Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo uległa dziewczyna czy są tutaj takie?

Polecane posty

Gość gość
Serio? Masz takie poczucie ze masz kogo bronić , dla mnie nie wyobrazalne. Różne uczucia wzbudzają we mnie mężczyźni ale o żadnym nie pomyślałam że mogę go bronić.

Gość gość
Byłem kiedyś w takim wirtualnym związku, pan i jego suka i d***** ale to oboje muszą akceptować, żona nie godzi się na taką rolę

Gość gość
Bronić w sensie - bronić przed okrucieństwem psychicznym zadawanym przez innych ludzi. Z obroną w sensie fizycznym miałabym pewne problemy :) choć, raz byłam zaskoczona swą siłą, która uwolniła się wraz z adrenaliną, lata temu... Ale psychicznie bywa słaby, ja silna, odpowiada mi to.

Gość baron pancerny
@ gość 2016.05.08 (...) lubię dominujących silnych facetów. Tylko tacy są dla mnie interesujący. I nie chodzi mi o dominację w łóżku ale ogólnie w życiu. Czy któraś z was też tak ma? Czy mam szansę na małżeństwo? x Jak najbardziej :) Moją żoneczkę, kiedy się poznawaliśmy, ujęło we mnie właśnie to, że - "Ty jesteś taki męski, taki stanowczy, zawsze wiesz co robić" - jak to określiła. Myślę, że kobiety właśnie tego oczekują od mężczyzn. One chcą się wręcz całe zdać na mężczyzn. Ale warunek. Facet musi być prawdziwym mężczyzną, a nie wahającym się ciamajdą X X X @ Czy można spotkać takiego mężczyznę który będzie dominujący ale jednocześnie "normalny"? x Tak, ale ja jestem już zajęty ;) 🖐️

Gość gość
Barona nie słuchaj, do poznania Ukrainki był prawiczkiem, zaś po poznaniu udupił ją i zmusza do seksu oralnego codziennie. :)

Gość gość
Dla mnie pociągające jest nie tylko to że domeny nikacy facet jest męski ale także to ze ja sama czuję się wtedy bardziej kobieco. No ale widać sa różne potrzeby i różni ludzie.

Gość gość
Któraś z was była w wirtualnym związku dominowana?

Gość gość
Mnie by ewentualnie interesowała taka uległość że to ja jestem głową rodziny i to ja rządze.. to ja decyduje co ma być jutro na obiad, to ja decyduje czy pójdziemy sobie na spacer, do kina czy na piwo ze znajomymi, to ja decyduje jakie szafy kupimy do domu i na jaki kolor pomalujemy ściany, to ja decyduje w najważniejszych sprawach finansowych, to ja opłacam rachunki i ja dbam o dom, jego potrzeby i jego mieszkańców, kobieta ma być posłuszna i będzie git. Ona wtedy w zasadzie nie musi się o nic martwić, wszystkie sprawy finansowe, urzędowe itp załatwiam ja, ona sie nie musi o nic martwić. xxx xxx nie wiem jaki ułamek kobiet decyduje sie na takie cos. gehenna

Gość gość
Coś takiego może być tylko u ciapatych a ja oczekuję zdominownej kobiety tylko w sprawach seksu

Gość gość
Kto Ci "wbił "do głowy tę uległość? Wybierz sie lepiej do psychologa i pogadaj o tej swojej uległości. :-)

Gość plus18
Na ile uległa? Na tyle tez?

Gość gość
Na jeszcze więcej

Gość gość
W zyciu jestem dominujaca ale w seksie lubię być zdominowana.

Gość gość
Klapsy rozkazy ciągnięcia za włosy. ..to są twoje klimaty?

Gość gość
To chore byc tak uleglym, zeby ktos jeden o wszystkim decydował, a ten drugi byl bezwolna istota. wystarczy, ze odjedzie i ta uległa kobieta czy mezczyzna nie bedą umieli sobie poradzic w zyciu z czymkolwiek. poza dla mnie jest niewybrażalne zeby mnie ktos traktował jak podczlowieka, wydawal polecenia . W zyciu bymsobie na to nie pozwoliła, a wcale nie jestwm dominujaca.

Gość gość
Też jestem skrajnie uległa i chętnie odswieze wątek.

Gość gość
W jakim celu?

Gość gość
Skoro nie odpisujesz