Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo uległa dziewczyna czy są tutaj takie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem skrajnie uległa wobec mężczyzn, lubię dominujących silnych facetów. Tylko tacy są dla mnie interesujący. I nie chodzi mi o dominację w łóżku ale ogólnie w życiu. Czy któraś z was też tak ma? Czy mam szansę na małżeństwo? Czy można spotkać takiego mężczyznę który będzie dominujący ale jednocześnie "normalny"?

Gość gość
ok jestem normalny i mogę cię tłuc z samego rana na zaskok

Gość gość
A połykasz?

Gość gość
Polykam. Ale pytanie dotyczyło czegoś innego.

Gość gość
ode mnie będziesz zbierała po ryju bez przerwy, jestem dominującym facetem :)

Gość gość
Dzirwczyna zadała normalne pytanie a zlcialy się debile. Też jestem ciekawa odpowiedzi.

Gość gość
Moge dac wpiertol gratis.

Gość gość
ja bym nie umiał być z taką uległą i ją poniżać czy czego ona tam chce bo nie wiem

Gość gość
Nie chodzi mi o poniżanie. Raczej wymagający i żeby narzucil mi dyscyplinę. Coś takiego jak trener. Niby kazdymoze ćwiczyć sam ale jak mazz wymagającego trenera efekty są lepsze.

Gość gość
nii c***ja ! nie będę z baby wariatki robił

Gość Nightcrawler
A wyskoczysz przez okno z 7 piętra na główkę jak ci karze ?

Gość gość
To może ja się wypowiem na ten temat, kobieta uległa jest fajna ale nie chodzi o bicie, bo bić kobiety czy poniżać to może tylko jakiś damski bokser sadysta... Mnie by ewentualnie interesowała taka uległość że to ja jestem głową rodziny i to ja rządze.. to ja decyduje co ma być jutro na obiad, to ja decyduje czy pójdziemy sobie na spacer, do kina czy na piwo ze znajomymi, to ja decyduje jakie szafy kupimy do domu i na jaki kolor pomalujemy ściany, to ja decyduje w najważniejszych sprawach finansowych, to ja opłacam rachunki i ja dbam o dom, jego potrzeby i jego mieszkańców, kobieta ma być posłuszna i będzie git. Ona wtedy w zasadzie nie musi się o nic martwić, wszystkie sprawy finansowe, urzędowe itp załatwiam ja, ona sie nie musi o nic martwić. Chyba dlatego wlasnie kobietom się taka uległość podoba bo mają wolną głowę, o wszystkim za nie pomyśli facet, o wszystko co ważne zadba, a one to tylko tam jakieś małe robótki domowe obiad ugotować czy zakupy zrobić, chociaż akurat to ostatnie można raz na tydzień razem pojechać do marketu zrobić większe a ona w tygodniu tyle co po chleb mleko czy jajka skoczy i po piwo dla męża co jak wróci z pracy czekałoby na niego w towarzystwie smacznego obiadku Tradycyjna rola kobiety i mężczyzny, ja pracuje haruje utrzymuje dom zalatwiam wszystko, ty kobieto o nic sie martwić nie musisz ale z łaski swojej chociaż te zakupy zrób i obiad ugotuj, potem możesz płaszczyć doope i oglądać seriale w tv, chociaż nie chciałbym żebyś sie upasła lub też zwariowała w domu w odcięciu od ludzi, więc zalecam ci jakieś zajęcia dodatkowe - basen, fitness itp co byś była długo sexy dla męża mimo coraz większej ilości lat na karku, seks oczywiście też ma być częsty i długi

Gość gość
odpowiadaj ulegla autorko o takie cos ci chodzi?

Gość gość
tobie potrzebny jest muslim kobieto albo inny śmieć

Gość gość
12:30 chyba jesteś najbliżej tego o czym mówię. Tylko mam kilka pytań. Skoro sam podejmujesz decyzje to czy będziesz sam w stanie ponieść konsekwencje, szczególnie te negatywne. Np źle zdecydujesz o czymś i co wtedy? Nie będziesz próbował zwalić na żonę. Dwa. Czy nie zapomnisz o potrzebach kobiety. Często faceci zapominają jak ważne dla kobiety sa np fryzjer czy nowe ciuchy. Nie mówię o przepuszcaniu kasy ale faceci często o tym zapominają.

Gość gość
nie no jeśli ja podejmuje decyzje to ja też ponosze konsekwencje, ewentualnie wkrzurzyłoby mnie gdybyś to ty na mnie darła ryja że coś źle wybrałem albo źle zrobiłem a jeśli chodzi o potrzeby kobiece to powiem ci że mój wujek wlasnie tak robi że sam wszystko opłaca, wszystkie rachunki, samochód paliwo, sprawy urzędowe - to jego żony wogóle nie obchodzi, nastomiast ona dostaje codziennie 50zł i jest kwestia taka ze ma za to ugotować obiad a reszta jest jej i sam wiem ze ona kremów butów sukieneczek to ma wpip i nazad, zrobi obiad dla nich dwoch za 20zl a reszta jest jej i ma na swoje przepieprzenie

Gość gość
dodatkowo lodówe mają zawsze pełno napchaną bo te 50zł to tylko na same obiady ma być, reszte zakupów wujas robi albo jada raz w tygodniu nakupic na caly tydzien

Gość gość
50 zł na dzień dla dwóch osób to dużo?? śmiech na sali :D

Gość gość
Tu autorka. Te 50 PLN to bardziej patologia mi zajezdza niż związkiem z dominującym facetem. Mam pytanie kolejne. Czy Ty sam, osobiście uważasz że dobrze kierujesz swoim życiem?

Gość gość
no jasne zapomnialem ze to kafe i sami bogacze tutaj :D rachunki opłacone (pewnie z 1000zł/mc), samochod OC paliwo naprawy, lodówka zawsze pełna. Ona z tych 50zł ma zawsze tyko kupic świeże składniki na dany obiad bo reszta jest, czyli dziś np kupi kuraka a jutro kawałek ryby bo reszta do obiadu juz w domu jest, warzywa owoce chleby, wędliny sery slodycze itp to kupują odddzielnie. wujas cos kolo 4 tys zarabia a sam pewnie ma tyle dla siebie co na fajki reszta idzie na dom na oplaty zarcie i dla zonki

Gość gość
oho uległa szuka bogacza co to jej bedzie 5000 na miesiac dawal na jej d**erele szukaj dalej frajera ściero :D🖐️ takie krurwy chcą mieć zero obowiaązkow zeby facet za nie wszystko zrobil a one chca tylko chodzic do fryzjerek stylistek na manikjury baseny fitnes itp i lezec****achniec ot ich cala dominacja

Gość gość
Po pierwsze nigdzie nie napisałam że chce bogacza czy coś podobnego. Skojarzyło mi się z patologią tylko dlatego ze piszesz tylko i wyłącznie o jedzeniu. No a życie to coś więcej niż jedzenie. Poza tym ja pracuje i chętnie oddawalabym swoją pensję facetowi jeśli będę wiedziała ze zrobi z niej coś dobrego. No i nie odpowiedziales na moje pytanie. Czy ty sam uwazasz ze kierujesz dobrze swoim zyciem?

Gość gość
Cześć. Ja odpowiem Ci na to pytanie. Mam takiego męża, ale dluuggggooo go szukałam. Myślę ze w każdym normalnym mężczyźnie drzemie taki dominujący facet tylko trzeba mu na to pozwolić. No i przede wszystkim inteligentny i taki który umiał najpierw zadbać o siebie.

Gość gość
Up

Gość gość
To normalne. Obecnie średnio 50% kobiet jest uległe, a 50% to dominy. To naturalne.

Gość gość
Myślę ze jak kobieta spotka "tego" faceta to zawsze robi się uległa.

Gość gość
Nie ma zasady. Uległe połykają spermę, a dominujące chcą żeby im lizać wejście do pupy.

Gość gość
Up.

Gość gość
Kobieta jest glina, mężczyzna artysta a jego pejdz dlutem którym kształtuje swoje dzieło.

Gość gość
Hmm bardzo dobre pytanie. Czy ty sam dobrze kierujesz swoim zyciem? Jak tam panowie, jaka jest odpowiedź?