Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, spotykacie piekna i fajna dziewczyne ale z malymi piersiami

Polecane posty

Gość gość
Ja mam spore piersi i żadnej nadwagi, 170, 65 kilo, szerokie biodra i piersi większe niż średnie. Ale takich wielkich, obwisłych tobym miec nie chciała.:)

Gość gość
1. Sodomia, czyli anal, jest dla gejow. Prawdziwy facet nigdy nie wlozy swojego wacka w g...... Do tego ma czysta, pachnaca dziureczke! Poza tym nie bede swojej kobiecie o***tu rozwalal, zeby na starsze lata popuszczala kal po nogach w sklepie, na spacerze czy w kinie. 2. Zenie sie z kobieta, a nie z cyckiem. Piersi sie zmieniaja, za mlodu zwykle sa male, potem wieksze. Wiekszosc opada z czasem, wiec lepiej miec fajna, madra dziewczyne na cale zycie, a cycek na piec lat

Gość gość
KAZDA LADNA TWARZ ZBRZYDNIE... zycie

Autorko, ja jako facet mogę Ci napisać, że jeśli tylko spodobałabyś mi się ogólnie z wyglądu, a co najważniejsze z charakteru to dla mnie Twój biust nie byłby problemem. Nie skreśliłbym Cię z powodu małych piersi ;) Więc głowa do góry, bo masz jak sama napisałaś jesteś "piękna i fajna", a jeśli to faktycznie jest prawda to masz największy atut, większy od dużego biustu :)

Gość gość
Dobrze się podpisał, piepszy jak kretyn

Gość muehehehehehe
gość dziś oho, prawik sie znalazl. Lubisz jak spuszczją ci sie do dzioba czy bierzesz na wynos?

Gość gość
Mały biust jest aseksualny.

Gość jeblem
Aseksualny to moze byc twoj ku/ta/s i mózg. No ale jak ktoś miał w dzieciństwie zabawki do podłogi przykręcone to tak jest.

Gość gość
Pewnie ma fajne piersi a myśli ze są małe .

Gość gość
gość dziś x 65kg przy 170cm wzrostu, to do szczuplutkich raczej zaliczyć cię nie można :P

Gość gość
Kobieta z piegami zamiast biustu? Tylko dla desperatów, którzy nie potrafią znaleźć sobie naprawdę ponętnej laski.

Gość gośćGaGa
A ja mam duży biust(i nie jestem gruba) i faceci oczopląsu dostają czasami,ale przyznam szczerze,że marzy mi się sukienka z dekoltem do mostka i widziałam taką u dziewczyny z małymi piersiami i to pięknie wyglądało i seksi,a ja wyglądałabym w tym jak spod latarni.Grunt to świadomość swojej kobieciści i tyle.

Gość gość
Jak ktos mini mini cycki ma to tragedia, tylko dla desperatów z małym ku/ta/sem albo mega zakompleksionych ćmoków. Kobieta z cyckami mini mini wygląda śmiesznie.:P

Gość gość
suchary są dla pedofili :P

Gość gość
Czy ten tłumok wyżej mógłby to przetłumaczyć na polski?

Gość gość
Chodzi mi o tłumoka z 15.27

Gość gość
sękata deska to mega princeska dla frajerów

Gość gość
up

Gość gość
Ależ się tu prostactwa zbiegło. :) Co do tematu, to niczym się nie przejmuj. Każdy koneser wie co dla niego dobre i założę się że są też wielbiciele małych piersi. Zresztą wpierw liczy się człowiek. Czy jak poznasz faceta, każesz mu wpierw ściągać spodnie? :D

Gość gość
Zależy czy byłaby szczupła i jaką miała pupę. Piersi nie muszą być duże, ale pupa taka, żeby można za nią soczyście złapać. :>

Gość gość
Baba bez cyca jest jak facet bez auta tylko ofermy sie na to godzą Jesli cyca nie ma to musiałaby olśniewać uroda a jak paszkwil i bez cyca toć to straszydło :D

Gość gość
Wiem, że to niesprawiedliwe, ale jednak nie mógłbym być z dziewczyną z małym biustem. Duży piękny biust to jest coś niesamowicie kobiecego i pięknego, oczywiście jeśli i reszta się zgadza - szczupła sylwetka, fajna pupa, ładna twarz.

Gość małobiuściastaa
Czyli co? Jednak przegrałam "życie"? :(

Gość gość
A Ty chciałbyś być z facetem co ma mini fiuta:D?

Gość gość
A co to ma do rzeczy? Mini fiut do malego biustu? Autorko, jeśli postrzegasz siebie TYLKO przez pryzmat małego biustu, to prędko idź na terapię. Bo skreslasz siebie, niesprawiedliwe i z premedytacją. Wręcz dręczysz się , stąd ten temat na Kafe. Ok, masz mały biust, i według Ciebie, SUBIEKTYWNIE, to jest minus. A jakie masz plusy, atuty ? Piękna, fajna, jak w tytule? Może jeszcze wykształcona , zaradna, z poczuciem humoru?? TO MAŁO?????? Ja też mam mały biust, piegi, lekko odstające uszy, nie idealne nogi.. Mój partner za mną szaleje:) A ja za nim:) Skończ z tą obsesją, bo super facet przejdzie Ci przed nosem, a Ty go nawet nie zauważysz, wpatrzona..w swój biust.