Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyny tez wam tak zazdroszcza urody ?

Polecane posty

Gość gość

Sa czesto dla was chamskie ?Przejmujecie sie tym,czy olewacie ?

Gość gość
Mam koleżankę która jest naprawdę b.ładna jest lubiana praktycznie przez wszystkich i to z prostego powodu ona jest po prostu świetna, ma poczucie humoru jest koleżenska i nie wywyższa się i skoro ty jesteś nielubiana to pewnie nie posiadasz tych cech charakteru.

Gość gość
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Ja jestem ogólnie nielubiana, ale nie jestem żadną skończoną pięknością. Mam w sobie coś takiego, co zniechęca wszystkich wokół do mnie i nie jestem stanie tego zwalczyć. :o

Gość gość
up

Gość gość
Nie, nie spotkalam się raczej z tym, czasem czuję jakby któraś miała do mnie jakiś dystans czy uprzedzenia, ale to się zmienia po poznaniu się. Poczucie humoru i pogodny nastrój to moje znaki szczególne.

Gość gość
Najwidoczniej nie jest taka ładna. Mam poczucie humoru ( często to słyszałam ), jestem miła i można na mnie liczyć. Koleżanki obrabiały mi dupę bo faceci się we mnie podkochiwali. Wystarczyło, że jakaś kumpela znalazła chłopaka i szłam w prawie całkowitą odstawkę. Dzwoniły do mnie jak miały problemy w związku, ale o wspólnych wyjazdach mogłam zapomnieć:) Sytuacja poprawiła się jak znalazłam faceta, ale jak związek się skończył wszystko wróciło do normy.

Gość gość
Dla większości kobiet bardzo ładna dziewczyna to laska, która jest brzydsza od nich:)

Gość gość
gość dziś Najwidoczniej nie jest taka ładna. x Dokladnie.Piekna kobieta zawsze bedzie miala jakies grono wrogow i zazdrosnic.

Gość gość
Bycie atrakcyjnym nie jest gwarancja udanego zwiazku,przeciez ludzie "brzydcy,inni" tez tworza zwiazki,wchodza w zwiazek malzenski,maja dzieci.A czasami fajna kobieta atrakcyjna jest samotna. Poza tym sa rozne gusta co dla jednego bedzie "brzydkie" dla innego moze byc ladne,atrakcyjne.Jeden lubi rozne czerwone innemu podobaja sie biale,jeden lubi kolor niebieski,drugi woli zielony itp,itd Natura rowniez tworzy roznie wygladajace drzewa,kwiaty,zwierzeta i wszystkie sa na swoj sposob ladne.Co kto lubi. Co do brzydoty oceniania... przeciez czlowiek "brzydki" nie jest temu winny ze jest "brzydki",ze sie Taki urodzil,przeciez on nie mial na to wplywu. NO ale czlowiek ZLOSLIWY,Wredny,Zazdrosny zaraz sie czegos doczepi. Zlosliwy/zlosliwa zawsze cos wytknie ... Zauwacie ze ludzie ktorzy komus cos wytykaja,wysmiewaja kogos wyglad,najczesciej sa to osoby ktore same nie sa piekne,idealne ZAUWAZYLAM tez zjawisko ze czesto ludzie zbyt czesto uzywaja slowa BRZYDKI/Brzydka,jakby im to sprawialo przyjemnosc Czesto mowia,"palna"o kims ze BRZYDKA/BRZYDKI,ale ta osoba wcale nie jest brzydka. Wszyscy oceniamy, cały czas. Schematy i stereotypy są drogą na skróty dla ludzi słabszych umysłowo, tak po prostu jest łatwiej. Ale przecież tak było, jest i będzie, że znajdzie się jakiś prostak co to będzie oceniał przez pryzmat koloru skóry, włosów, makijażu, jakości butów, itd. To jest po prostu ciemnota, .którą ciężko wyplenić, a walka z tym to pozytywistyczne syzyfowe prace. Lepiej takich ludzi olać i zostawić samych sobie w swoim" jadzie. NIC nie oszpeca czlowieka bardziej niz BRZYDKI CHARAKTER.

Gość KAZDY z WAS Zbrzydnie
Jak pogodzic sie z tym ze zbrzydniemy zmieni sie nasz wyglad, i ze pozniej nikt juz nas nie bedzie chcial,nawet pies z kulawa noga nie spojrzy ?

Gość gość
DZIS PIEKNA ,a jutro za tydzien za dwa lata?

Gość gość
"brzydcy ludzie" sa gorsi? i jaki/jaka to brzydki?

Gość gość
Są cechy, które sprawiają, że dziewczyna jest atrakcyjna. Długie nogi, wcięcie w talii, długie i gęste włosy, kształtne pośladki, pełne piersi, mały nos, duże oczy itd. sprawiają, że większość będzie odbierało ją jako atrakcyjniejszą od reszty. Tak samo jest z facetami. Większość kobiet powie, że atrakcyjny mężczyzna powinien być wysoki i dobrze zbudowany.

Gość gość
Tak,wiadomo,ze za jakis czas kazdy zbrzydnie,sie zestarzeje.Ale ja nie bede sie zamartwiac tym,co bedzie kiedys,bo jestem tu i teraz i chce zyc pelnia zycia i cieszyc sie tez moja uroda jakby co.A poza tym nie o tym byl temat.

Gość gość
Ludzie "brzydcy" sa odrzucani,czesto wysmiewani itp,czesto cierpia z tego powodu a ladni ludzie nigdy tego nie zaznali...

Gość ehhhhhhhhhhh
PRZECIEZ nie kazde dlugie nogi u kobiety sa ladne... :( a maly nos krtofel,badz zgnieciona truskawa sa atrakcyjne??

Gość gość
Jasne, że nie są gorsi;) Niestety bardzo często są złośliwi i bezwzględni. Jak pogodzić się ze starością? Myślę, że nie będziemy miały czasu, żeby o tym myśleć.

Gość gość
NOS typ" zgnieciona truskawa"- takie nosy to maja murzyni itp.

Gość gość
Właśnie o to chodzi. Mały nos jest ładny, ale kartofel już nie. Nogi muszą być długie, proste i szczupłe. Większość ludzi się z tym zgodzi.

Gość gość
To co stworzyla natura jest ladne, ladne od razu widoczne ,albo trzeba ta urode dostrzec-nie jest od razu odsloniona.. rozne sa gusta JEDNEMU podoba sie pies jamnik,innemu BULDOG FRANCUSKI,osobiscie pies rasy buldog francuski bardzo mi sie podoba :(

Gość gość
ale NIE KAZDE DLUGIE Nogi sa ladne ... ZROZUM TO!! nie raz widzialem dziewczyne z dlugimi nogami i nie byly to zbyt ladne nogi!!! a nieraz widzialem dziewczyne z niezbyt dlugimi nogami,ale te nogi byly tak zbudowane-taka budowa i byly bardzo sexy,seksowniejsze fajniejsze niz niejedne dlugie nogi!

Gość gość
gość dziś Ludzie "brzydcy" sa odrzucani,czesto wysmiewani itp,czesto cierpia z tego powodu a ladni ludzie nigdy tego nie zaznali... x To nie do konca tak jest.Ladne kobiety tez moga zostac wykluczone z "grona kolezanek",bo sa piekne i wyrozniaja sie uroda.Zapewniam,ze czlowiek czuje sie wtedy tak samo odrzucony i samotny i w dodatku musi znosic jeszcze rozne zlosliwosci z ich strony.

Gość gość
te wasze nosy to WASZE DZIEDZICTWO,po waszych prababciach,pradziadkach,babciach docencie to i szanujcie.

Gość gość
ATRAKCYJNA KOBIETA wcale nie musi byc doskonala,idealna. Znam dziewczyny ktore sa piekne jak z obrazka,jak lalki, ale wiekszosc z nich nie jest seksowna.

Gość gość
KAZDA ladna twarz zbrzydnie,zycie.

Gość gość
Piszesz ze ludzie "brzydcy" sa gorsi,ale z Ciebie powierzchowna,bezwgledna osoba,a wiesz ze za 5 lat,10 juz nie bedziesz taka piekna ? a za 20,30 juz nikt Cie nie zechce,a teraz tak gardzisz "tymi brzydkimi" i mowisz ze sa gorsi..

Gość gość
Ale ona nie napisala,ze sa gorsi,tylko,ze nie sa gorsi,aczkolwiek bywaja zlosliwi.

Gość gość
ludzie brzydcy sa gorsi :)

Gość gość
ale NIE KAZDE DLUGIE Nogi sa ladne x Zgadzam się z tym, że nie każde długie nogi są ładne. Napisałam, że muszą być proste i szczupłe dodatkowo. Nie zmienia to faktu, że długie, zgrabne nogi wypadną lepiej od podobnych, ale krótszych.

Gość gość
zawsze miałam przerąbane u BAB bo jestem atrakcyjna i faceci za mną patrzą :)) jak sie znajdowałam w grupce kobiet, to było ujadanie na mnie i wymyślane niestworzone historie, aha i wmawianie że powinnam miec dziecko już (20lat miałam dopiero)Ujadaczki były starsze bezdzietne :)))))))))))))))))