Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatad

Moja sytuacja

Polecane posty

Gość Agatad

Witajcie, Chciałbym się Was zapytać co myślicie o mojej sytuacji. Widziałam się ostatnio z pewnym facetem i postanowiliśmy pójść na spacer. Rozmawialiśmy o życiu, zainteresowaniach.. Poznaliśmy się kiedyś przez znajomych ale nie mieliśmy do tej pory kontaktu (wpadliśmy na siebie teraz przypadkiem). No i tak się rozmowa rozkrecila, że nie mogliśmy się nagadać. Jak się żegnaliśmy to mocno mnie przytulił (aż się zdziwiłam) i dziwnie pocałował w kącik ust dotykając warg. Powiedział, że się musimy jeszcze umówić, ma mój numer. Co to może znaczyć z jego strony? Coś do mnie poczuł? Podoba mi się :3. Jest bardzo przystojny, inteligentny, miły i zabawny. Mamy podobne poglądy. Wiem, ze może temat dziwny ale trochę się nakręciłam na tę znajomość. Dodam, że facet jest wolny.

Gość gość
jak sie odezwie to poprostu idz i tyle

Gość gość
Wszystko będzie fajnie gdy nie będzie chciał pożyczyć kasy to znaczy że Cię kocha a nie chce Cię oszukać.

Gość Agatad
Ale ten dziwny pocałunek.. Nie powiem, to było miłe ale poza tzw. 'strefą komfortu'. Jeszcze wzrok taki włuchający się we mnie jak mówię ... :)

Gość Agatad
Dodam jeszcze, że to nie jest polak (wiem jak to brzmi ;) ), ale też nie żaden muzułmanin czy arab. Rok temu rozstałam się z moim byłym (polakiem) i to właśnie teraz ten wpadł mi w oko. Facet mieszka tutaj w Polsce bo tu skończył właśnie studia.

Gość Agatad
Up

Gość gość
skończysz w piecu szmato razem z nim !!!!

Gość gość
Nie jestem autorką ale do gościa powyżej TO TY SKOŃCZYSZ W PIECU. taka prawda :)

Gość gość
hehe :D

Gość gość
ej w jakim piecu? ktoś tu ma nasrane w garnku :-) uu to pewnie zazdrość ,zgadłam? też nie autorka

Gość gość
Scena nr 20458. Widząc mnie w negliżu skrzywił się lekko. Jednak po paru głębszych uśmiechnął się szelmowsko i zamienił w ognistego ogiera. Zmęczony czy tylko alkoholik ?

Gość gość
pójdziecie z dymem smoluchy już niedługo łajzy

Gość Agatad
Zadzwonił do mnie :D I się umówiliśmy na piątek To nie jest murzyn, arab, chińczyk czy muzułmanin. Normalny biały facet :)

Gość suki są cwane
daj mu doopy i złap na ciąże, nim inna cwana polka gwiazdeczka to zrobi, buhahahahaha

Gość gość
Widzę, że faceciki polaczki z kompleksami przemawiają :D :D Poprzez niecenzuralne słowa wyrażają swoją słabość i kompleksy wobec innych narodowości :D : D. Brawo, palanciki!! :D

Gość gość
Faceciki albo po prostu zazdrosne babska straszydła z tłuszczem wszędzie paskudy

Gość gość
Faceciki, ktorzy nie rozumują głową tylko dolną częścią ciala :p

Gość gość
Ahahaha