Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyny tez wam tak zazdroszcza urody ?

Polecane posty

Gość gość
Nie boli bo też jestem atrakcyjna, a do tego ponad 10 lat młodsza od Ciebie. Moim zdaniem w pewnym wieku wygląd nie ma znaczenia. Ty jesteś jeszcze młoda, ale jak będziesz miała 45 lat będzie już po ptakach. Czy w tym wieku będzie zależało mi na tym, żeby robić wrażenie na facetach? Wątpię:P

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Dlatego największa sztuka to czuć się godnie, pełną wartości osobą, niezależnie od wieku. Ta dziewczyna która ma teraz 18-20 lat, to jej czas na ten wiek, ale przeciez też tylko teraz. Też tyle miałam, i czy to jest gorsze że teraz mam trochę więcej? Dojrzale przyjmować to, że wszystko przemija. Nie histeryzować w zw z tym, że się starzejemy. Nie robić tych żałosnych ust botoksem. Nie wypełniać tych zmarszczek. Być dobrą dla siebie, pielęgnować się, ale nie odmładzać na siłę. W każdym wieku czuć się dobrze. Kochać swoje ciało i życie.

Gość gość
A mnie smieszy,ze jak poruszane sa takie tematy,niektore kobiety chetnie zwalaja wszystko na rzekomo trudny charakter,arogancje itd :)Czy tak trudno przyjac to do wiadomosci,ze brzydkie kobiety nienawidza tych ladnych juz za sama urode,bo czuja sie w towarzystwie takiej po prostu gorsze i dlatego chetnie swoj brak urody chca pokazac jako atut charakteru,dlatego zaraz "bo jestes wredna" :)A tak w rzeczywistosci takie zachowanie jest wredne i krzywdzi ladne kobiety.

Gość gość
Tak, zdarzało się ,że mi to okazywały w mniej kib bardziej złośliwy sposob

Gość gość
No wlasnie :) Bo piekne kobiety sa taaaakie wredne :D

Gość gość
Bo ty jesteś urodziwa i masz dobry charakter?:)

Gość gość
gość dziś Bo ty jesteś urodziwa i masz dobry charakter?usmiech.gif x

Gość gość
Moze tak :)

Gość gość
A może nie :) Jestem też tajemnicza

Gość gość
A czemu pytasz?Chcesz mi cos zarzucic ?:)

Gość gość
22:02 można być brzydką a mimo to dobrze czuć się ze sobą, akceptować siebie, być fajną osobą i taka koleżanka na pewno nie będzie robić świństw innej dlatego że tamta jest ładna. Już nie róbcie z tej kwestii urody takiego wyznacznika wszelkich zachowań czy charakterów. A z tej seksualnej atrakcyjności nie róbcie sensu istnienia, że jakoby jej utrata to tragedia. Przecież dalej będą przyjaciele, pachnące maje, pyszne jedzenie mniammniam, dobre książki.

Gość gość
Chyba chciałam sobie coś zarzucić, ale nie pamiętam co:) Pamięta ktoś może co to mogło być? :)

Gość gość
To ja 34latka od pięknych hipnotyzujących oczu i cudnej cerze. Ja się nawet po 40tce nie będe malowac a te brzydoty co się malowały w wieku 20 i 30 lat co i tak im to nic nie pomogło :))po czterdziestce to juz wogóle tona gipsu i worek na głowe buhaha PS.nie zamierzam zakrywac zmarszczek, to WY wstrętne wymaziane dziunie macie problem z przemijającym czasem :))) ZAś dziś słyszałam zza lady,,DZIECKO BYŚ SE ZROBIŁAAAAA!! jakim trzeba byc nieszczęsliwym aby zagladac komuś w macice i zza lady tak drzec jape ( a darła jape samotna mamusia :))

Gość gość
to jest prawda, te co się malują po 30tce trzy warstwy więcej trzeba połozyc buhahahahahhaa

Gość gość
No właśnie BABY ,czemu tak wmawiacie młodym kobietom bezdzietnym dzieci na juz na teraz? przecież każdy ma swój czas i was to powinno g.ó.w.n.o obchodzic kiedy kto co i jak.

Gość gość
Powiedzcie, że to forum nie odzwierciedla tego co znajduje sie w umyśle przeciętnej osoby, błagam przywróccie mi wiare w ludzkość

Gość gość
każdej sz..m..a..c..i..e która mi wmawiała ,ze musze na juz na teraz miec dziecko bo ona ma, życze hifa:)) PS. Do tych niuniek nieszczęśliwych co tak dzieci wmuszają, wyszaleje się to pomyślę :))))))

Gość gość
do gosc 23.13 no właśnie, przecież to że sciągały majty i się pruły w młodym wieku to ich problem że teraz siedzą w pieluchach i dokuczają bezdzietnym :))))

Gość gość
do mamusiek co nas straszą samotną starością ,HE nikt nie powiedział że wasze dziecko będzie żyło dłuzej od WAS hehehehe

Gość gość
Ty 34 lata od zmarszczek jesteś jakaś psychiczna z tym złożyczeniem

Gość gość
do gośc 9.27 od 34latki Wy mi przewidujecie przyszłośc ja wam równiez :))

Gość gość
od 34latki to ,że nieszczęśliwe jesteście i straszycie nas samotną starością bo wy zapewne będziecie miały ją kolorową, pamietaj! niejedno dziecko kopnęło rodzica w d.u.p.k.e przy starosci, i niejeden młody człowiek zginął, wiec ja bym tak nie triumfowała że mając dziecko jesteście już niebie a my w czarnej du.p....c.e :))))))))) buziaczki

Gość gość
od34latki i nie pier..d..o..l.c..i..e że jestem chora czy cos tam, bo wy jesteście, wyśmiewac zza lady człowieka bo dzieci nie ma, dewoty zasr.a.n.e, w czym wam taka głupia gadka pomaga??

Gość gość
od 34latki pięknookiej stoje sobie w kolejce k********a w sklepie a idotka(znajoma36l,jak zwykle nieszczęsliwa samotna mamusia:))) zza lady drże morde przy ludziach!!!ni z du.p.y ni z pietruchy -cytuję ,,a ile ty juz masz lat?na co ty czekasz,?kiedy dzieci bedziesz miec, ja mam jedno chociaż, a ty co??? K.U.R.w>A od 14lat słysze to samo!!!!!!!kiedy będziesz miała dzieci!!! ja.p************* daj.c.i.e mi k*******a wyjsc z domu, zrobic zakupy,wyjsc na spacer!!!!!!!!Moja uroda im przeszkadza, aż sie k*******y gotuja na mój widok

Gość gość
Może przeprowadź się ze wsi do normalnego dużego miasta?

Gość gość
Nie. I pomysl jak to jest jak ciagle ktos inny jest wychwalany:D tez bys byla "wredna"

Gość gość
gość wczoraj Nie. I pomysl jak to jest jak ciagle ktos inny jest wychwalanysmiech.gif tez bys byla "wredna" x Nie,nie bylabym.Nie zaliczam sie do tych panienek,ktore by innej oczy wydrapaly,bo jest atrakcyjniejsza i bo inni prawia jej komplementy.Nie kazda mniej atrakcyjna kobieta musi sie tak prymitywnie zachowywac 🖐️

Gość gość
up