Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście, że większość ludzi, zwłaszcza kobiet wygląda podobnie ?

Polecane posty

Gość gość

twarze takie same, nijakie, ja mijam ludzi na ulicy i zapominam zaraz ich twarze dotyczy to zwłaszcza młodych kobiet...z twarzy nijakie kompletnie

Gość gość
Dokładnie,jak klony. Dlugie wyprostowane włosy,przeważnie blond.

Gość gość
Mam niepowtarzalna i interesujaca twarz , ale nie jestem w typie wiekszosci Polakow :P

Gość gośćewunia
Pogrubione brwi, sztuczne rzęsy, czerwone usta, sportowe buty, rurki, czarna ramoneska

Gość gość
Przewaznie mlode dziewczyny sa idenyczne prawie. Kobiety w srednim wieku różnia sie,maja rozne fryzury,makijaze,kolory ubioru a młode to faktycznie jak ktos napisał klony.

Gość gość
Przewaznie mlode dziewczyny sa idenyczne prawie. Kobiety w srednim wieku różnia sie,maja rozne fryzury,makijaze,kolory ubioru a młode to faktycznie jak ktos napisał klony.

Gość gość
Te z dlugimi blond wlosami maja najwieksze branie u facetow :P

zaważyłem ale odmienność damskich twarzyczek, choć czasami ludzie są do siebie całkiem podobni lecz to jednostkowe przypadki.

Gość gość
Też to zauwazyłam, dziewczyny i kobiety do 25-28 lat są w wiekszosci podobne, gimnazjalistki i licealistki to klony, takie sam, dopiero w okolicach 30stki kobiety zaczynają mieć swój własny styl, gust, nie podążają slepo za modą lub przeciwnie, wygladają jak bazarowe lejdi.

Gość gość
to prawda okropne, same klony mozna kupic dmuchaną lale a nie dymac realne i problemowe, to samo

Gość gość
Gust kształtuje się z wiekiem no i w młodości ludzie są bardziej podatni na krytykę innych. Wyglądając tak jak wszyscy nie narażasz się na wytykanie palcem.

Gość gość
Wybierz się do Japonii czy Chin to zmienisz zdanie x tam raczej odżyje, bo polki sa męczące i nudne

Gość gość
Nie wszystkie, ja mam 18 lat, a i kręcone, brązowe włosy z grzywką, charakterystyczny nos, zawsze bez makijażu i ubiór trochę, może dla niektórych, dziwaczny. ;)

Gość gość
czy to ty jesteś tą dziewczyną co się obraziła jak twoja uroda została określona mianem żydowskiej?

Gość gość
Nie, nie wiem o co chodzi :D

Gość gość
był temat gdzie dziewczyna dała taki opis swojej osoby i pytała z czym się to innym kojarzy. Jedna odpowiedź była właśnie o tym, że z żydowską urodą i był starszny foch z jej strony :P

Gość gość
Haha, ja właśnie uwielbiam swój nos, choć czasem dostaję docinki, że wyglądam jak wiedźma, ale to właśnie dodaje mi charakteru :D Zadarte noski to przeżytek :D

Gość gość
to piątka, też mam długawy nos i też go lubię :P sama nie wyglądam w ogóle jak z tego opisu - mam krótkie, czarne włosy i ubieram się trochę rockowo. I jakoś nikt mi z tego powodu nie daje owacji na stojąco. Ludzie lubią to co jest "normalne", a normalne jest to czego jest najwięcej.

Gość gość
Ale co do topiku to się zgadzam, że prawie wszystkie dziewczyny wyglądają tak samo, a przynajmniej te, które znam to niczym się nie różnią. Nawet tak samo się ubierają, zachowują, wszystkie ich zdjęcia, a raczej "selfie" są identyncze... Mało teraz jest oryginalnych ludzi. Wszyscy chcą wyglądać tak samo, co jest chore.

Gość gość
nie, to jest normalne, bo oryginalność nie jest mile widziana. Nawet nie oryginalność, a styl który nie jest akurat modny jest często krytykowany. Sama spotkałam się wielokrotnie z krytyką i zarzutami, że "na siłę zwracam na siebie uwagę" i "mam kompleksy" :P

Gość gość
wzajemnie upodabniają się do siebie jak klony :)

Gość gość
a jak nie upodobniają to też źle :)

Gość gość
Jest dużo podobnych, młodych dziewczyn, ale nie tak, że większość, nie przesadzajmy :) ja mam tak, że w gronie moich koleżanek, jak to się mówi "każdy pies z innej wioski" :D

Gość gość
00:39 Ja mam taka urode i jestem z tego dumna , o co mialabym miec fochy ? :D

Gość gość
w tamtym temacie chyba byl foch (najwyraźniej nie był twój). Dumy z urody nie rozumiem :P

Gość gość
Jak kiedyś w Chinach -ujednolicenie :D Typowe- trzy licealistki każda sportowe buty rurki kurteczka TAK SAMO wystylizowane wlosy spod prostownicy nawet długosć ta sama ! Czasem któraś da mocną szminkę i tylko to ją odróżnia ..Takich tercetów/parek /pojedynczych klonów (klonic?) jest w Polsce od metra ... CZemu one się tak unifikują -naprawdę takie słabe pscychicznie że boją sie wychylić ?

Gość gość
może im nie zależy na tym żeby się wychylać? Ja się ubieram po swojemu to "szukam uwagi na siłę" :) Jak głupi ludzie będą się chcięli do czegoś doczepić to zawsze coś znajdą.

Gość gość
To mam plakac? Ciesze sie ze nie wygladam jak kolejna dziunia z blond zniszczonymi tlenieniem wlosami i jasnymi brwiami :D

Gość gość
nie, po prostu to dziwne być dumnym z czegoś na co się nie pracowało (rozumiem lubić swój wygląd, ale być dumnym?). Twoje chamskie podejście do innych kobiet i nazywanie ich dziuniami to przez jakieś uktyre kompleksy?