Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Hehe widze jak te stare panny bezdzietne patrza sie na pelne rodziny i usmiechaj

Polecane posty

A chociaz we wnetrzu rozdziera je zal i gorycza z powodu, ze im sie nie udalo. Bylo nie wybrzydzac. :)

Tobie się udało 29 letni prawiku bezdzietny :D

Gość gość
ale ty człowieczku jesteś sfrustrowany i nieszczęśliwy :) Co ? Kolejna laska zorientowała się jak beznadziejnym przypadkiem jesteś, dała Ci kosza i teraz tutaj dajesz upust frustracjom ?

Twoje życie to dramat :D sfrustrowany stary lysiejacy prawiku bez przyszłości :D

Chcialbys miec taka fryzire jak ja rurkowcu. A dramatem to jest twoje zycie, bo to ty musisz wpierdzielac pid koniec miesiaca chleb z cukrem. :D

jakie to uczucie wiedzieć ze do końca swojego marnego zycia bedziesz prawikiem ? he ? :D

Spoko. :) a jakie to uczucie, ze do konca zycia pod koniec miesiaca nie bedziesz mial kasy i bedziesz musial wpieprzac chleb z cukrem? :D

Nie szuka się na siłę. Sam się znajdzie w najmniej oczekiwanym momencie :)

ja też sie ciesze że twoje geny przepadną wraz z toba wadliwa jednostko :D a kase to ja mam ;)

Gość gość
Michał haha, Neptyk jest normalnym facetem, ma męski głos i jest przystojny. A porównaniu do ciebie karle to on ma poczucie humoru. Posiada prace i źle mu się nie wiedzie :) do tego podoba się wielu dziewczynom. Jestem dziewicą i 100000 razy wolę jego

Gość gość
To ze mi się podoba to nie znaczy ze mam od razu za niego wychodzić... po prostu on jest normalny, a go wyzywasz z zazdrości. Żadna na ciebie nie spojrzy.

wyjdzie za kogoś normalnego a ty michałek nie masz na to szans

Gość Michał121212
Widocznie nie jest taki z******ty skoro nie chcesz za niego wyjsc. :D masz racje neptyk za kogos normalnego, za ciebie nie. :)

Gość teeea
Przecież ja się patrzę na dziecko, bo ładnie wygląda. Ojciec na pewno ru/cha na boku inne kobiety, bo matka luźna po ciąży i już nie seks jej w głowie, a zajmowanie się dzieckiem 24 na dobę i mycie go ze sr/aki. :) Ja mam najlepszy widok i jestem w najlepszym położeniu. :)

Gość gość
Obrażasz wszystkich którzy mają inne zdanie niż ty, nawet mnie nie znasz a już mówisz ze jestem nienormalna. Takie zachowanie skreśla cie jako partnera do normalnego związku. Przykro mi, ale żadna cie nie zechce... A chciałabym mieć kiedyś takiego fajnego faceta jakim jest Neptyk, można z nim pozartowac, pogadać miło :) jak narazie nie mam zamiaru brać ślubu ale kiedyś kto wie

oczywsiście że nie jestem michałek, normalny też do końca nie :D ale w porównaniu z toba.. ;)

No to zostancie para na co czekasz? Niech to nie bedz tylko pustoslowie. Po owocach ich poznacie... :)

Gość gość
Michał Ty już na strach przed samotnością bierzesz? nie chcą Cię w normalny sposób? :D

Gość gość
Takim sposobem będziesz samotny do końca życia

Trudno juz dawno postanowilem, ze wole byc sam niz brac sobie taka co nie trzyma dziewictwa do slubu.

Gość gość
A chociaz we wnetrzu rozdziera je zal i gorycza z powodu, ze im sie nie udalo. Bylo nie wybrzydzac x sorry ale chyba lepiej być samej niż na siłę z braku laku tworzyć związek z facetem, który nie odpowiada. Gdybym związała się z kimś kto nie odpowiada to i tak byłabym nieszczęśliwa to juz wole być samotna bo nie jestem człowiekiem, który jest w stanie zmusić się do czegoś. Zresztą dziś nikogo staropanieństwem nie wystraszysz...na nikim to dziś nie robi wrażenia, czy ktoś jest w związku małżeńskim czy nie.

Gość gość
Michał jak juz przekroczyć 30 to szanse na znalezienie dziewicy spadną do zera. Ty masz chore priorytety, bo patrzysz tylko na błonę a nie na to jaka dziewczyna jest. Bo może być złym człowiekiem ale dziewica..