Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok123

szok maz teskni za piersza miloscia ktora wziela rozwod

Polecane posty

Gość szok123

witam wszystkich tu obecnych pisze bo chce z kim anonimowo porozmawiac o tym jestesm zszokowana zachowaniem mojego meza wyznal mi ze dowiedzial sie ze jego pierwsza dziewczyna rozwiodla sie i jest wolna my jestesmy malzenstwem od 3 lat znamy sie od 5 lat wczesniej tylko raz o niej wspomnial ze byli razem ale ona zerwala wiem ze pisza do siebie na fb my nie mamy dzieci i to jest najgorsze bo mysle ze latwiej jest mu mnie zostawic dla niej ta kobieta mieszka teraz za granica

Gość gość
i czym ty się przejmujesz? To wręcz dobrze, że nie macie dzieci. Postaw sprawę jasno, albo przestaje z nią rozmawiać albo niech spieprza bo ciebie przy nim też nic nie trzyma.

Gość gość
Bardzo ci współczuje , on nic do ciebie nie czuje. Wystarczy ze jego była kiwnie palcem a ty lecisz w odstawke. Musisz sie podle czuć, ja bym chyba odeszła w takiej sytuacji.

Gość szok123
hmm nie wiem co robic chce zeby przestal z nia pisac on do niej tez dzwonil ale ona nie odbierala polaczenia powiedziala ze chce tylko pisac z nim mam zamiar wyslac jej wiadomosc na fb z mojego konta ze wiem ze rozmawia z moim mezem i ze ma przestac pisac do niego

Gość gość
Nie pisz do niej, nie poniżej się. Siłą nikogo nie zmusisz do miłości.

Gość gość
Nie poniżaj miało być. Na pewno cie w jakiś sposób kocha ale widać to nie jest to. Znajdziesz takiego który cię będzie szanowal ale sama się szanuj. Będzie miał odejść to i tak odejdzie, do tej czy do innej.

Gość gość
ale co ci to da? to mąż ma cię w d***e, to jest obca kobieta

Gość gość
A właśnie, że napisz do niej, niech spieprza od twojego męża. Jeśli to nie podziała, to znaczy, że ona coś do niego nadal czuje i jesteś na straconej pozycji, bo mąż już przyprawia ci rogi.

Gość gość
Gdyby ona coś do twojego męża miała to by nie odmówiła kontaktu telefonicznego. To raczej o niego chodzi. On nadal szuka.

Gość gość
A po co ty masz do niej pisać? To twój maz powinien przestać do niej pisać a nie ona do niego...jak zwykle baba winna ale facet co skoki robi to już nie go tamta napewno go uwiodła. Żenada

Gość gość
gość dziś Ale to ON do nie pisze, to ON do niej dzwonił. Ona może sobie go chcieć, gdyby chłop naprawdę kochał Autorkę, to miałby gdzieś byłą.

Gość gość
Gość 21:25 dokładnie tak! Można mieć pewne sentymenty ale z opisu wynika że to wygląda jakby on wyczuł szansę.

Odstaw się, idź w miasto z koleżankami, odśwież stare znajomości. Może poznasz kogoś interesującego? Masz siedzieć i patrzeć jak ten ckliwy palant rozpamiętuje miłość do laski, która miała go w d***e? Patrz na niego z pogardą, może dotrze do niego, że jest cipką a nie facetem (co dopiero mężczyzną).

Gość szok123
z tego co wiem to on jej napisal ze nie ma ze mna dziecka i to jest problem dla niego dla mnie zreszta tez bo staramy sie juz 2 lata moze to jest problem dla niego i on mysli mnie zostawic dodatkowo ona znowu jest wolna

Gość gość
Nie usprawiedliwiaj go!!! Jeśli sie kogoś naprawdę kocha to sie z nim jest i z nim sie walczy, pokonuje trudności a nie ucieka sie przy pierwszej okazji.

Gość gość
Moj były tez kochał ex.i do niej wrócił:(