Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 1

Polecane posty

Balcerowicz: U Mateusza Morawieckiego razi kompletna niekompetencja. Ja się zastanawiam, czy on kojarzy elementarne faktyx1. "Jeżeli ma talent to głęboko go ukrywa" - mówi Balcerowicz o wicepremierze 2. Morawiecki mówił, że w Polsce mamy za dużo zagranicznego kapitału 3. W porównaniu z czym za dużo? - pyta retorycznie b. wicepremier i b. szef NBPxCałość: http://tnij.org/ucfpbha

Gość gość
shatyn są odrealnione

Gość Antychrysti
W porównaniu z polskim kapitałem, naszym krajowym. Zagraniczne spółki z powodu licznych ulg podatkowych przejmują mniejsze polskie zakłady.

No tak. Sorki ale to żadne kryterium. Bo śmiem twierdzić iż twoje doświadczenia życiowe w kwestii koła gospodyń wiejskich i feministek są znikome. Kiedyś zrodziła się moda na traktowanie polskiej kultury jako czegoś zaściankowego wiesniackiego. Jako coś czego się należy wstydzić. A torby na głowach kilku głupich bab to wyraz postępu. Shatyn obecną prezydentowi to osoba wykształcona obywateli w świecie. A jako pierwsza dama ma obowiązek pojawiania się na różnorakich imprezach.

Feministki które walczyły o prawo do głosowania walczyły o coś ważnego. Kobiety z workami na głowach i nic takiego nie walczą. Bo nie muszą. Wszystko mają. Wyglądają ba takie które albo się w życiu nudzą albo są zwyczajnie głupie

Jeśli i mnie chodzi to polska kultura jest dla mnie powodem do dumy nie do wstydu. Cieszy mnie zarówno Oskar dla Idy jak i folklor koła gospodyń Nota bene byłam ostatnio na festynie straży pożarnej i podobał mi się bardzo. A grzybki marynowane jakie tam kupiłam biją na głowę te z Almy. Moje koleżanki bywają częściej niż ha na tego typu imprezach. I zawsze wracają zadowolone. P*****lec bufoniastej warszawki na szczęście nie jest wyznacznikiem mentalności całego kraju.

Gość gość
w ogóle trzeba niewiarygodnego tupetu żeby choćby próbować jakichś szyderstw z obecnej prezydentowej jak się pomyśli że poprzednią był ten prostacki kaszalot z ubeckiej rodziny. tłusty garkotłuk bez wykształcenia, charakteru czy prezencji. tak samo zresztą jak jej mąż serwujący obamie teksty o bigosie. to był właśnie ich poziom. a pani agata kornhauser - duda to po prostu dama która nobilituje każde towarzystwo w którym się pojawi. no i słusznie że nie pojawia się na spędach idiotek z torbami na łbach. to by je nobilitowało zupełnie niepotrzebnie.

Niedawno oglądałam dobie Przystanek Alaska. Ot tak dla przypomnienia. Dla Amerykanów ich folklor jest powodem do dumy choć oczywiście mieszkaniec NY musi do tego dojrzeć :-D

A kobiety które popierają faceta niepłacacego alimentów to dla mnie przyrodnicze kuriozum.

Gość gość
dla każdego normalnego człowieka obyczaje jego kraju, wyrażane między innymi przez folklor są powodem do dumy. francuz jest dumny z tego co wytwarza francuski chłop, włoch czy niemiec tak samo. niemiecki, szwajcarski czy austriacki "bauer" nie jest wcale "zaściankowy" dla nikogo. tak samo i polski chłop nie jest. a że "salony" najbardziej to by chciały żeby polski już dawno nie było i kwiczą na każdą myśl o jakiejkolwiek polskosci to jest tylko dowód na ich kompleksy. nie ma się co tym przejmować, super że mamy prezydentową która zamiast mizdrzyć się do kretynek z torbami na łbach promuje polską wieś. zresztą od jakiegoś czasu coraz więcej ludzi to robi a że shatyn utknął w lansowanej przez postkomunę jeszcze w latach 90 "pedagogice wstydu" to juz jego problem.

No właśnie. Na szczęście ta propaganda wstydu już się przejadla i znudziła. Tylko niedobutki się jeszcze w niej taplają.

DKNY dziś No tak. Sorki ale to żadne kryterium. Bo śmiem twierdzić iż twoje doświadczenia życiowe w kwestii koła gospodyń wiejskich i feministek są znikome.Kiedyś zrodziła się moda na traktowanie polskiej kultury jako czegoś zaściankowego wiesniackiego. Jako coś czego się należy wstydzić. A torby na głowach kilku głupich bab to wyraz postępu. Shatyn obecną prezydentowi to osoba wykształcona obywateli w świecie. A jako pierwsza dama ma obowiązek pojawiania się na różnorakich imprezach.xxSkoro śmiesz Iftar to twierdź. Mnie nic do tego...:DPolska kultura to nic zaściankowego.Zasciankowe jest myślenie.Czego oczywiście nie zmieniają torby na łbie.Oczywiście, że pierwsza dama ma różnorakie obowiązki.tylko dlaczego działa tak wybiórczo?I tylko w jedna stronę?

a że shatyn utknął w lansowanej przez postkomunę jeszcze w latach 90 "pedagogice wstydu" to juz jego problem.xxMoże jakiś przykład na to?Cytat z mojego postu wraz z krótkim uzasadnieniem?

Gość gość
poszukaj w g\ó\wnie wyborczym przykładu :d

DKNY dziś Feministki które walczyły o prawo do głosowania walczyły o coś ważnego. Kobiety z workami na głowach i nic takiego nie walczą. Bo nie muszą. Wszystko mają. xxTo nieprawda Iftar.Porównaj prawa kobiet w Niemczech i w Polsce.Zapytaj swoją znajoma np jak w Niemczech wygląda prawo kobiety do aborcji i porównaj z prawami kobiety w Polsce.A to tylko jeden temat...I już będziesz wiedziała, że nie jest tak jak napisałaś.

gość dziś poszukaj w g*****e wyborczym przykładu :dxxNie. Tam nie szukaj bo tam nie ma moich postów. Szukaj tutaj, na forum.

Gość gość
jaka znajomą??

Gość gość
dziadzia co dzisiaj wkleisz z g\ó\w\na wyborczego? może to jak policzyli ilość uczestników marszu zakodowanych baranów? :D

DKNY dziś A kobiety które popierają faceta niepłacacego alimentów to dla mnie przyrodnicze kuriozum.xxOne, wg mnie, nie popierały faceta nie płacącego alimentów tylko faceta który jest szefem/organizatorem KODu.Ale może wiesz lepiej.Dziwne, ze ciebie Iftar nie dziwia kobiety popierające faceta który ma parę wyroków za kłamstwa czy też faceta który ma zasądzone trzy lata odsiadki za przestępstwa a którego ułaskawił pan niestety prezydent.Jak widać masz wybiórcze zdziwienie...:D

Witek: czuję się bezpieczna, kiedy Macierewicz jest szefem MONxxA taka kobieta cie nie dziwi?

Bill Clinton, były prezydent Stanów Zjednoczonych podczas piątkowej przemowy wyborczej w New Jersey powiedział, że "Polska i Węgry dwa kraje, które nie byłyby wolne, gdyby nie USA i zwycięstwo w zimnej wojnie, uznały, że demokracja to za duży problem i że wolą autorytarnych przywódców w stylu Putina"

Wicepremier Jarosław Gowin oficjalnie cieszy się z zapowiedzi powołania komisji śledczej w sprawie Amber Gold. Tyle, ze cztery lata temu był jej przeciwnikiem. Ówczesny minister sprawiedliwości mówił, że to będzie ' hucpa'. Nie wykluczał, że cała afera to spisek postkomunistycznego biznesu, który 'mógł chcieć wysadzić z siodła Tuska'. xx:D:D

1. PiS chce zwolnić świątynie z płacenia składki na media narodowe 2. Taką deklarację złożył w rozmowie z "Faktem" senator tej partii 3. Nie wiadomo, czy z opłaty będą zwolnione plebanie

cd....xNiedawno pisaliśmy, że opłata audiowizualna na nowe media narodowe może kosztować Kościół nawet 4 mln zł rocznie. Dlaczego? Nowa danina będzie liczona od każdego licznika, ma być dołączana do rachunku za prąd i wynosić 15 zł. W Polsce działa ok. 9960 parafii oraz 800 ośrodków sakralnych. Przy założeniu, że na parafię przypadają dwa liczniki (jeden w kościele i jeden w domu parafialnym), daje to w sumie 21520 punktów poboru prądu. Do tego należy doliczyć opłaty za różne budynki administracyjne, diecezjalne.

Manipulator Niezależna.pl krzyczy tytułem: „TVN kończy współpracę z Legią Warszawa. Zemsta za transparent?“. I to właśnie dziś nieco mnie rozbawiło. No, bo tak… Po pierwsze Niezależna dowodzi, po raz kolejny zresztą, że jest faktycznie niezależna. Niezależna od czegokolwiek, zwłaszcza zaś od rozumu. To patologiczni idioci, ale w Polsce tak ciagle jeszcze jest i na tym polega demokracja, że idioci również mogą pisać i publikować, choćby w internecie. Przynajmniej przez czas jakiś jeszcze, bo za chwilę zdaje się tylko idioci będą mogli pisać, inni zamilkną.xPo drugie, a to wiąże się chcąc nie chcąc z pierwszym, gdyby redaktorzy Niezależnej mieli choć trochę owych szarych komórek, których jak ustaliliśmy nie mają, to skumali by z łatwością, że wycofanie się TVN ze współpracy z Legią, to kwestia nie zemsty, tylko zwyczajnej, najzwyczajniejszej w świecie przyzwoitości. Każda firma by tak zrobiła, nie tylko TVN. Zadawanie się z bandytami a przy okazji kretynami i wspieranie klubu wspierającego bandyterkę, nie leży w interesie żadnej normalnej firmy, bo znacząco ciąży na jej wizerunku i dobrym imieniu.xCałość:https://tabloidonline.wordpress.com/2016/05/16/zemsta-czy-elementarna-przyzwoitosc/xxhttp://tnij.org/dj274eo

Gość gość
portal gazeta.pl policzył uczestników demonstracji KOD. wyszło im maksymalnie 65 tys :D gdzie się shatyn podziało te twoje 240, propagandowa gnido? już nawet portal gw nie próbuje łgać w żywe oczy i iść w zaparte. ale "obrońców demokracji" to nie przekonuje. jakże by. będą w nieskończoność opowiadać bajki o 250 tys.

Kuratorium oświaty zajmuje się wuefistą, który wrzucał do sieci fotografie świadczące - zdaniem burmistrza Nowego Tomyśla - o jego "obsesjach o charakterze parafilii seksualnych". Nauczyciel jest uznanym fotografem i - tak się dziwnie składa - przeciwnikiem politycznym burmistrza.xxPolecam całość: http://tnij.org/gqeyd22

Gość gość
komuchy w nazywaniu ludzi bandytami to mają długą historię. nie ma się co przejmować, to raczej powód do dumy.