Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracowniczkaA

moj szef sobie ze mnie zakpil

Polecane posty

Gość pracowniczkaA

nie dawno rozstalam sie z facetem po wieloletnim zwiazku. bylam wtedy podatna na zainteresowanie innych mezszczyzn. moj zzef jest przystojny i kilka lat starszy. podal mi sie i czasem sie do niego usmiechnelam czasem zazartowalam. on tez coraz bardzoej sie mna interesowal. wiecej czasu mi poswiecal .i zakochalam sie. postanowilam ze skoro tak za mna lata to tez okaze mu ze ki sie podoba zalozylam spodniczke i poszlam do niego porozmawiac. oczywiscie nie powiedzialam wprost ale dalam do zrozumienia i tu nagle od nastepnego dnia szef zazartowal ze on jest zajety (zonaty nie jest ) i od tamtej pory nie rozmawiaky tyle. skoro tak powiedzial wkurzylam sie i juz go nie kokietowalam .ale on sie nadal do mnie usmiecha . mysle ze mnie po prostu lubi i moze mu sie z wygladu podobam jednak te jego usmiechy myla mnie i trudno mi o nim zapomniec. a teraz jeszcze tesknie za czasem spedzonym z nim.jak faceci moga tak postepowac. raz zaproponowal ze mnie odwiezie ale odmowilam. czesem zaluje i zastanawiam sie co by bylo gdyby :-(

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
myslicie ze on tak sie usmiecha bo wie ze on mi sie podoba? czy moze jednak cos do mnie czuje?

Gość gość
Bawi się Tobą.

Gość gość
Pewnie w domu razem z partnerką śmieją się z Twojej naiwności. :-(

Gość gość
do człowieka to już się uśmiechnąć nie można, nie można pożartować ani się pośmiać, bo zaraz to zinterpretują jak jakiś dziki podryw, a taka jak ty debilka odrazu się zakochuje :') boki zrywać. jakby był dla ciebie wredny to pewnie byś tu wątek d*******a, że jest chamem ;) idiotka idiotka idiotka idiotkaaaaaaaaaaa jesteś

Gość gość
on usmiecha sie tylko do mniem do inny h pracownic nie. przedtem wszyscy widzieli ze byl mna zainteresowany. wszyscy podejrzewaja nas o romans przez te usmiechy ale miedzy nami nic juz nie ma....

Gość gość
up

Gość gość
już? Między wami nic nie było :)