Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak najszybciej znalezc prace we Wroclawiu

Polecane posty

Gość gość

Przenosze sie do Wroclawia z mezem, on ma juz prace a ja musze jak najszybciej cos znalezc. Wczesniej pracowalam w biurze. Znam swobodnie angielski i francuski. Gdzie najszybciej mozna znalezc prace? Jesli chodzi o prace w sklepie to nie mam doswiadczenia.

Gość gość
Tak jak wszędzie, przez ogłoszenia. Gumtree, olx...

Gość gość
60 km od Wrocławia w województwie opolskim jest miasto Namysłów tam znajdź prace w Nestle ,Diehl controls czy w browarze namysłów czy w velux to niecała godzina jazdy we Wrocławiu jest wiele ofert pracy znam Wrocław bo często tam jeżdżę wpisz sobie Namysłów i poczytaj na Wikipedii

Gość gość
Tak ja wiem, ale w jakiej branzy jest latwiej znalezc? gastronomia/hotelarstwo/sklepy? Lepiej na poczatek znalezc cokolwiek czy szukac lepszej pracy a dopiero jesli sie nie znajdzie brac co jest?

Gość gość
up

Gość gość
ja myśle ze w Polsce nie ma co szukac pracy, zarobki sa smieszne, ja sama wyjezdzam za granice pracowac, mam juz zaufana agencje EJ JOB, organizuje mi 2miesieczne wyjazdy i zarabiam tam w miesiac tyle co w pl przez 3 miesiace

Gość gość
W Polsce zarobki nie są śmieszne zroooozum to zdziro są jedne z najwyższych na świecie zroooooozum to zdziro we wszystkich krajach byłej Jugosławii z wyjątkiem Słowenii oraz na Ukrainie Białorusi Turcji Rosji Albanii Litwie Łotwie Węgrzech Rumunii Bułgarii Turcji itd zarobki są niższe np polska płaca minimalna jest 4 razy wyższa niż przeciętna pensja na Ukrainie przeciętna pensja nie płaca minimalna w Mołdawii zarabia się jeszcze mniej narzekaczu (polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest krajem bardzo wysoko rozwiniętym na 36 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu przestańcie wreszcie narzekać

Gość gość
Gość 10:34 i nie zapominaj że w Polsce są kilka razy niższe koszty utrzymania ceny niemal dwa razy niższe a rachunki też są o wiele niższe i ps od 1 stycznia każdego roku rząd ustawowo podnosi płace minimalną w 2013 wynosiła tysiąc sześćset złotych brutto w 2014 1680 brutto w 2015 tysiąc siedemset pięćdziesiąt złotych teraz w 2016 roku tysiąc osiemset pięćdziesiąt zł na 23 kraje UE które wprowadziły płace minimalną polska nie jest najniższa bo polska jest w połowie stawki na 12 miejscu na 23 kraje Bułgaria jest na 23 miejscu

Gość gość
dziś mafijne państwo pozbawia nas 80% zarobków

Gość gość
I odpiszcie idioci i przestańcie wreszcie narzekać

Gość gość
Zależy od Twoich kwalifikacji.Najwięcej ogłoszeń na terenie Wrocławia,Opola i okolic to jakaś praca w sklepie, w knajpach jako kelnerka (barmanka) czy na produkcji. Sama ostatnio się przeprowadziłam w te okolice i najszybciej to właśnie taką pracę dostać.

Gość gość
Ooo

Gość Namysłów województwo opolskie
W Namysłowie który jest 60 km od Wrocławia i 40 od Opola można pracować w zakładach stolarskich oraz w veluxie Diehl controls Nestle w okolicach Namysłowa ok 25 km w województwie wielkopolskim jest mnóstwo wielkich zakładów stolarskich czyli wielkie hale tam zwykły szary pracownik w tych zakładach pracując po 12 godzin zarobi 4 tysiące złotych a kierownik 7 tysięcy powiat Namysłowski jest w województwie opolskim graniczy z województwem wielkopolskim

Gość gość
najłatwiej znajdziesz pracę na kasie (tesco, carrefour, auchan, piotr i paweł) przez agencję pracy. również pracę na taśmie przez agencję dostaniesz od ręki - nawet w ten sam dzień pójdziesz do pracy. na olx możesz znaleźć oferty firm sprzątających na sprzątanie w biurach, sklepach i galeriach handlowych, część tylko na zastępstwo, ale zawsze coś

Gość gość
ale nie każdy chce parcować na kasie w tesco

Czemu mnie ignorujecie poczytajcie o tych zakładach pracy w Namysłowie i okolicach

Gość gość
gość dziś ale nie każdy chce parcować na kasie w tesco x ale musi skoro w tym chorym kraju biurokracji obowiązuje zakaz na polskie firmy

Nie ma zakazu na polskie firmy polskich firm jest więcej niż wam sie wydaje nie ignorujcie mnie przecież pisze o zakładach pracy w NAMYSŁOWIE i OKOLICACH CZEMU MNIE IGNORUJECIE

I ps przestańcie wreszcie narzekać w Polsce wcale nie ma wysokiej biurokracji czemu wy tak okropnie narzekacie na Polskę co? W Hiszpanii Portugalii Grecji malcie Włoszech Rumunii Bułgarii Węgrzech Chorwacji jest nawet dwa razy większa biurokracja (polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest krajem bardzo wysoko rozwiniętym na 36 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu źródło list of countries by Human development Index 2015 pisałem powyżej) poczytajcie o tych zakładach pracy w Namysłowie i okolicach nie ignorujcie mnie

Gość gość
Ooo