gość gość

Wschodu? :D

Gość gość
Nie. Mój brat ma żonę Hiszpankę (rodowitą).

Gość gość
Tak, i to jeszcze z takimi mdłymi babkami które albo zostają kurami domowymi albo pracują jako sprzataczki a po 40tce ścinaja włosy na tak zwany lesbian haircut. Życie z takim typowym Polakiem to musi być coś :D

Gość gość
Nic dziwnego, bo która normalna kobieta chce mieć polskiego szczura za męża? Przecież jak Polak to wiadomo, że goło/du/piec.

Gość gość
Dokładnie, mi trudno byłoby znaleźć Polaka który zarabia przynajmniej tyle co ja wiec oni odpadają w przedbiegach (nie będę pasożyta utrzymywać) a po drugie to średniowieczne poglądy Polakow powalaja i sprawiają ze nie znajdą oni normalnej kobiety która by chciała z nimi być. Zostają szare myszki bez własnej opini.

Gość gość
Polacy/Polki są obciążone genetycznie. Alkoholizm, kłótliwość, niezgoda, wszechobecna zawiść i brak konsekwencji. Nikt nas nie lubi i nikt nas nie chce za partnera/partnerkę. Małżeństwa mieszane z obcokrajowcem rzadko przetrzymują próbę czasu, ale oczywiście bywają wyjątki. Ja sam do nich należę.

Gość gość
A kto chciałby kobietę z Zachodu? Brzydkie toto, zepsute roszczeniowe i do porzygania sfeminizowane. Normalny facet szuka kobiety a nie wyemancypowanego babochłopa. Dlatego właśnie kobiety ze wschodu są tak atrakcyjne, bo nie zatraciły naturalnych cech kobiecych, a do tego są bez porównania ładniejsze, ale to już inna kwestia. Polki stoją tutaj po środku i niestety coraz bliżej im do zachodnich pseudo-kobiet.

Gość gość
Haha pseudo chłopem to są właśnie tacy jak ty a nie kobiety które wiedza czego chcą ;) jakbys skończył jakakolwiek szkole to wiedzialbys co to feminizm. Dużo facetów na zachodzie jest feministami i to właśnie u nich cenie :)

Gość gość
A kto chciałby kobietę z Zachodu? Brzydkie toto, zepsute roszczeniowe i do porzygania sfeminizowane. Normalny facet szuka kobiety a nie wyemancypowanego babochłopa. XXX bo baba ma stać przy garach, sprzątać, prać wszystkim się zająć a potem ma spieprzać do roboty na 10 godzin dziennie

Gość gość
Juz polskie świnie ujadają. Przerochane przez Timorow ściery.

Gość gość
gość dziś :D

Gość gość
gość dziś Juz polskie świnie ujadają. Przerochane przez Timorow ściery. xxx piszesz o swojej żonie, tak?

Gość gość
O swojej matce :D:D

Gość gość
właśnie kobiety ze wschodu są tak atrakcyjne, bo nie zatraciły naturalnych cech kobiecych, a do tego są bez porównania ładniejsze Atrakcyjne sa.... w tani sposob :D:D Wlosy zniszczone przez najtanszy rozjasniacz, maja dlugie wlosy, ale uczesane to jak stara baba, tylko chustke im zalozyc i na wies :D:D Tandetny makijaz, ciuchy jak na dziewczyne ze Wschodu przystalo - a la ukrainska tirowka Na kilometr sie rozpoznaje kobiety ze Wschodu. Jedna chodzila ze ma do szkoly to sie krzywo patrzyla za kazdym razem jak sobie cos nowego kupilam, obgadywala za dobre kosmetyki, jak mialam zrobione rzesy (delikatnie i efektownie) to az mi cos glupio powiedziala :D ale ja zgasilam bo to glupie bylo, z wiochy i k****isko. Zazdrosne, zawistne, i wredne. Polakom to nie przeszkadza, byle sie usmiechaly (zauwazylam, ze do facetow to one sa mile) i doopy dawaly plus robily za pomoc domowa.

Gość gość
"Polakom to nie przeszkadza, byle sie usmiechaly (zauwazylam, ze do facetow to one sa mile) i doopy dawaly plus robily za pomoc domowa." I tak wszystkie kobiety kłamią przed facetami, a wiesz co? One to robią skutecznie. Nie to co sfeminizowane brzydkie roszczeniowe polskie kobiety.

Gość gość
I tak wszystkie kobiety kłamią przed facetami, a wiesz co? One to robią skutecznie. Nie to co sfeminizowane brzydkie roszczeniowe polskie kobiety. xxx wychodzi na to, że szukacie kłamliwych dzi/wek - byle tylko przytakiwały, tyłek wypinały i zupę ugotowały ehhhh te polskie Mariany

Gość gość
na szczescie moj chlopak ma raczej normalne poglady, nie straszy mnie tekstami ala Korwin, nie przegiete tzn nie super konserwatywne ani lewicowe. Sama tez nie jestem wielka feministka, ale nienawidze szowinistycznego p********ia i noz w kieszeni mi sie otwiera :/ on mnie szanuje jako kobiete i nie jestem dla niego od "sprzatania, gotowania i tylka wypinania", tak samo ja szanuje jego jako mezczyzne, a nie ze mam bankomat tak jak tu czytajac to ludzie sa jacys spaczeni.

Gość gość
Są i one. Polskie świnie w pełnej krasie. Jak tam świnie, lizłyście dzisiaj chłopskie jaja?

Gość gość
Widze ze gejuch musi wtracic swoje pedalskie 3 grosze w kazdym temacie :D i oczywiscie opisuje swoje fantazje erotyczne :D wiemy doskonale ze lubisz lizac jajca kumplom ktorzy tak to lubia ze oddaliby za ciebie swiniaku zycie :D nedzne pedalicha, sr/am na te wasze odrazajace mordy BUEHEHEHEEEEEE :D kocham Cie UK :D

Gość gość
Barachło co wyjechalo z kraju z jednej strony chlac i zapieprzac w fabryczkach a z drugiej sprzatac i dawac dópy ppwinno sie utylizować jak toksyczne odpady by ten syf nigdy nie wrocil z powrotem.

Gość gość
Czy wy w ogole wiecie co to feminizm? To rownosc plci. Kobiety I mezczyzni majacy takie same prawa do zycia, pracy, wlasnosci, edukacji,seksualnosci i prawa. Co to ma znaczyc "nie jestem jakas wielka feministka" ? Uwazasz, ze kobieta ma prawo isc do szkoly, ale zarabiac to samo co mezczyzni to juz niekoniecznie? Niektorym polakom latwiej byc z cicha dziewucha, co bedzie dbac o Dom, pracowac, wychowywac dzieci, a on bedzie tv ogladac. Z kobietami z zachodu to nie przejdzie. I tyle. Ja jestem ze skanynawem, wiec jest super.

Gość gość
Barachlo to cie zrobilo cwelu

Gość gość
A Bingol wrócił i pracuje na polskiego pracodawcę za jałmużnę. Żre kaszankę codziennie bo to jest dla niego dobrobyt. Po to wrócił żeby żyć dostatnio jak prawdziwy szczuropolak. Na kaszance.

Gość gość
I tak wszystkie kobiety kłamią przed facetami, a wiesz co? One to robią skutecznie. Nie to co sfeminizowane brzydkie roszczeniowe polskie kobiety. xxx Nie jestem w typie emigracyjnych Polakow i bardzo to sobie cenie :) malo ktory zarabia tyle co ja a ja nie mam zamiaru utrzymywac lenia i brudasa :D

Gość gość
Prawda jest taka, ze jak ktos ma kulture na poziomie bingola :D i stara sie o posade dyrektora to dlugo w UK nie posiedzi :P

Gość gość
Dziewczyny ze Wschodu latwiej poderwać :P Jak ktos lubi styl a la ukraińska tirówka :P