Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyny tez wam tak zazdroszcza urody ?

Polecane posty

Gość gość
Nie,nie bylabym.Nie zaliczam sie do tych panienek,ktore by innej oczy wydrapaly,bo jest atrakcyjniejsza i bo inni prawia jej komplementy.Nie kazda mniej atrakcyjna kobieta musi sie tak prymitywnie zachowywac lapka.gif X Ciekawe jakbyś sie zachowywala gdybys była brzydsza / grubsza i faceci nie wchodziliby ci w doope razem z falszywymi psiapsiolkami :P

Gość gość
No juz napisalam przeciez.Myslisz,ze kazda brzydka kobieta musi pluc jadem na te ladniejsze ?

oczywiscie :)) ze tak .. i wcale mi to nie przeszkadza poniewaz zazdrosc to pierwsza ludzka "zaleta"":)))

Gość gość
I pieknotki lub piękności solaryjne myślą ze każdy będzie sie kłaniał przed nimi i rozwiązywał ich problemy :D:D

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
do komentarza 22.29 od pięknookiej wyprowadziłam się do wielkiego miasta i jest cudownie, przez 10lat słyszałam te brednie tylko 2razy! a od kogo? od wieśniar ze wsi przyjeżdżajacych do miasta na zakupy! ludzie miastowi do tyłka aż tak nie zaglądają są bardziej inteligentni . Wiocha to dno intelektualne.

Gość gość
gość 2016.05.08 nie martw sie niedlugo zaczniesz brzydniec i beda cie traktowac jak wszystkie inne. góra do 35 rzycia bedzie dobrze, i to naprawde przy dobrych wiatrach x To widocznie jeszcze dluugo bede sie musiala meczyc z zawiscia innych kobiet,cholera :D

Gość gość
up

Gość gość
Mialam taka kolezanke ktora co chwila dawala mi rady: a to ze mam wlosy za dlugie, a to ze sie zle umalowalam a sama przypominala uroda bardziej wloczykija z muminkow z ta roznica ze miala wiecznie czerwono-rozowa twarz haha

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
na 30 bab trafia się dwie wredne niedowartościowane brzydkie sucze i te są wredne ,reszta jest całkowicie okk

Gość gość
up

Gość gość
ha!!! mi też zwracano non stop uwage,że zle wyglądam ale tylko przez kobiety, faceci latali za mną jak cmy a baby niemogły tego zdzierżyc. One perfekcyjnie sztywne ,robione przez pół dnia, a ja naturalna, schludnie ubrana :))))))))))))))))))))))))

Gość gość
gość 2016.06.04 na 30 bab trafia się dwie wredne niedowartościowane brzydkie sucze i te są wredne ,reszta jest całkowicie okk x Ja bym powiedziala dokladnie odwrotnie,na 30 bab trafia sie dwie normalne i nie rzucajace klod pod nogi,reszta to wredne suki,niestety :(

Gość gość
Ja nie mam kolezanek,bo mi zawsze klody pod nogi rzucaly,niby kolezaneczki,a za plecami d**e obrabialy.Nawet,jak kiedys zbrzydne i nie beda juz zazdroscily,to nie chce sie juz z nimi zadawac,bo sie zrazilam na dobre.

Gość gość
No wlasnie,one kiedys moze beda "mile",ale trauma zostaje.

Gość gość
up

Gość gość
Ciekawe jakbyś sie zachowywala gdybys była brzydsza / grubsza i faceci nie wchodziliby ci w doope razem z falszywymi psiapsiolkami jezyk.gif x Zachowywalabym sie kulturalnie,tak jak zawsze.Nie kazda mniej atrakcyjna laska musi byc zaraz taka tepa i chamska dla tej ladniejszej :)Ale widocznie niektorzy nie potrafia tego zrozumiec,bo mierza innych zawsze wlasna miara ;)

Gość gość
Mi zazdroszcza.Ale mnie to juz meczy.