Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja perdziele, z nudów losowalam sobie osoby na GG

Polecane posty

Gość gość

Dałam zdjęcie, nie czuję się pięknościa, ale pasztetem chyba nie jestem, no nie ważne, napisał jakiś typ z okolic mojego miasta, 31 lat, ja mam 20 i pisze czy bym chciała się spotkać i moze będziemy na stałe... wtf? Od razu typek chce żebym była jego dziewczyna. Ale chyba wybitny idiota, bo pisze nie dość, że błąd na błędzie, to jeszcze nieskładnie i przecinki są mu obce. Użył jeszcze określenia "lodos poleros" jak zobaczył, że nic z tego, to chyba chciał sobie popisać o swinstwach. W ogóle dał mi swój numer, nie wiem po co i na co, ale ok. Ja się pytam, czy ludzie mają równo pod kopułą??? I pisze jeszcze jak mu mówię, że nie chce się teraz pakować w nowe związki, bo muszę odpocząć po ostatnim, to on na to, cytuję: : "ze mną będzie inaczej ja jestem dojzalszy"... Mój Boże...

Gość gość
Jeszcze pisał o swoim kocie, że jest z******ty, bo jezyk wystawia...

Gość gość
Rozbawiłaś mnie :D Dojżalrzy menszczyza :D

Gość gość
Serio takie błędy robił, moja siostrzenica w 2 klasie podstawowki takich błędów by nie zrobiła... "luzko" jeszcze z takich "madrzejszych" wyrazów było...

Gość gość
I "kolerzanka"

Gość gość
Haha dobre z tym kotem :D niesamowite zwierzę

Gość gość
I oznajmil, że spoko, moge sie z nim spotkac, bo jest fajny o.o gratuluję samooceny

Gość gość
Do mnie terz pisala jedna dzieòwha rze jedzie nad może i czy chcem z niom jehac rze ona mie zabieże za darmo ale ja siem nie zgodzilem bo ja wole gury nirz może

Gość gość
gość dziś Haha no naprawdę rozumiem, że komuś się zdarzy zrobić błąd, ale tak cały czas, do tego brak składni i sensu, to nie wiem co oni robili w podstawówce.