Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym myśleć ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam pytanie o ocenę, pewnego zachowania. Sam jestem świadomy i nie mam złudzeń, ale przedstawię moją sytuację, może ktoś spotkał się z czymś podobnym. Tak to wygląda. Poznałem dziewczyną, spodobało mi się, zaczęliśmy rozmawiać na FB, tak codziennie, po 1-2. Wydawało mi się, że jest ok. Po jakiś dwóch tygodniach zaproponowałem spotkanie no i zgodziła się. Jenak szkopuł w tym, że sama nie napisze, na początku jak ją zapraszałem to wynikło podczas rozmowy zgodziła się, ustaliliśmy wstępny termin. Poczekałem parę dni i zaproponowałem konkretny termin. Odpowiedz była po dniu, że ok. Czekam na spotkanie z nią, jednak sama nie napisze, jak ja coś napiszę to brak odpowiedzi, albo po długim czasie. Szczerze powiem, że nie ma ochoty na spotkanie, nie mam motywacji, bo wiem że to będzie one-off. Co o tym myślicie, takie zachowanie jest normalne, moim zdaniem nie, zawsze miałem większy kontakt, przed pierwszym spotkanie. Uznałem, że sygnały takie jaki mówienie, że jestem mądry, fajny, dużo osiągnąłem, rodzicie są ze mnie dumni - świadczy o tym, że jakoś jej imponuje i może jestem godny zainteresowania. Nie jestem jakiś brzydal, mam dobrą też pracę, mieszkanie. Nie wiem o co tym myśleć, mam ochotę odwołać spotkanie.

Gość 12345678901
Nie pomyślaleś o tym, że łatwiej rozmawia się czy pisze przez internet, bo jest to ....takie bezpieczniejsze. Pewno ONA bardziej sie boi tego spotkania niż Ty. Kobiety bardzo boją się konfrontacji i krytyki. Pewno zastanawia się czy spełni TWOJE oczekiwania.

Gość gość
Dzięki za komentarz, ale ja uważam że chce ograniczyć rozmowę przed spotkaniem tak żeby potem łatwiej było się wykręcić, takie jest moje zdanie,