Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiky

Myślę nad ucieczką z domu

Polecane posty

Gość Wiky

Myślę nad ucieczką z domu ponieważ nie czuję się w nim dobrze. Rodzice interesują się dopiero wtedy gdy dostanę złą ocenę wtedy zaczynają krzyczeć a nawet się zdążyło, że uderzyła mnie mama. Mam starsze i młodsze rodzeństwo ale oni mają inaczej bo oni to są ci dobrzy wszystko robią wspaniale itp a ja zawsze ta najgorsza Moja babcia raz mi powiedziała, że " lepiej by było gdybyś trafiła do poprawczaka czy ośrodka" zabolało mnie to bardzo ale cóż. Nie jestem w stanie powiedzieć do kogoś z rodziny " kocham cię " ponieważ nic do nich nie czuję nawet do rodzeństwa nie umie też przytulić kogoś bo czuję się jakbym tulila kogoś obcego kogo wogole nie znam. Mam dobry plan aby uciec z domu, wiem, że mogą być z tego konsekwencje może się coś stać ale zawsze warto spróbować. Jeśli jest ktoś chętny pogadać lub razem coś zaplanować to pisz na GG 59175105

Gość gość
Już raczej idź na Policję i powiedz że rodzice znęcają się nad tobą psychicznie.

Gość gość
Skąd wiesz, że nie odezwie się do Ciebie jakiś psychol? Czasami słowa bolą, ale zastanów się czy nie ma w nich ziarnka prawdy. " lepiej by było gdybyś trafiła do poprawczaka czy ośrodka" Do poprawczaka nie trafia się za złe oceny;) Nie działasz racjonalnie. Musisz się uspokoić i podejść do sprawy obiektywnie. Ucieczka nic nie da. Spokojna rozmowa może poprawić Twoją sytuację.